התפקדות שם- גיל- מיקום- למה אתם פה- יום נעים
L Lost Lullaby New member 23/12/04 #1 התפקדות ../images/Emo6.gif שם- גיל- מיקום- למה אתם פה- יום נעים
I inbal145 New member 23/12/04 #2 XD שם- ענבל גיל- עוד מעט 15 מיקום- חדר מחשב למה אתה פה- כי בא לי D: יום נעים |מתפרקת|
H Hezi The One New member 24/12/04 #4 למלמ! שם-חזי גיל-עוד יומיים 14 וחצי מיקום-אממ שוכב על הכיסא מול המחשב כי רורי הטיפשה החליטה להעיר אותי ב-11 למה אתם פה-כי ליבי כוסית מאגניבה לא?
למלמ! שם-חזי גיל-עוד יומיים 14 וחצי מיקום-אממ שוכב על הכיסא מול המחשב כי רורי הטיפשה החליטה להעיר אותי ב-11 למה אתם פה-כי ליבי כוסית מאגניבה לא?
S scudnick New member 24/12/04 #5 אממ שם- ניר הוטניק גיל- 13 מיקום- החדר שלי למה אתם פה- כי משעמם לי.
ק קיי בנט New member 24/12/04 #6 בריטניייייי מיי לאבבבבבבב שם-דררררררררררררררררררררררר גיל-16(נו,כמעט!) מיקום-רמת גן,בתוך 61 שכרגע ברמזור ברחוב הירדן. למה אתם פה-ליביייייייייייייייי.וניירררררררררררררררררררררר. אני אוהבת להציף!לא סיבה טובה?
בריטניייייי מיי לאבבבבבבב שם-דררררררררררררררררררררררר גיל-16(נו,כמעט!) מיקום-רמת גן,בתוך 61 שכרגע ברמזור ברחוב הירדן. למה אתם פה-ליביייייייייייייייי.וניירררררררררררררררררררררר. אני אוהבת להציף!לא סיבה טובה?