התפקדות!

התפקדות!../images/Emo54.gif

אני רוצה לדעת מי עוד נכנס לכאן. אז גם אם אתם נכנסים רק פעם בחודש - תגיבו, בבקשה. מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? משהו נחמד שקרה השבוע: משהו לא נחמד שקרה השבוע: משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה):

Guybrush Marley

New member
ראשון../images/Emo118.gif

(ואחרון?) מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? קראתי באוקטובר חצי מדלאמר האפל. איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? הניצוץ של סטיבן קינג איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? המוסד הסגור! כל שישי בסינמטק ת"א, בואו בהמוניכם http://mosad.co.il/flash/ משהו נחמד שקרה השבוע: 100 בבגרות בע"פ בערבית ^^ משהו לא נחמד שקרה השבוע: יותר מדי משעמם. משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): תיש תיש עם זקן! מק-מק-מק, אנחנו כאן! הודגש באמצעות מדגישומטיק

MadManIII

New member
שני

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? לפני שנה, אבל בדיוק קניתי ספרים חדשים מהסדרה איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? Dark magician trilogy איזה סרט טוב ראיתם אחרונה?me myself & Irine משהו נחמד שקרה השבוע:לא משהו מיוחד משהו לא נחמד שקרה השבוע: סיכוי לסגור פסח בבסיס משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): המנטרה של הצבא: אם זה טיפשי וזה עובד, זה לא טיפשי

Wing Chan

New member
3

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? לפני בערך 5 חודשים - דלמאר האפל בגרסאתו בעברית. איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? ספר על האננארבה הגרמנים. איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? "באווולף" החדש. משהו נחמד שקרה השבוע: יצאתי לרגילההההה (ביום שני). משהו לא נחמד שקרה השבוע: קצינים זה חרא. משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): אל תתגייסו. צה"ל זה קקה.

Guybrush Marley

New member
:-O../images/Emo118.gif

"אל תתגייסו"? לפני שנה היית מורעל כמו התפוח של שלגיה

MadManIII

New member
גם אני הייתי מורעל על הצבא

אבל למדתי מה באמת הולך בצה"ל. צה"ל זה חוויה, גם הטיטניק היה חוויה

dralan

New member
אני ../images/Emo3.gif

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? די הרבה האמת... אבל עכשיו לקחתי את דרקונים של מעמקי הגמדים... איך הוא באמת? איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? "בית כברות לחיות", סטיבן קינג
איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? IT משהו נחמד שקרה השבוע: היה נחמד בכללי :) משהו לא נחמד שקרה השבוע: אזכרה לסבא משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): פיזיקה מתחילה בנניח, ממשיכה בנוכיח ומסתיימת בנזניח

Free Lancer

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

מה עם שם? :p איתי מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? לפני חודש עשיתי מרתון של הרשומות איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? "קרוב להפליא ורועש להחריד" מומלץ בטירוף. אבל לא פנטזיה בכלל. איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? "סודות נעולים" ממ לא יודע אם טוב אבל הסוף טוב זה בטוח. משהו נחמד שקרה השבוע: הייתה לי יומולדת
משהו לא נחמד שקרה השבוע: כל השאר. משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): אל תפשפשו אחד לשני בדברים.

וגם אני!../images/Emo54.gif

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? לפני איזה שמונה-מאות שנה.
איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? "חשיבותה של רצינות" מאת אוסקר ויילד (מחזה). איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? ראיתי היום בביה"ס את "מאחורי הסורגים", אבל נאלצתי להפסיק קצת לפני הסוף כי נגמר השיעור. אני קצת מאוהבת עכשיו במוחמד בכרי. משהו נחמד שקרה השבוע: ראיתי איזה מיליון פרקים של באפי. משהו לא נחמד שקרה השבוע: מבחן בתנ"ך, מבחן בסוציולוגיה ומבחן בחיבור. משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): אני לא פראייר! (ציטוט מתוך "מסע אלונקות". מה לעשות, מראים לי המון קולנוע ישראלי מעצבן בביה"ס, ויש דברים שנתקעים בראש.)

Guybrush Marley

New member
מתאים לך להתאהב במוחמד בכרי../images/Emo118.gif

גם בגלל "ג'נין ג'נין" וכל זה...שמאלנית מניאקית

Wing Chan

New member
עדיף לך שלא, כשמאלני אני אומר.

סרט לא הכי רלוונטי, במיוחד לא כיום ובמיוחד לאור העובדה של כמות השקרים שהלכו איתו.

../images/Emo54.gif

המורה שלי לקולנוע (
) אמר שזה סרט גרוע. אבל מוחמד בכרי עדיין סקסי להחריד.

skadi

New member
או מאחורי הסורגים זה נהדר

הסרט שהביא לי 20 נקודות חינם במגן בקולנוע :) או מוחמד. כמה מסוקס הוא היה. ראר. גם מסע אלונקות זה נחמד. גם הוא הביא לי מלא נקודות במאמר שאילצו אותנו לכתוב על התפתחות דמות החייל הישראלי. יאללה איזה חפירה. :)

Guybrush Marley

New member
קובי ניב חושב אחרת../images/Emo118.gif

למסע אלונקות, אם מישהו מתכוון לראות את זה. הוא אומר שלכותבים של הסרט לא היו סיפור ודרמה, אלא רק לבטים.. ובסוף יצא סרט שמורכב משני סרטים: הראשון הוא סרט טוב על מותו של טירון והשני הוא סרט רע על לבטיו של מ"פ. (ואם אתם חושבים לעצמכם "מי זה לעזאזל קובי ניב?"...הוא אחד הכותבים של הסרט)

למעלה