התפקדות!

סתמרוח1

New member
7

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון?קורא כרגע את "דרקונים של מעמקי גמדים" איזה ספר אחר קראתם לאחרונה?"שוליית הצל" איזה סרט טוב ראיתם אחרונה?אני לא רואה אותם אני חווה אותם משהו נחמד שקרה השבוע:סיימתי לעבוד מוקם אתמול משהו לא נחמד שקרה השבוע:סיימתי לעבוד ב9 בלילה ביום שני משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה):משהו קלאסי "Dont drink and drive smoke and fly"

XiluminatiX

New member
8

וואיי הרבה זמן לא נכנסתי. נחמד לראות שעדיין יש כאן אנשים D: מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? בשביתה קראתי את האחים מאז'ר. איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? אני באמצע רשימת שינדלר. איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? מלחמת האופל :O ראיתי אותו איזה עשרים פעמים אבל זה באמת סרט טוב! משהו נחמד שקרה השבוע: מסיבת יומהולדת של חבר טוב שלי. משהו לא נחמד שקרה השבוע: אני חולה ): משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): you can pick your friends and you can pick your nose but you cant pick your friends nose.

MxIxAx

New member
אני נמרוד, נדמה לי שבאתי לפה בעקבות פקה

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? את מעמקי הגמדים שלא הגניב אותי, לפני איזה ארבעה ספרים -+ איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? אני קורא עכשיו את הנעלמים של הרלן קובן, אני כל הזמן קורא, הווה עבר ועתיד איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? ראיתי את אפוקליפטו של מל גיבסון, קצת אנטי קליימקס עם בוא האירופאים לדרום אמריקה משהו נחמד שקרה השבוע: הממ, אני מתחיל להתאפס על העבודה החדשה שלי משהו לא נחמד שקרה השבוע: לא קיבלתי מספיק טיפ על עבודות שלי משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): החיים ללא מראה

חוצמזה, זה נוח.../images/Emo54.gif

אפשר להגיע לשם באוטובוס או ברכבת, יש שם אוכל והמון מקומות לשבת. הייתי שמחה להציע תאריך אבל אני לא יודעת באיזה תאריכים החג עצמו. למישהו יש יומן?

../images/Emo54.gif

באילו ימים יש תחבורה ציבורית? (אם אין תחבורה ציבורית, אף-אחד לא יוכל להגיע, ואני אצטרך לשבת לבד בעזריאלי. זה לא יהיה כיף.)

Guybrush Marley

New member
כל יום שהוא לא שישי או שבת..?../images/Emo118.gif

אה, וגם ראשון, בגלל החג. אז יש לך שני, שלישי, רביעי, חמישי..! זה מבחר גדול

נתחיל בשני.../images/Emo54.gif

אם זה לא יילך, נעבור לשלישי וכך הלאה. כל מי שרוצה מפגש ביום שני, ה-21 באפריל, נא לשרשר
.

Lilim y

New member
והנה אני דוחפת וואחד אף, כהרגלי... ../images/Emo122.gif

אבל כתבת שגם מי שנכנס פעם בשנה ישרשר... הייתי עושה את זה אבל ב3 חודשים האחרונים אני סביב פסיכומטרי ככה שלא קראתי/ראיתי/עשיתי שום דבר ראוי לציון. בנוגע למפגש, בשני שלישי ורביעי יוצא כנס עולמות במרכז בארבור בת"א... יש סיכוי לראות מישו מכם שם?

Gutterball

New member
10

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון - כרגע אני בתהליכים לקרוא את "דלאמר האפל", אבל נראה שהוא יודח בעקבות ספר אחר ששמו "חיילי רפאים". איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? וואו, חוצמזה, השנה רק קראתי את הראשון של שער המוות שהיה לא רע. איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? כל מיני, שהכי טוב מהם היה ללא ספר "ארץ קשוחה". סרט אדיר. משהו נחמד שקרה השבוע: מכבי הפסידו לברצלונה :) אה וגם גיליתי את מרסדס בנד. משהו לא נחמד שקרה השבוע: פציעה קטנה מעצבנת בגיד אכילס. משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): בס זה הכלי הכי מגניב שיש

skadi

New member
אבל זה חצץ!

מתי בפעם האחרונה קראתם ספר של רומח הדרקון? לפני חצי שנה בערך, את אגדות הומה איזה ספר אחר קראתם לאחרונה? בשורות טובות בפעם המיליון איזה סרט טוב ראיתם אחרונה? ארץ קשוחה, וודי הרלסון סמל מין!. משהו נחמד שקרה השבוע: טיול שנתי ביצ'ס! משהו לא נחמד שקרה השבוע: הלך הקול בעקבות הטיול השנתי :( משהו נוסף (ציטוט/תמונה/מסר לאומה): יושבת יושבת. מחכה לו שעות. איפה הכלב? קורעת אותו מכות!

למעלה