התפקדות

moshit1

New member
התפקדות../images/Emo26.gif

כל מי שכותב בפורום ומרגיש ת'צמו שייך לו שימלא את זה
שם:
אי סי קיו:
מסנג'ר:
מסר לאומה:
השיר שמתנגן ברקע:
השיר האחרון ששמעת של אלג'יר: לכו על זה....

bזוהר

New member
*הולכת על זה* :)

שם: זוהר גיל:14 איזור מגורים:רמת גן אי סי קיו: 343-897-672 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה:
השיר שמתנגן ברקע: מתנות השיר האחרון ששמעת של אלג'יר: בתוך הצינורות

moshit1

New member
גמני הולכת על זה :p

שם: הדר גיל: 15 איזור מגורים: כוכב יאיר אי סי קיו: 242156634 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: כואב לי הגרון!!! השיר שמתנגן ברקע: They want to kill me השיר האחרון ששמעת של אלג'יר: קח את הזעם

קטרפי

New member
גמני הולך על זה ../images/Emo110.gif

שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה גיל: 17 איזור מגורים: רחובות אי סי קיו: 306684683 מסר לאומה: תאכלו הרבה עוגיות! השיר שמתנגן ברקע: ה
המפגרת של אימא
השיר האחרון ששמעת של אלג'יר:
במזל עקרב

S h A b i T

New member
ממ.

שם: אלמוג גיל: 16 איזור מגורים: ראש העין אי סי קיו: 166762078 מסר לאומה: אל תבריזו אם אמא שלכם מורה בביצפר.
השיר שמתנגן ברקע: Coldplay - spead of sounds השיר האחרון ששמעת של אלג'יר: צרפת נראה לי.

omerikooo

New member
התפקפקפקדות.

שם: עומר פליקו קורן גיל: 16 וחצי איזור מגורים: יבנה עיר האורות
אי סי קיו: 165746443 מסר לאומה: המון המון אהבה(?). השיר שמתנגן ברקע: אביב גפן - "בשבילך". השיר האחרון ששמעת של אלג'יר: "הגולם".

אניייי

שם: גבי גיל: 15 וחצי איזור מגורים: קיבוץ תקוע איסקיו: אין. מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: יהייה מה שיהייה. השיר שמתנגן ברגע: leonard cohen - sisters ol mercy השיר האחרון ששמעתי של אלג'יר: אני צריך אותך.

כי אני גם חייבת לענות=]

שם:חן. גיל:18 איזור מגורים:אשקלון מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:הייתי פה! השיר שמתנגן ברקע:"עוד ארון אחד" של היהודים דווקא. השיר האחרון ששמעת של אלג'יר:"דבר אליי". לכו על זה....

אני|!

שם: בן גיל: 17 וחצי מגורים: חיפה איסיקיו- 229715238 מסנג'ר[email protected] שיר שמתנגן- תפוס/ ש. גד אחרון של אלג'יר- בתוך הצינורות מההופעה בבארבי 2002

נושא נושא זה נושא

שם: מאי קסטלנובו גיל:16 איזור מגורים: ראשלצ אי סי קיו: 9852491 מסנג'ר: מסר לאומה: תאכלו גזר השיר שמתנגן ברקע: שיר של פיונרל פור אה פריינד השיר האחרון ששמעת של אלג'יר: אממ וואי מנועים קדימה לכו על זה....

חן j

New member
גם אני פה..

חן בת 20 מחיפה אייסי 147539917 מסנגר אין מסר לאומה: All we need is love?? סתם.. לפקוח עיניים ולעזור כמה שאפשר למי שרק אפשר. ברקע : LAMB-Gabriel ממליצה!!! השיר האחורן ששמעתי של אלג'יר (בדרך הביתה)נאמנות ותשוקה! עוד 4 חודשים אני חופשיה!!! סתם שתדעו

חן j

New member
צבא כלא אותו דבר רק עם

קולנוע בריכה מכון כושר חוגי ספינינג בורגרקינג הנריס, חוג ריקודים סלונים כל ימי שלישי... אבל עדיין לוקחים ממני תחופש.

מסטולית

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: גילי גיל: 18 איזור מגורים: צפון אי סי קיו: 321172466 מסנג'ר: אין מסר לאומה: תהיו לי בריאים השיר שמתנגן ברקע: עברי לידר - השיר ששרת לה השיר האחרון ששמעת של אלג'יר: נדמה לי ש-שלי..

../images/Emo121.gif../images/Emo12.gif התפקדות? מאיפה זה בא לך?

חשבתי שאני האדיוט היחיד שמכיר את המושג
עונההההההההההה
שם: גלעד, קראו לי גימלטרי
איזור מגורים:ירושלים
אי סי קיו: 265973535
מסנג'ר: [email protected] אגב, זה לא המייל שלי!!!
מסר לאומה: "מייק," ענתה נורה במבט זועף, "בבקשה, אל תלמד אותי את הממקצוע שלי. רק כדי שיהיה ברור, ישנם יותר ממתאיים זנים של דיאטומים שחיים מתחת למדפי קרח ארקטיים. ארבעה עשר זנים של ננופלגלטיים אוטוטרופיים, עשרים זנים של פלגלטים הטרוטרופיים, ארבעים זנים של דינופלגלטים הטרוטרופיים וכמה מינים של מטה-זאונים, כולל פוליכטים, אמפיפודים, קופפודים, אאופאוסידים, ודגים. יש שאלות?"
השיר שמתנגן ברקע: "זה השיר שלך, שמתנגן ברקע, אתה אותו כתבת לא סיפרתה, לא שרת ופתאום מתנגן, זה השיר לאישה שאותה אהבת..." סתם, אין שיר כרגע...
השיר האחרון ששמעת של אלג'יר:לא דע... ניראה לי מנועים קדימה או בתוך הצינורות...

../images/Emo121.gifהדר!!! תשני הלילה עם עין אחת

פקוחה... לפחות תראי את הסכין רודפת אחרייך...

למעלה