התפקדות!

איף

יסמין אל תתלהבי שאת במכללה טוב? אני יודע מתי סיימת תיכון (אני גם הייתי שם
) גמני מתחיל ללמוד (שוב) ב22.10. תואר שני לפנים

היי גם אני רוצה

שם: נופר גיל: 18 איזור מגורים: במקום קריות, עכשיו ת"א שיר החודש של גלעד: אחותי שיר החודש לא של גלעד: על שפת הכינרת- קרן פלס מסר לאומה: בסוף הכל יהיה בסדר! תמונה למי שרוצה: אין לי זמן או כוח עכשיו... אולי יותר מאוחר... ושאלת השבוע: איך היה היום הראשון של הלימודים? מוזר ביותר, פעם ראשונה שלא היה לי כזה יום!

hagarshtar

New member
מתקפדת../images/Emo118.gif

שם: הגרי גיל:13 איזור מגורים:שרון שיר החודש של גלעד:הבזק שיר החודש לא של גלעד:היו הרבה מסר לאומה:חיה ותן לחיות תמונה למי שרוצה: והיום הראשון ללימודים היה משמעם.

מתפקדת.

שם: אריאלה גיל: 19 איזור מגורים: מרכז הארץ שיר החודש של גלעד: "מאמי" שיר החודש לא של גלעד: "כל מה שרצית"/הדורבנים מסר לאומה: אפשר מסר רק למורי וג'זמין?... תירגעו ומיד!!!!!!!!!1111111111 ג'קו שלי, רק שלי, ואך ורק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!
ושאלת השבוע: איך היה היום הראשון של הלימודים? פשוט מעלף

איף

New member
רק שתדעי...

שלפני שכתבתי ב"שיר החודש לא של גלעד" את הביצוע של ג'קו ל"גשם", אז כתבתי בכלל את השיר של הדורבנים
... אז טלפתיה בערך... אה, ובקשר לג'קו, אני מזמינה אותך לדו קרב, בעצם תלת קרב...גם עם מורי.
(אוח, אנחנו כאלה נשים טיפוסיות...נותנות לגבר לסכסך בינינו
)

NiTz13

New member
להירגע!

ג'קו גר בנתניה, אני יודעת איפה הוא גר! [לא ממש..] והוא ש-ל-י! :)

תקשיבו,

כולכן פשוט צריכות לנוח. אףףףף, תראו את אלה.. חושבות שאתן יכולות ככה סתם לקחת בעלות על ג'קו שלי
תירגעו ומיד! צ'ופ צ'ופ צ'ופ!

מתוקזידו

את יודעת שאני אוהבת אותך ושאת הנשמה של אמא והכל (לא שאני אמא שלך כן, אני אמא של סיוונואלי
) אבל אני לא לוקחת עליו בעלות, הוא יכול לקחת עלי לעומת זאת

איף

New member
יו

תגידו, מה נעשה כשהוא יתחיל להופיע? איך נוכל ללכת להופעה ביחד?! לא רוצה לריב איתכן.
(כי גם ככה הוא שלי, אז אין לי שום סיבה לריב
)

NiTz13

New member
אממ לא..

הוא שלי.. חהה אני לא ממש באה להופעות.. אז לא אכפת לי.. חהחה

ג'זמיןןן!!../images/Emo6.gif

עלה לי רעיון מעולה
רוצה לשלוח לג'קו מייל |נקרעת על הרצפה מרוב צחוק|

יש לי פשרה בשבילכן../images/Emo9.gif

מורי תחזור לאהבתה לניני, ג'זמין תחזור לאהבתה לאף של רייכל [
] וג'קו ישאר לי! איך אני איתכן?

אם כבר

אז יש מישהו אחד שבעולם שאני מוכנה לקבל במקרה שג'קו יהיה של מישהי אחרת (לא שזה יקרה כן..) בכל אופן לא אכפת לי לקבל גם את מישל
(אולי אני סוף סוף אשמע את זכיתי לאהוב ואת ניסים ואני אומר וואי ביצוע יפה
אבל רק אולי)

איף

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יו זה רעיון מעולה! (מי פאקצות? מי?!)

orguy

New member
טוב בנות ירדתן מהזה נמוך....

שג'קו לא יוכל לשיר בחיים ואז הוא יעזוב את הארץ להודו !!!!!! פויה עליכן! פויה! ילדות רעות!!!! רפאל מרילא צריך לזכות!!!!

למעלה