התפקדות!

התפקדות!../images/Emo210.gif

שם:
שיר החודש של גלעד:
שיר החודש לא של גלעד:
מסר לאומה:
תמונה למי שרוצה: ושאלת השבוע: איך היה היום הראשון של הלימודים?

NiTz13

New member
../images/Emo9.gif

שם: ניצן גיל: 13 איזור מגורים: נתניה שיר החודש של גלעד: "הבזק" שיר החודש לא של גלעד: "כמה שאני אוהב"- עברי לידר מסר לאומה: תנו חיוך הכל לטובה? :S תמונה למי שרוצה: לא :] ושאלת השבוע: איך היה היום הראשון של הלימודים? היה ממש נחמד!!

mmmbam

New member
המ....

שם: מעיין גיל: בקרוב אהיה 14..... איזור מגורים: מרכז שיר החודש של גלעד: אחותי שיר החודש לא של גלעד: המהמהמ.... כל האלבומים של מוניקה סקס
+ "מוכרת לי מפעם" של דין דין אביב. מסר לאומה: תחיו, בבקשה. תמונה למי שרוצה: אין לי כוח. ושאלת השבוע: איך היה היום הראשון של הלימודים? היה מאוד נחמד, איי גס.

"את כל הזמן בוכה"../images/Emo70.gif

"וזה כל יום כואב יותר זה לא עובר"....
שם: ים
.
.
איזור מגורים:
עמק חפר.
שיר החודש של גלעד: "נצמד ללב"
למרות ששמעתי אותו בערך פעמיים
.
שיר החודש לא של גלעד: אמממ..אממ... יש כמה: "מרי לנצח"-של עברי לידר, "תמיד כשאתה בא"-אפרת גוש, "ימים של שקט"-לולה.
מסר לאומה: בית ספר זה רע.
תמונה למי שרוצה:
נחפש
"עכשיו טוב".[או שלא
].
ושאלת השבוע:
איך היה היום הראשון של הלימודים? על הפנים
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo9.gif

שם: מורי גיל:25 איזור מגורים: ירושלים שיר החודש של גלעד:מאמי שיר החודש לא של גלעד:במישור הפקצתי- חוזה לך ברח בביצוע של מישל/ אם הוא ילך של סקעת במישור הלא פקצתי - שלל שרב בביצוע של מים שקטים מסר לאומה: !@#$%^^1111!!! תמונה למי שרוצה:

../images/Emo79.gif ../images/Emo9.gif

שם: אפרת גיל: 21 איזור מגורים: מרכז שיר החודש של גלעד: נופלים לתוך טבעת שיר החודש לא של גלעד: מוכרת לי מפעם/ דין דין אביב מסר לאומה: תנצלו כל רגע בחיים תמונה למי שרוצה: ושאלת השבוע: איך היה היום הראשון של הלימודים? היה יום טוב אבל אני לא לומדת

orguy

New member
כן המפקדת!!!

שם: אור גיא גיל:18 איזור מגורים: רמת גן שיר החודש של גלעד: אין כזה לצערי.... שיר החודש לא של גלעד: "בדרך אלייך"/ שי גבסו מסר לאומה: אל תשכחו אותי אף פעם תמונה למי שרוצה: לא רוצה ושאלת השבוע: איך היה היום הראשון של הלימודים? כייפי! לא למדתי השנה..... פרשתי אחרי 12 שנה של לימודים.......

גמני פה

שם: תומר גיל: 23 ++ איזור מגורים: הבועה שיר החודש של גלעד: סופי שיר החודש לא של גלעד: אהבה אוסרה מסר לאומה: תחיו היום כי מחר זה עוד הרבה זמן תמונה למי שרוצה: התמונה הכי טובה שלי
ושאלת השבוע: איך היה היום הראשון של הלימודים? הממ זו השנה החמישית כבר שהיום זה לא היום הראשון ללימודים
|זקן|

הבזק

New member
מתפקד ../images/Emo222.gif

שם: גיא אין לי כח להדגיש יותר.. גיל: 32 איזור: נתניה שיר החודש של גלעד: "נצמד ללב" שיר החודש לא של גלעד: Hide & Seek - Howard Jones מסר לאומה: להחזיר את הבנים הביתה תמונה: אביתר.. למי שמכיר/זוכר... היום הראשון ללימודים היה מדהים.. רק חבל שעברו כמה שנים מאז...

גם אני ../images/Emo210.gif

שם:אןרפז גיל:עוד מעט 16 איזור מגורים:אור עקיבא שיר החודש של גלעד:אחותי שיר החודש לא של גלעד:בוב סינקלר "צילדרווון אוף דה סקיי" מסר לאומה:תאכלו ביום ובלילה תעשו כושר במרפסת XD תמונה למי שרוצה: ושאלת השבוע: איך היה היום הראשון של הלימודים? חביב שכזה

איף

New member
וואי, מתי כולם הספיקו לכתוב?

שם: יסמין
איזור מגורים: קרית אונו.
שיר החודש של גלעד: מאמי.
שיר החודש לא של גלעד: הביצוע של ג'קו ל"גשם" של מאיר בנאי.
מסר לאומה: ב- 7.9 , יום חמישי, כולנו/כולכם/כולם מסמסים לג'קו אייזנברג בגמר כוכב נולד
והופכים אותו לכוכב ,למרות שהוא כבר כוכב גם ככה...אבל לפחות שיקבל אוטו (ויבוא לאסוף אותי,ונברח ביחד הרחק מכאן....אריאלה, אני מתה עלייך, אבל THE BOY IS MINE
)
תמונה למי שרוצה:
ושאלת השבוע:
איך היה היום הראשון של הלימודים? היה מגניב. יש לי תיק מגניב של הבראטס/בראץ (איך כותבים את זה בעברית?
), ופגשתי חברים חדשים, ושיחקנו בחצר, והילדים מכיתה ב' קיבלו אותנו נורא יפה.
.... או במילים אחרות- אני כבר לא בבצפר, אני במכללה - והלימודים שלנו מתחילים ב-22.10 .

orguy

New member
בחרו ברפאל מרילא המלך!!!!!!!!

אחלה זמר, אחלה מבצע, והראשון שבאמת הרשיתי לעצמי לבחור בכל הארבע עונות האלה! אז רפאל מרילא! !! !!!

למעלה