התפקדות

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ומה את שולחת לי הודעות כשאני ישנה?
סתם,אבל ראיתי את זה רק בבוקר.. ואמממ חיפשתי את שודדי הקאריביים באתר הזה ולא היה שם קישור לאימיול!

LindZiv Cohan

New member
אה לא יודעת..

תריך להיות את התמונה של החמור מהאימיול וליד זה רשום "להעביר לאימיול" משהו כזה

RoniLiron

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifעונהנה../images/Emo9.gif

למרות שאני דיי חדשה בפורום הזה אבל בשביל זיו
שם: ליאור גיל: 15 מקום מגורים: ר"ג והסביבה מסנג'ר/אייסי: [email protected] סרט אהוב של לינדזי: ילדות רעות
דמות אהובה של לינדזי: אהבתי אותה בתור התאומות כשהיא הייתה קטנה :) תמונה אהובה:
מסר לאומה: שביתה זה כיף

LINDSAY15

New member
Me

שם:לידר גיל:15 ו-11 חודשים :) מקום מגורים:אור יהודה מסנג'ר/אייסיקיו:אין לי מסן סרט אהוב של לינדזי:" אבא מתארס" ואני לא יכולה על "JUST MY LUCK" דמות אהובה של לינדזי:אשליי :] והתאומות חח זאת ההרפטקנית ששמה.. ציטוט אהוב של לינדזי [או מתוך סרט שלה]:"הוא לא נושם,אני יודעת החייה" XD מתוך הסרט רק המזל שלי חחחח תמונה אהובה: מסר לאומה:תמיד שאני רואה סרט של לינדזי אני אח"כ מושפעת ממנו ואשכרה ני זוכרת את כל התסריט בע"פ מפעם אחת כל עוד היא נמצאת בו..ואז אני מחכה אותה XD

LINDSAY15

New member
כןןן :]

יאי אני מתה על הקול שלה ובכלל שהיא אומרת בשישי הפוך"יו אר רולינג מי ליף" נראה לי ככה היא אמרה XD

LindZiv Cohan

New member
אני אוהבת את הקטע הזה

אנה בגוף של טס: יו טינק יו קאן בי מי?! טס בגוף של אנה: או אופקורס איי קאן. וואטץ' מי "או אבריוואנז אאוט טו גט מי, יו'ר רוינינג מיי לייף, אהה" XD [אני לא בטוחה בקשר למשפט החיקוי של לינדזי

LINDSAY15

New member
כהה :]]

אני אוהבת שטבס אומרת "אני בקבר" ואזז אנה בננה עושה פרצוף כזה כאילו איך את מדברת עליי?! או שהם באוטו ומי שרוצה להתחתן עם טס (שחכתי את שמו :\) טופס לה ת'יד אז טס שהיא בגוף של אנה עושה פרצופים מאחורה XD

LindZiv Cohan

New member
וכשלינדזי נמצאת עם צ'אד

אנה בגוף של טס קוראת לה "אנה בנננננננננ-נה"

LINDSAY15

New member
חחחח

אין על הקומדיה שלה! זה מה שמשך אותי בסרטים שלה וגרם לי להעריץ אות עוד יותר בגלל זה אני נמצאת בתאטרון XD

למעלה