התפקדות!!!!!

devilz

New member
אוף../images/Emo10.gif... אחרי שאמרתי..

שאני לא שונאת אותך.. ככה אתה מכריז שאתה שונא אותי? ואגב... .שנות שירות/מכינות מעוניינים?-3 שנות שירות+שנה קבע לא התכוונתי לכאלה שנות שירות...

L a S

New member
XD

מה שנכון, בהחלט היה מצחיק לראות את ההוא עם ה4 מטר רגליים(אולג?) אונס אותך על איזה שולחן.. טכנאי דרג א'?

Karin917

New member
עונה../images/Emo13.gif

1.שם:קארין 2.כיתה( מספר כאילו...):עמית 3.מהיכן בארץ? ליד גדרה 4.תאריך לידה:2/10/89 5.שזה יוצא מזל? מאזניים 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן:- 7.צהל, מה רוצים לעשות בו? חיל האוויר/מודיעין 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בה?- 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים? לא 9.אהבה וכאלה, יש לכם? לא 9.1.ואם לא, רוצים? לא 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...): ערבית ופיזיקה [על סף פרישה] 10.1.מסתדרים איתם? ערבית כן.. .10.1.1בטוחים?
11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא
.11.1ראיתם אותה נשרפת? לא .11.1.1נכון זה כיף?
12.מה עדיף ים או בריכה? ים 13.מסטיק או טיקטאק: מסטיק 14.שוקו יוטבתה או קרלו: יטבתה 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי? לא 16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)? 16.1מתכוונים לשפר? 16.1.1.מתי? 17.אם לא, מתכוונים לעשות? 17.1.מתי? 18.נכון אני חופרת? בהחלט
[סתם,סתם.. אני אוהבת אותך
] 18.1.ומציקה? 18.1.1.וכולכם שונאים אותי? *מהנהנת עם הראש* 19.ישלכם כבר רשיון? לא
19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? 20.אם לא, מתכוונים לעשות? בהחלט! 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות אני מדברת על ה24 באפריל...)? בערך.. 21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'? כן 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים? קצת 23.איזה מחזור תיהיו? אין לי מושג
24.כבר יש נושא לספר מחזור? לא 24.1.והוא? 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה? לפעמים 26.גם אתם מפחדים להתבגר? קצת 27.ומהחיים? לא 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור? לא יודעת. אבל אם אני הייתי במקומה, הייתי מקבלת..

S h o h a m

New member
כמה זמן לא הייתי פה...

1.שם: שהם 2.כיתה( מספר כאילו...):1 3.מהיכן בארץ?פאדיחות 4.תאריך לידה:26/5/89 5.שזה יוצא מזל?תאומים 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן: צופים 7.צהל, מה רוצים לעשות בו? נראה מה יהיה.. זה רק שנה הבאה 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בה? לאא 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים? למה לדחות מה שאפשר להקדים? 9.אהבה וכאלה, יש לכם? אה הא 9.1.ואם לא, רוצים? - 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...): גיאוגרפיה+ ביולוגיה= אל תנסו את זה בבית 10.1.מסתדרים איתם? לא .10.1.1בטוחים? אה הא 11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? רק בספורט .11.1ראיתם אותה נשרפת? עוד לא הגענו לשלב הזה .11.1.1נכון זה כיף? אולי 12.מה עדיף ים או בריכה? מדבר! (?) 13.מסטיק או טיקטאק: מסטיק 14.שוקו יוטבתה או קרלו: בע שוקו 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי? חח לא 16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)? 100! 16.1מתכוונים לשפר? - 16.1.1.מתי? - 17.אם לא, מתכוונים לעשות? וודאי 17.1.מתי? אחרי צבא, אם נחיה 18.נכון אני חופרת? לא יותר מדי 18.1.ומציקה? נה.. 18.1.1.וכולכם שונאים אותי? לאאא 19.ישלכם כבר רשיון? כן 19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? לפני החופש הגדול, 32 שיעורים, טסט 2 (דפקתי אוטו בראשון בחניה חיחי).. אה והמורה היא אמא של חבר שלי אז פרוטקציות 20.אם לא, מתכוונים לעשות? - 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות אני מדברת על ה24 באפריל...)? לא 21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'? לא 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים? אוי לא 23.איזה מחזור תיהיו? ח' חחח ביה"ס חדש מה.. 24.כבר יש נושא לספר מחזור? הממ פחות או פחות 24.1.והוא? הממ אנחנו רק יודעים שזה יהיה חמוד עם שעם 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה? לא 26.גם אתם מפחדים להתבגר? אולי 27.ומהחיים? ? 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור? למה לא? תקראו! ותגיבו

elivnat

New member
מתפקדת לש"ל../images/Emo3.gif

1.שם:ליבנת. 2.כיתה( מספר כאילו...):1. 3.מהיכן בארץ? איזור חדרה. 4.תאריך לידה:י"ט אלול תשמ"ט, 19/09/89. 5.שזה יוצא מזל?בתולה. 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן:בעבר פעילה בבני עקיבא... בעד העניין של תנועות נוער.. 7.צהל, מה רוצים לעשות בו?עבור.. 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בו? מרכז להעמקת יהדות/גרעין תורני/מדרשה לאומנויות.. נראה כבר... 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים? לא... 9.אהבה וכאלה, יש לכם? לא בשלב הזה. 9.1.ואם לא, רוצים? כרגע לא ממש.. 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...): תקשורת. 10.1.מסתדרים איתם? כן... קיבלתי במבחן שהיה לי לפני שבועיים 85... וזה עם מורה מחליפה שבדקה את המבחנים... נראה מה המורה האמיתית תגיד על הציונים... .10.1.1בטוחים?במה? 11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן ולא... יש אבל רק הצעירות באות איתה ועוד כמה בודדות מהתיכון... .11.1ראיתם אותה נשרפת? עדיין לא..חחחח אבל מתלכלכת מטיפקס-כן, וגם חוויתי את זה....חחח:p .11.1.1נכון זה כיף? יכולהיות כיף אדיר!!! 12.מה עדיף ים או בריכה?יםםםםםם (יבשה;) ) 13.מסטיק או טיקטאק:מסטיק
14.שוקו יוטבתה או קרלו:קרלו ( שוקו שוק), אבל אין על השוקו שוקו שאנחנו מכינות ומוכרות!!!! 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי?לא.. 16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)? 16.1מתכוונים לשפר? 16.1.1.מתי? 17.אם לא, מתכוונים לעשות?בע"ה.. השאלה מתי.. 17.1.מתי?שנה הבאה, אחרי החגים, בין 2 ל4... סתם, אני לא ממש יודעת... 18.נכון אני חופרת? חופשי... חחחח סתם כפרע... 18.1.ומציקה?את?! מה פתאוםםםםם 18.1.1.וכולכם שונאים אותי? שלוש ארבע ו..."אוהבים אותך ליז!!!!" 19.ישלכם כבר רשיון?דרכי עוד על היבלות!!!!! 19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? 20.אם לא, מתכוונים לעשות?בע"ה.. 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות אני מדברת על ה24 באפריל...)?לא ממש...חחחח 21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'?כןןןןןן!!!! אני מסתכלת על הבנות של כיתה ז' ואומרת שאין מצב שאני הייתי ככה קטנה ורעשנית!!!!! 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים?כןןןןןןן 23.איזה מחזור תיהיו?ט'. 24.כבר יש נושא לספר מחזור? ממש לא... קודם הכתרה, אח"כ נחשוב על ספר מחזור... 24.1.והוא? 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה? זה קורה לי פוווווול פעמים!!!! מכל הבחינות!!! 26.גם אתם מפחדים להתבגר? די מפחדת... 27.ומהחיים? בערך... 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור?למה מי עוד חושב ככה???? תגידי לי מי ואח שלי צ'רלי יטפל בו
(ואין לי אח שקוראים לו צ'רלי...)

odeleya

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

1.שם: "אודליה" 2.כיתה( מספר כאילו...):שש? חמש?... 3.מהיכן בארץ?טבריה בין השאר.. 4.תאריך לידה:כ"ב אדר ב'. 29/3 5.שזה יוצא מזל? לפי העברי דגים ולפי הלועזי טלה.. 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן: בני עקיבא, שלפי"ת 7.צהל, מה רוצים לעשות בו? תלפיות בעז"ה/סמבצית.. 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בה? 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים?מכינה.. 9.אהבה וכאלה, יש לכם? לא יודעת.. מחכה למכתב..
9.1.ואם לא, רוצים?ברגש כן.. בשכל.. לא ממש.. 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...): פיסיקה 10.1.מסתדרים איתם? ב"ה...משתדלת.. .10.1.1בטוחים?יאפ 11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא .11.1ראיתם אותה נשרפת? .11.1.1נכון זה כיף? 12.מה עדיף ים או בריכה?ים
13.מסטיק או טיקטאק:מסטיק 14.שוקו יוטבתה או קרלו:יוטבתה 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי?לא 16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)? 16.1מתכוונים לשפר? 16.1.1.מתי? 17.אם לא, מתכוונים לעשות?רק אם אני אצטרך 17.1.מתי? 18.נכון אני חופרת? 18.1.ומציקה? 18.1.1.וכולכם שונאים אותי? 19.ישלכם כבר רשיון?לא 19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? אני שיעור 34 כפול אחד וחצי.. ובעז"ה יום חמישי טסט ראשון... 20.אם לא, מתכוונים לעשות? 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות אני מדברת על ה24 באפריל...)?כן!!! 21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'?כן... 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים?לא.. 23.איזה מחזור תיהיו?מ"ה 24.כבר יש נושא לספר מחזור?חחח..לא.. 24.1.והוא? 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה?כן... 26.גם אתם מפחדים להתבגר?לא.. 27.ומהחיים?לא.. 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור?

nomad21

New member
עונה... =\

1. שם: נתנאל 2.כיתה( מספר כאילו...): 2 3.מהיכן בארץ? ירושלים 4.תאריך לידה:09.01.89 5.שזה יוצא מזל? גדי 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן: אפשר לפגוש שם חברים 7.צהל, מה רוצים לעשות בו? עתודה או משהו מעניין 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בה? 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים? לא 9.אהבה וכאלה, יש לכם? לא 9.1.ואם לא, רוצים? אין לי שמץ... 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...): הרבה.. (אני לא אפרט את החובה..) היסטוריה, מחשבת ישראל, מחשבים ופיסיקה.. 10.1.מסתדרים איתם? עם כולם .10.1.1בטוחים? כן 11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא .11.1ראיתם אותה נשרפת? לא .11.1.1נכון זה כיף? אני משער.. 12.מה עדיף ים או בריכה? לא זה ולא זה 13.מסטיק או טיקטאק: טיקטאק 14.שוקו יוטבתה או קרלו: יוטבתה בגדול.. 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי? כן 16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)? את ביקשת.. אנגלית:135 מילולי: 139 כמותי:148 סה"כ:737 16.1מתכוונים לשפר? למה נראה לך? 16.1.1.מתי? 17.אם לא, מתכוונים לעשות? 17.1.מתי? 18.נכון אני חופרת? 'חו שילינג =\ 18.1.ומציקה? ברור 18.1.1.וכולכם שונאים אותי? אין מצב שלא.. 19.ישלכם כבר רשיון? לא 19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? 20.אם לא, מתכוונים לעשות? כשיהיה כסף... 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות אני מדברת על ה24 באפריל...)? כן.. וזה כל כך כיף 21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'? תמיד הייתי גדול =\ 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים? כן 23.איזה מחזור תיהיו? מ"ט 24.כבר יש נושא לספר מחזור? לא 24.1.והוא? 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה? כן ואני מצפה לזה.. 26.גם אתם מפחדים להתבגר? לא ממש 27.ומהחיים? גם לא.. רק תחושת ציפייה.. 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור? כן

dodib1

New member
....

1.שם:דודי בלו 2.כיתה( מספר כאילו...):אין אנחנו כיתה אחת 3.מהיכן בארץ?בת ים 4.תאריך לידה:18/09/89 יט באלול 5.שזה יוצא מזל?בתולה 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן:בני עקיבא וסתם פעיל 7.צהל, מה רוצים לעשות בו?מודעין רציתי עתודה 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בה? 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים? 9.אהבה וכאלה, יש לכם?לא 9.1.ואם לא, רוצים?כן 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...):מחשבים ביולוגיה 10.1.מסתדרים איתם?סיימתי 5 יח מחשבים בציון טוב מאוד ביולוגיה גרוע .10.1.1בטוחים? 11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא .11.1ראיתם אותה נשרפת?לא .11.1.1נכון זה כיף?לא יודע 12.מה עדיף ים או בריכה?בריכה 13.מסטיק או טיקטאק:מסטיק 14.שוקו יוטבתה או קרלו:יוטבתה 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי?לצערי 16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)?מתביש 16.1מתכוונים לשפר?ברור 16.1.1.מתי?בבוא הזמן 17.אם לא, מתכוונים לעשות? 17.1.מתי? 18.נכון אני חופרת? 18.1.ומציקה? 18.1.1.וכולכם שונאים אותי? 19.ישלכם כבר רשיון?לאא בקרוב ב"ה 19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? 20.אם לא, מתכוונים לעשות? 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות אני מדברת על ה24 באפריל...)?לא 21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'?ברור 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים?אשכרה 23.איזה מחזור תיהיו? ל"ה 24.כבר יש נושא לספר מחזור? לא 24.1.והוא? 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה?כה 26.גם אתם מפחדים להתבגר?כה 27.ומהחיים?לא 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור?

AmItUsH15

New member
מתפקדת!:)

1.שם:עמית 2.כיתה( מספר כאילו...):2 3.מהיכן בארץ?יבנה 4.תאריך לידה:19.10.1988 5.שזה יוצא מזל?מאזניים 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן: אני אישית בצופים.. וכעקרון אני בעד לגמרי..אתה מתחנך שם על ערכים משמעותיים שילוו אותך במהלך חייך.. 7.צהל, מה רוצים לעשות בו?נראה לי מאבחנת מדעי ההתנהגות 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בה? 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים?מכירה,ולא מעוניינת 9.אהבה וכאלה, יש לכם?כן,בתיאוריה 9.1.ואם לא, רוצים? 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...):מדעי החברה[סוציולוגיה,פסיכולוגיה] ותקשורת וחברה-עיוני+מעשי 10.1.מסתדרים איתם?כן.. .10.1.1בטוחים?כן נו 11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?אכן .11.1ראיתם אותה נשרפת?חחח עדייןלא יצא לי .11.1.1נכון זה כיף?לא יודעת 12.מה עדיף ים או בריכה?ים 13.מסטיק או טיקטאק:מסטיק 14.שוקו יוטבתה או קרלו:יטבתה 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי?לא,וטוב שכך 16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)? 16.1מתכוונים לשפר? 16.1.1.מתי? 17.אם לא, מתכוונים לעשות?כן.. 17.1.מתי?אחרי הצבא 18.נכון אני חופרת?מאוד 18.1.ומציקה?נכון 18.1.1.וכולכם שונאים אותי?נההה 19.ישלכם כבר רשיון?לא..אני בנתיים לומדת.. 19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? 20.אם לא, מתכוונים לעשות?ברור 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות אני מדברת על ה24 באפריל...)?לא 21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'?כן 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים?נכון 23.איזה מחזור תיהיו?כ"ו נדמה לי 24.כבר יש נושא לספר מחזור?עדיין לא 24.1.והוא? 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה?כן 26.גם אתם מפחדים להתבגר?כן 27.ומהחיים?כן 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור?כן

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif מתפקדת :)))

1.שם: רותם [בת] 2.כיתה( מספר כאילו...): 2 רולז!!!1 3.מהיכן בארץ? חיפה 4.תאריך לידה: 28.11.89 עוד 6 ימיםםםםםםםםם!!!!!!
5.שזה יוצא מזל? קשת 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן: גישתי סבבה אך לא משתתפת 7.צהל, מה רוצים לעשות בו? משקית חויה! 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בה? לא ולא 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים? לא ולא 9.אהבה וכאלה, יש לכם? נופ 9.1.ואם לא, רוצים? וודאי 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...): מחשבים+תאטרון 10.1.מסתדרים איתם? אפשר לומר .10.1.1בטוחים? אמממ הממממ נו וותרו 11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן לצערי .11.1ראיתם אותה נשרפת? לא .11.1.1נכון זה כיף? יש מצב
12.מה עדיף ים או בריכה? בריכה 13.מסטיק או טיקטאק: מסטיק 14.שוקו יוטבתה או קרלו: קרלוווו 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי? בהחלט
16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)? נווווולוזוכרת חלקים. 675 16.1מתכוונים לשפר? ממש לא! 16.1.1.מתי? לאא 17.אם לא, מתכוונים לעשות? לא רלוונטי D: 17.1.מתי? --- 18.נכון אני חופרת? מאוד. אבל זה כיף
18.1.ומציקה? נההה 18.1.1.וכולכם שונאים אותי? נההה 19.ישלכם כבר רשיון? לא 19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? היום היה שיעור שישי מושלם! 20.אם לא, מתכוונים לעשות? בתהליכים 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות אני מדברת על ה24 באפריל...)? 24?! מי אמר???
21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'? חחח לגמרי 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים? נמממ לא עד כדי כך 23.איזה מחזור תיהיו? נ"ד. לא מיוחד 24.כבר יש נושא לספר מחזור? לא... 24.1.והוא? -- 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה? כל הזמן 26.גם אתם מפחדים להתבגר? קצת
27.ומהחיים? לא 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור? כן. אם כן אז... תהנו. ותענו!.. ואני זזתי לכתוב סיום לחיבור ולישון... שאלון פנאןןןן :) קראתם?

רקפת89

New member
גם אני פה עכשיו.

1.שם:רקפת. 2.כיתה( מספר כאילו...): י"ב 2. 3.מהיכן בארץ? אזור מודיעין. 4.תאריך לידה:12/08/89 5.שזה יוצא מזל? אריה. 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן: אין לי כוח לזה בד"כ. 7.צהל, מה רוצים לעשות בו? אני עושה שירות לאומי. 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בה? יש כמה כיוונים. בעיקר מפתן. 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים? 9.אהבה וכאלה, יש לכם? לא. :) 9.1.ואם לא, רוצים? לא כרגע. 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...): מגמת פיזיקה. 10.1.מסתדרים איתם? כן, זה בסדר בינתיים. .10.1.1בטוחים? כן. :) 11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא, אבל רוצים לעשות, אני מקווה שאני לא אהיה שם כשזה יקרה. .11.1ראיתם אותה נשרפת? חחח לא. .11.1.1נכון זה כיף? 12.מה עדיף ים או בריכה? ים. 13.מסטיק או טיקטאק: מסטיק. 14.שוקו יוטבתה או קרלו: יוטבתה. 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי? חחחחחח עדיין לא. 16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)? 16.1מתכוונים לשפר? 16.1.1.מתי? 17.אם לא, מתכוונים לעשות? כן. 17.1.מתי? נראה. 18.נכון אני חופרת? בקטנה. 18.1.ומציקה? לא. 18.1.1.וכולכם שונאים אותי? ממש לא. 19.ישלכם כבר רשיון? היום עברתי טסט! 19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? אין לי מושג כמה שיעורים עשיתי (שלושים ומשהו)... טסט שלישי. 20.אם לא, מתכוונים לעשות? 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות אני מדברת על ה24 באפריל...)? לא רוצה לחשוב על זה. 21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'? באמת לא הייתי כזאת קטנה. :) 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים? חחח כן. 23.איזה מחזור תיהיו? ה'. 24.כבר יש נושא לספר מחזור? הא? 24.1.והוא? 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה? בטח. 26.גם אתם מפחדים להתבגר? מפחדת להזדקן. 27.ומהחיים? כשזה מושג כזה כללי, אז כן. 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור? ממש לא... זה לא מספיק חופר בשביל חיבור באנגלית. אם כן אז... תהנו. ותענו!.. ואני זזתי לכתוב סיום לחיבור ולישון...

למעלה