התפקדות!!!!! ../images/Emo196.gif
וול.. כמו שצוין כאן.. הפורום רשמית.. מת... החלטתי לחקור תנושא! ולכן!!! התפקדות! ניראה.. מי חדש.. מי מהישנים.. נטש.... (נעמה?! איילת?! קובי!? קאריני?! עמית!? חן לזימי (נו... אני לא באמת שונאת אותך סתם השתעשעתי...), וכו'.. השמיעו קול!!!) אז.... הרשתי לעצמי לחבר את שאלון השמיניסטים! 1.שם: 2.כיתה(
מספר כאילו...): 3.מהיכן בארץ? 4.תאריך לידה: 5.שזה יוצא מזל? 6.תנועות נוער אנד שיט, גישתכם אליהן: 7.צהל, מה רוצים לעשות בו? 7.או לחלופין, ש.ל, מה רוצות לעשות בה? 8.שנות שירות/מכינות מעוניינים? 9.אהבה וכאלה, יש לכם? 9.1.ואם לא, רוצים? 10. לימודים, מה בעצם אתם לומדים? (מגמות...): 10.1.מסתדרים איתם? .10.1.1בטוחים? 11.יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? .11.1ראיתם אותה נשרפת? .11.1.1נכון זה כיף? 12.מה עדיף ים או בריכה? 13.מסטיק או טיקטאק: 14.שוקו יוטבתה או קרלו: 15.עשיתם פסיכוחירפונומטרי? 16.אם כן, כמה קיבלתם(כן!! תפרטו!!! כל חלק וחלק מואהאהאה!!!!)? 16.1מתכוונים לשפר? 16.1.1.מתי? 17.אם לא, מתכוונים לעשות? 17.1.מתי? 18.נכון אני חופרת? 18.1.ומציקה? 18.1.1.וכולכם שונאים אותי? 19.ישלכם כבר רשיון? 19.1.אם כן מתי עשיתם אותו, כמה שיעורים לקחתם, באיזה טסט עברתם (אם בא לכם לספר כמובן....)? 20.אם לא, מתכוונים לעשות? 21.עיכלתם כבר שפחות מחצי שנה עד שמסיימים 12 שנות לימוד? (עזבו אותכם מבגרויות
אני מדברת על ה24 באפריל...)? 21.גם אתם משוכנעים שאין מצב שהייתם כאלה קטנים בכיתה ז'? 22.גם לכם ניראה כאילו רק אתמול סיימנו את כיתה ו' והרגשנו גדולים ובוגרים? 23.איזה מחזור תיהיו? 24.כבר יש נושא לספר מחזור? 24.1.והוא? 25.גם אתם מתחילים לתהות מה יהיה שנה הבאה? 26.גם אתם מפחדים להתבגר? 27.ומהחיים? 28.גם אתם חושבים שהמורה שלי לאנגלית לא תקבל תשאלון הזה במקום חיבור? אם כן אז... תהנו. ותענו!.. ואני זזתי לכתוב סיום לחיבור ולישון...
וול.. כמו שצוין כאן.. הפורום רשמית.. מת... החלטתי לחקור תנושא! ולכן!!! התפקדות! ניראה.. מי חדש.. מי מהישנים.. נטש.... (נעמה?! איילת?! קובי!? קאריני?! עמית!? חן לזימי (נו... אני לא באמת שונאת אותך סתם השתעשעתי...), וכו'.. השמיעו קול!!!) אז.... הרשתי לעצמי לחבר את שאלון השמיניסטים! 1.שם: 2.כיתה(