התפקדות

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך
סורי שאין לי כוח להשקיע באמטיקונים הפעם...

שם: מאיה גיל: 21 עוד מעט ;) (ב8.11 דיר באלק אם אתם שוכחים!!
) אזור מגורים: ראש העין סיטי
מסנג'ר: במסרים בלבד!
איסיקיו: כנ"ל
שיר החודש: היו מלאא.. בחייכם.. אלבום החודש: בית הבובות- שוב החיוך. (אלבום בן זונע החדש!!
) הדבר שעשה את החודש: כל החגים עם המשפחה וחופש מהעבודה.. גרר
הדבר שהרס את החודש: להתלבש כל הזמן חגיגי
מעייף מוות..

פופו9

New member
../images/Emo122.gifמתפקדת

שם: גיל גיל: 15 אזור מגורים: דרום מסנג'ר: נה
איסיקיו: לעע
(סתם כי בא לי ירוק
) שיר החודש: החודש?!
אמ.. K's Chice- Everything For Free אלבום החודש: גרין דיי- אמריקן אידיוט הדבר שעשה את החודש: שופינג מוטרף?!
הדבר שהרס את החודש: שיעוריםם..
חודש טוב לכולם!

מתפקדת../images/Emo28.gif

שם: שירי. היי^^ גיל: 16 וחצי וקצת. אזור מגורים: מרכז הארץ מסנג'ר: מסר
איסיקיו:
שיר החודש: אנה מולי - אינקובוס (נחרש לגמרי) אלבום החודש: דוקי - גרין דיי הדבר שעשה את החודש: בית ספר. הדבר שהרס את החודש: בית ספר

0ooורדדoo0

New member
מתפקדתת../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

שם:ורד גיל:16 וחצי אזור מגורים:פ"ת מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:איסי זה חרא שיר החודש:טוקיו הוטל-מונסון
אלבום החודש:החדש של אבריל הדבר שעשה את החודש:כל החופשים הדבר שהרס את החודש:אין

ורדונה2

New member
אלוהה!

שם: ורד. גיל: 15 וחצי. אזור מגורים: פ"ת. מסנג'ר: מי שרוצה יכול לבקש. איסיקיו: אין. שיר החודש: Ayo- These Days אלבום החודש: אין. הדבר שעשה את החודש: החלקה יפנית בעוד שבוע!!! החלקה יפנית בעוד שבוע!!!
קראו לי שיטחית, אבל זה מה יש. אני מתרגשת מאיפור, בגדים והחלקות לשיער (לעומת רכבות הרים וטיסות לחו"ל שאני נראית בהם אפילו קצת מבואסת). וחוץ מזה גם הצלחתי לעבור מהכיתה המעאפנה שהייתה לי וגיליתי שיש אודישנים ללהקה כלשהי שאני מאוד רוצה להתקבל אליה, ב-8 לאוקטובר. הדבר שהרס את החודש: לא זכור לי משהו מיוחד.

YaEl 15

New member
למרות שפעם פה, פעם לא - מפקדת.

שם: יעל גיל: 15 וחצי. אזור מגורים: מרכז :) מסנג'ר: אין כוח לכתוב. איסיקיו: כנ"ל (אבל למקרה הצורך, חח.. יש בעולם שלי) שיר החודש:Band From TV - Minnie The Moocher אלבום החודש: - הדבר שעשה את החודש: הטלווזיה... לא הייתי שורדת בלעדיה
הדבר שהרס את החודש: הלימודים פ** אני שונאת ללמוד.. **** 8*** ******5%$##$$^&%

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifמתפקדת באיחור מה..

שם: ענבר גיל: 13.5 אזור מגורים: בסביבות התל אביב.. מסנג'ר: במסר.. איסיקיו: איןאיןאין שיר החודש: too bad של נחשו מי.. P: אלבום החודש: אמ.. אני לא מתנהלת כל כך לפי אלבומים.. הדבר שעשה את החודש: מפגש, ירושלים, יומולדת לאביגיל הדבר שהרס את החודש: לא הייתי באייקון! :(

למעלה