התפקדות

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך

nse

New member
התפקדות ../images/Emo195.gif

שם:
איזור מגורים:
מסנג'ר:
אייסיקיו:
תמונה:
תכנונים לחופש :

nse

New member
../images/Emo6.gif אני אענה לעצמי

שם: נטע גיל:כמעט 16 תאריך לידה: 19.8 איזור מגורים: ליד מודיעין מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: - תמונה:
תכנונים לחופש : לעבוד, לטוס, לישון לישון לישון

עונה../images/Emo8.gif

שם: גל גיל: 16.2 תאריך לידה: 30.05.91 איזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: במסר למעוניינים אייסיקיו: אין!@# תמונה: אין תכנונים לחופש : חו"ל,לישון,לצאת,לראות סרטים ולנוח.

shaharrr53

New member
עונה.

שם:שחר גיל:13.6 תאריך לידה:23.12.1993 איזור מגורים:י-ם מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:מחקתי
תמונה:אין תכנונים לחופש :אנגליה D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת D:

שם:אריאל גיל:14 תאריך לידה:9.6.93 איזור מגורים:הרצליה מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:346208918 תמונה:איןלי כח >_> תכנונים לחופש :אימונים, חדר כושר, עבודה, עזריאלי, ים, לונה פארק, אילת, שנקין וכאלה

helush716

New member
מתפקדת +חדשה ../images/Emo13.gif

שם: חלי
תאריך לידה: 20.9.92
איזור מגורים: ראשל"צ
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו: 249719884
תמונה:
תכנונים לחופש : ממ.. לטוס לאוסטרליה..ברגע שתהיה כבר ויזה!! ואני מקווה להשתלב יפה יפה

מתפקד ../images/Emo195.gif

שם: אריאל גיל: בקרוב 13. תאריך לידה: 27.10 איזור מגורים: חדרה. מסנג'ר: בקשו במסר, ושווה ישלי מלא עוגיות
אייסיקיו: לא מתחבר כמעט. תמונה: המ, אינלי כוח. תכנונים לחופש : לישון לישון לישון ת"א לישון לישון לישון. עוגיות..מסנג'ר..מסר.. שווה לכם

nse

New member
הפעם התפקדות כללית,

פשוט יש הרבה חדשים, זה יהפוך לחודשי בפעם הבאה

BaTeL37

New member
עונה=]

שם: בת אל גיל: 17 תאריך לידה: 19.5.90 אזור מגורים: בת ים מסנג'ר: במסר איסיקיו: תמונה: אמממ... תכנונים לחופש: לעבוד,ולהנותת כמה שיותר

Duo Maxwell

New member
אוקיי...

שם: סיון גיל: 13.5 תאריך לידה: 28.12.93 איזור מגורים: נו, למה אתם מכריחים אותי לציין את זה שוב?
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא בשימוש. תמונה: - תכנונים לחופש: רק להשלים שעות שינה בעיקרון

YaEl 15

New member
אני.

שם: יעל
תאריך לידה: 01.04.92
איזור מגורים: מרכז
מסנג'ר: יש.
אייסיקיו: גם יש. אבל לא עדיף במסרים
?
תמונה: אייקון --
תכנונים לחופש : ללמוד למבחן חשוב שיש לי ביום ראשון, ואז לנוח ולישון ולנמנם ולחלום בהקיץ

ורדונה2

New member
הינני ../images/Emo13.gif

שם: ורד. גיל: 15. תאריך לידה: 1.2.1992 מגורים: פ"ת. מסנג'ר: מי שרוצה יכול לבקש. אייסיקיו: אין. תמונה: שמתי אחת די ישנה. היו לי עוד הרבה, אבל איזה גאון הצליח איכשהו למחוק משלושה מחשבים מאגר אדיר של תמונות שהיה לי מגיל 12. תכנונים לחופש: לחרוש על הספרייה העירונית ולצאת הרבה. בעיקר עם החבר. יש מצב שגם אעבוד בקרוב באיזה פארק מים.

danielle23

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: דניאל גיל: ביום שני 15 תאריך לידה: 23.7.92 איזור מגורים: חיפה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:227578473 תמונה: --- תכנונים לחופש : קורס צילום, קורס מופ"ת וקורס 60 במד"א

LS Girl

New member
../images/Emo41.gifמתפקדת(חדשה).

שם: לירון.
תאריך לידה: 1.4.88
איזור מגורים: צפון.
מסנג'ר:
איסיקיו: לא.

Duo Maxwell

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני סיון, בת 13.5 מ... טוב, זה כבר נהיה מביך.

למעלה