התפקדות

2MayaN2

New member
התפקדות../images/Emo195.gif ../images/Emo221.gif

שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? תמונה :) חודש טוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: עוד שבועיים וחצי 18!!! מקום מגורים: ראש העין. איך עבר החודש? סבבה :) משהו טוב שקרה לכם החודש: אהובי היה בבית חח ליומיים. פורים. משהו רע שקרה לכם החודש: הוא סגר 21 :\ משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא זוכרת חח תוכניות לחודש? יומולדת 18! פסח! מסיבה! ליל סדר! סיום מסלול של חבר שלי! רגילה של חבר שלי! מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? אין לי כוח לביתספר יותר חחחח

2MayaN2

New member
כל החודש הוא היה רק יומיים בבית?:0 ../images/Emo221.gif

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif4 ימים הוא היה בבית.

5.2 - 6.2 26.2 - 27.2 זה תמיד יוצא 4 ימים בחודש.. הוא מגיע בשישי ב11 בבוקר ונוסע לרכבת בראשון ב6 בבוקר :(

2MayaN2

New member
ואו...זה מעט זמן ../images/Emo221.gif

אני מניחה שהוא קרבי?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifכן :\

זה ממש מעט יחסית לזה שאנחנו גרים במרחק הליכה של 5 דקות. בערך על המשך של אותו רחוב כי שנינו בתים פינתיים ואז הרחוב שהבית פונה אליו החוצה זה אותו רחוב חחחחח ולפני הצבא במשך 7 חודשים היינו נפגשים כל יום.

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שם: יעל גיל:20 מקום מגורים: חור איך עבר החודש? משעמם... משהו טוב שקרה לכם החודש: השתחררתי!! משהו רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? למצוא עבודה מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? שיש למקס ברנר כרטיס מועדון תמונה :)

2MayaN2

New member
יא מזל טוב../images/Emo65.gif ../images/Emo221.gif

איך החיים אחרי צה"ל?

yael0000

New member
ברגע שתיהי לי עבודה וכסף../images/Emo211.gif

וויזה לארה"ב הם יהיו נפלאים אם גם יהיה חבר מושלמים

2MayaN2

New member
חח בהצלחה:) ../images/Emo221.gif

את מתכננת לעבור לארה"ב או רק טיול?

yael0000

New member
בעיקרון אני רוצה../images/Emo211.gif

לבקר את המשפחה ולהיות בניו יורק וקליפורניה ובואנס וורפד טור. אני גם מתה לעבוד בחו"ל אבל אני לא הולכת לעשות את זה בלי אישורים

2MayaN2

New member
בעיקרון אפשר להוציא גרין קארד ../images/Emo221.gif

רק שאני לא בדיוק יודעת כמה זמן זה לוקח...

2MayaN2

New member
I'm here ../images/Emo221.gif

שם:מעיין גיל:16 מקום מגורים:מרכז איך עבר החודש?בסדר-די חיכיתי שהוא יגמר
משהו טוב שקרה לכם החודש:פורים
משהו רע שקרה לכם החודש:לא משהו יוצא דופן-סתם רציתי שיגמר... משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:נמנמ פורים?:) תוכניות לחודש?פסח,שבוע חצי חופש
ולא יודעת מה עוד... מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה?הבי"ס אוהב לשגע אותי. חודש טוב

shaharEB

New member
מתפקדת!

שם:שחר:] גיל:14 וחצי. מקום מגורים:ראשון לציון איך עבר החודש?.בסדר כזה חח.. טוב אין לי כוח כבר כתבתי את זה בפורום דמדומים חח אז.. רק תמונה:]

2MayaN2

New member
הסרט עוד לא יצא../images/Emo12.gif ../images/Emo221.gif

זה מהשלישי:)

נסטי XD

New member
אני לא מתה על הסרט של הדמדומים בכלל =\

ונשבעת לך שזה נראה כמו מהסרט השני זה שהיא חוזרת לשדה הזה והיא "רואה אותו" ואז מגיע הזה עם הראסטות חחחחחחחח נכון עכשיו שאני מתארת את זה, זה נשמע כזה מאעפן?!

2MayaN2

New member
חחח../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

אני לא סובלת את הראשון,אבל בשני יש שיפור.

למעלה