התפקדות
דצמבר

ירדן88

New member
התפקדות../images/Emo195.gifדצמבר

שיר חודשי של איגי: שיר חודשי לא של איגי: אלבום החודש: אמן החודש: משהו שעשה את החודש לטוב: משהו שהרס: תמונת החודש: קניית החודש: המלצה: תוכניות לחודש הקרוב:

dsol

New member
../images/Emo69.gifמתפקד_../images/Emo189.gif

שיר חודשי של איגי: משחקת עם בובות שיר חודשי לא של איגי: אם ארצה+מלאך - דודי לוי (בהופעה) אלבום החודש: נראה לי "יהושע" אמן החודש: קשה לבחור אחד זה משתנה משהו שעשה את החודש לטוב: הרבה דברים קטנים ונחמדים משהו שהרס: למה להיות שליליים ? תמונת החודש: נאמ קניית החודש: קניתי חולצות חדשות... אחת ב TNT ממש יפה... ו 2 מממש מגניבות ב 20 שקל של לוני טונס (אבל מגניבות !!! לוני טונס אפלים... *תמונה של אחת מהם מצורפת*) המלצה: לאכול הרבה... סתם לא
השמנתי
אני פאקינג שוקל 60.1 !!! אתם מבינים !! עליתי 3.1 קילו
תוכניות לחודש הקרוב: הרבה הופעות ולפגוש אנשים

A m 0 s

New member
בוא נחיה כאילו אין מחר!!

שיר חודשי של איגי: אין לי מה לומר לך!! שיר חודשי לא של איגי: כאילו אין מחר, דנה ברגר אלבום החודש: עד הקצה, דנה ברגר אמן החודש: דנה ברגר משהו שעשה את החודש לטוב: לא יודע.. משהו שהרס: כנ"ל תמונת החודש: תמונה ממש עכשווית@@ קניית החודש: לא יודע.. המלצה: יש מלא הופעות החודש!! תוכניות לחודש הקרוב: המ... למעלה יותר

משעמם $#@@#$

שיר חודשי של איגי: צופה בך שיר חודשי לא של איגי: Queen - Bohemian Rhapsody אלבום החודש: פורטה- היהודים אמן החודש: מיג אייסה משהו שעשה את החודש לטוב: שומדבר
משהו שהרס: הכל..איכ
תמונת החודש: עוד לא שלחו לי תמונות..אז נשים כבר בהזדמנות
קניית החודש: בגדים,ארנק,תיק ולוזוכרת המלצה: תוכניות לחודש הקרוב: חנוכה ולאדעת

A t z a

New member
מתפקדת../images/Emo80.gif

שיר חודשי של איגי: וואי אין לי מושג,כמה שיר חודשי לא של איגי: ממ אנלא יודעת אלבום החודש: נראה לי שבעדינות. אמן החודש: משהו שעשה את החודש לטוב: היו כמה דברים כאלה..יממלח,הרבה ת"א,הרבה אנשים...וכו' משהו שהרס: היו גם הרבה כאלה
תמונת החודש:
קניית החודש: המתנה למיכ,אין ספק המלצה: לכו לראות "מכושפת",כל הסרט צחקתי בלי סוף! תוכניות לחודש הקרוב: למות
? כי בטח נחזור לבצפר...

מאיה911

New member
../images/Emo120.gif

שיר חודשי של איגי: שמיים מופלאים, אדום שיר חודשי לא של איגי: שירים עצובים בעיקר אלבום החודש: יש כמה אמן החודש: אהוד בנאי משהו שעשה את החודש לטוב: כמעט שומדבר
משהו שהרס: כמעט כל החודש!! תקופה נוראית תמונת החודש: קניית החודש: 3 סוודרים, סיגריות ומתנה לנעמונת המלצה: תהיו אופטימים.. אולי יהיה נורמלי בסוף.. [?] תוכניות לחודש הקרוב: חופש! לנשום קצת!!!!

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר חודשי של איגי: קח את מה שיש בי שיר חודשי לא של איגי: פגישה לאין קץ אלבום החודש: שבלול אמן החודש: ......... משהו שעשה את החודש לטוב: האנשים שאני אוהבת משהו שהרס: המציאות תמונת החודש: אהבת חיי הנצחית
קניית החודש: קניתי מלא בגדים יפים אחרי שמלא זמן לא קניתי
המלצה: המבוך של פאן סרט מעולה
תוכניות לחודש הקרוב: סרטים, לימודים, נהיגה, צילומים, עבודה, חברים.. (ולא....אין הופעות בתכנון
)

Ronushnush

New member
יודעים מה אני הולכת לעשות מחר?

לקנות סיגריות, נמאס
שיר חודשי של איגי: אמן ויהיה שיר חודשי לא של איגי: לא יודעת אלבום החודש: שילה פרבר - תתנהגי יפה אמן החודש: נגיד שילה משהו שעשה את החודש לטוב: השביתה משהו שהרס: סתם מצבי רוח תמונת החודש: ? קניית החודש: לא משהו מיוחד המלצה: אלכוהול - חזק בכאבים חזקים תוכניות לחודש הקרוב:

לאיור

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שיר חודשי של איגי: שמיים מופלאים שיר חודשי לא של איגי: כל מיני..אביב גפן, אהוד בנאי, משינה... אלבום החודש: אהוד בנאי- ממשיך לנסוע אמן החודש:אהוד בנאי ומשינה משהו שעשה את החודש לטוב:כמעט וכלום...
משהו שהרס: עזבו תמונת החודש:
קניית החודש: כל מיני בגדים, סיגריות ודיסקים המלצה: אל תתנו לאנשים לשחק בכם..
תוכניות לחודש הקרוב: שיהיה יותר טוב.. ו.. יומולדת

לאיור

New member
אני כזאת אהבלה.../images/Emo122.gif

אני כל כך שמחה שיש לי יומולדת ששכחתי שאני מסכמת את נובמבר ולא את דצמבר קיצר אין לי יומולדתXD

לאיור

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

זה לא היה כזה מצחיק...[?] דנע את יצור בעצמך! מיקו קטנה

לאיור

New member
טוב../images/Emo9.gif..

תמשיכו לצחוק עלי כלבות קטנות
[גורות]
כפרע עליכן

Peeeach

New member
איכשהו לא הגבתי לשירשור הזה.

שיר חודשי של איגי: אממ תפצע. שיר חודשי לא של איגי: אממ... כל הדיסק של פורטיסחרוף על המשמרת
והאגם קפוא חחח
כן כן גלגל טוב ? אלבום החודש: אמ.. על המשמרת
אמן החודש: ברי סחרוף
משהו שעשה את החודש לטוב: מישהו אמר שהיה חודש טוב
היה חודש משעמם לפנים משהו שהרס: השיעמום... תמונת החודש: לא תמונה יפה, פשוט היא בג'ו
יאמי ניראלי אני הולכת לשם עכשיו!! *לכל הלא בארשבעים זאת הפיצריה הכי הכי הכי הכי הכי טובה בב"ש גרר יעמממממממ
קניית החודש: משקפי שמש ובושם! אה כן. אמפי המלצה: אפריל! תוכניות לחודש הקרוב: בית ריק...

למעלה