טוב זה ממש ארוך..אור מה נסגר איתך.!
מה נשמע? וואלה מצויין ברוך השם... מה עשית היום? היום.?!עוד לא עשיתי כלום אבל מקווה לעשות.. אתה לומד בימי שישי? כן לצערי.. מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלבה שלי, הכלבה הכי יפה בעולם.! איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? וואלה לא זוכרת קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? למי יש כוח לקום.. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי.. מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה.. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? משהו ממני של הראל סקעת איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? חחח לא נמצא דבר כזה.. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5:00 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 11:00 סמיילי מועדף: מחייך..הכי טוב.
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אממממ יש כמה..אבל בלי שמות כן..חח החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ת'אמת לי היה לא מזמן אבל היו לעוד כמה ילדים ב'קורסים יומולדת.. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אני..?! חח סתאם אמא אבא.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עם פצפוצי שוקלוד...חחחחח איזה עוגה הכי טעימה? עוגה כושית..מה ששי חולה עלייה..נכון.?! עונה אהובה של השנה: קיצ ברור כאילו.. ריח אהוב: הריח של הים.. היית עושה צניחה חופשית? ברור אני מתה לעשות... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אמממ ממש לא.. על מה היית רוצה לנגן? על גיטרה..ותופים..הכי שווה מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא של נוער..סתאםםםםם אחלה נוער איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? תלמוד..לצערי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא..איך אפשר ללכת לכינרת במצב הזה. ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר? ממש לא...אבל לחשוב שזאת השנה האחרונה שלי אני מוכנה להתחיל ולסיים מהר.חחח יש לך שיער ארוך? כן.. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? עוד פעם שאלה כזאת.. אוהב לנסוע במוניות שירות? ממש לא.. יש לך כלב? כלבה..הכי יפה בעולם..!! וחתול? לא אוהבת חתולים ואפרוחים? היו פעם מלא.. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז הארץ מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבנה..חחח צבע עיניים: שחור חום.. צבע שיער: חום שחור.. צבע עור: חום ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? ברור שצהוב.. אדום או לבן? לבן שחור או לבן? תלוי מתי חחח כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? זהב או כסף? זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? סגול..?! אפ פעם לא לבשתי סגול מהו הצבע השולט בארון שלך? יש כמה והם הצבעים החזקים כמו צהוב ירוק שחור חחח מהו הצבע שמאפיין אותך? צהוב באיזה צבע החדר שלך? כתום חלש כזה..כמו אפרסק איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא מה שם השיר האחרון ששמעת? משהו ממני של הראל סקעת..חחח החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר..בעיקרון יש אחים? כן אם כן, כמה? 6 איתי. איך קוראים להם? נתנאל(נתי), גונן, ענבל, שימרית ואוריאן.. יש איסיקיו? 264199317 מסנג`ר[email protected] אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? אממ תלוי..מה בא לך באותו רגע טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? שחקנית, זמרת בעזרת השם.. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? נראה לי.. ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי איזה סוג של וורוד מה עושה לך מצב רוח טוב? לראות אנשים שמחים מה עושה לך מצב רוח רע? כשאנשים לא שמחים מה עושה לך צמרמורת? זמרים שמצליחים לרגש אותי..או דברים שמחים כואבים.. אוהב שוקולד? מאוד.. אוהב חטיפים? כן.. איזה הכי? אמממ במבה?! מקצוע אהוב: תאטרון..שירה. מקצוע שנוא: מתמטיקה לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? תלוי מתי אני מתחילה.. איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? עולה לי"ב איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד. בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? פנינה. האם אי פעם אכלתם חול? אמממ לא ניסיתי אולי נכנס בטעות לפה..חח נשכתם את החבר/ה שלכם? כן חחחחחח צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? אולי..אם זה תלוי בי אז כנראה שכן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? אממ לא כמה נתנו בלי אישור.. צעקתם לאנשים מהחלון? כן.. צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? זה עוד לא.. לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא.. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? ממש לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 2 לחיים שלך: 5 למידה בה אתה אוהב קולה: 7 להישגיך בלימודים: 7 לכתב שלך: 9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אממ תלוי.. בירה שחורה או לבנה? לא אוהבת בירה שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני ברור הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים.. דובים או נחשים? דובים לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר לאדם אחד לפחות יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? מעולה ענבים או בננה? שניהם קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? מצלמה של פלאפון צבי הנינג`ה או פוקימון? פוקימון החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים.. טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? תלוי עם מי ואיפה.. יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית שתיהיה יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל מויאל בעד/נגד: בעד סמים "קלים": אין דבר כזה סמים "קלים" ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: מזעזע קעקועים: נחמד במידה מסומימת שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: זוועה.. להפציץ את הכור האטומי של איראן: כן.. מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא זוכרת חחחח חשבת שאתה שמן? כל הזמן רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לא זוכרת.. חשבת שאתה נכשל במבחן? כל מבחן חח חשבת שאתם מצליח במבחן? לא זוכרת חחחחחח ישנת מחוץ לבית? לפני כמה ימים.. חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן עם פסים שחורים?! חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? כל יום... יש אלוהים? כמובן.. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אני מאמינה שכן.. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 ישנת טוב אתמול? ניסיתי.. תישן טוב הלילה? אולי.. איפה היית רוצה לגור עכשיו? איפושהו בחור רחוק ויפה שאפחד לא ידע שאני שם חחח תזכיר לי איך קוראים לך? לינוי.. ואיי זה היה ארוך ומיגע..חח אבל העביר ת'שיעמום בפאנן..!!!
מה נשמע? וואלה מצויין ברוך השם... מה עשית היום? היום.?!עוד לא עשיתי כלום אבל מקווה לעשות.. אתה לומד בימי שישי? כן לצערי.. מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלבה שלי, הכלבה הכי יפה בעולם.! איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? וואלה לא זוכרת קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? למי יש כוח לקום.. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי.. מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה.. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? משהו ממני של הראל סקעת איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? חחח לא נמצא דבר כזה.. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5:00 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 11:00 סמיילי מועדף: מחייך..הכי טוב.