התפקדות

לינויהה

New member
טוב זה ממש ארוך..אור מה נסגר איתך.!

מה נשמע? וואלה מצויין ברוך השם... מה עשית היום? היום.?!עוד לא עשיתי כלום אבל מקווה לעשות.. אתה לומד בימי שישי? כן לצערי.. מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלבה שלי, הכלבה הכי יפה בעולם.! איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? וואלה לא זוכרת קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? למי יש כוח לקום.. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי.. מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה.. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? משהו ממני של הראל סקעת איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? חחח לא נמצא דבר כזה.. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5:00 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 11:00 סמיילי מועדף: מחייך..הכי טוב.:) מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אממממ יש כמה..אבל בלי שמות כן..חח החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ת'אמת לי היה לא מזמן אבל היו לעוד כמה ילדים ב'קורסים יומולדת.. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אני..?! חח סתאם אמא אבא.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עם פצפוצי שוקלוד...חחחחח איזה עוגה הכי טעימה? עוגה כושית..מה ששי חולה עלייה..נכון.?! עונה אהובה של השנה: קיצ ברור כאילו.. ריח אהוב: הריח של הים.. היית עושה צניחה חופשית? ברור אני מתה לעשות... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אמממ ממש לא.. על מה היית רוצה לנגן? על גיטרה..ותופים..הכי שווה מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא של נוער..סתאםםםםם אחלה נוער איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? תלמוד..לצערי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא..איך אפשר ללכת לכינרת במצב הזה. ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר? ממש לא...אבל לחשוב שזאת השנה האחרונה שלי אני מוכנה להתחיל ולסיים מהר.חחח יש לך שיער ארוך? כן.. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? עוד פעם שאלה כזאת.. אוהב לנסוע במוניות שירות? ממש לא.. יש לך כלב? כלבה..הכי יפה בעולם..!! וחתול? לא אוהבת חתולים ואפרוחים? היו פעם מלא.. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז הארץ מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבנה..חחח צבע עיניים: שחור חום.. צבע שיער: חום שחור.. צבע עור: חום ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? ברור שצהוב.. אדום או לבן? לבן שחור או לבן? תלוי מתי חחח כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? זהב או כסף? זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? סגול..?! אפ פעם לא לבשתי סגול מהו הצבע השולט בארון שלך? יש כמה והם הצבעים החזקים כמו צהוב ירוק שחור חחח מהו הצבע שמאפיין אותך? צהוב באיזה צבע החדר שלך? כתום חלש כזה..כמו אפרסק איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא מה שם השיר האחרון ששמעת? משהו ממני של הראל סקעת..חחח החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר..בעיקרון יש אחים? כן אם כן, כמה? 6 איתי. איך קוראים להם? נתנאל(נתי), גונן, ענבל, שימרית ואוריאן.. יש איסיקיו? 264199317 מסנג`ר[email protected] אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? אממ תלוי..מה בא לך באותו רגע טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? שחקנית, זמרת בעזרת השם.. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? נראה לי.. ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי איזה סוג של וורוד מה עושה לך מצב רוח טוב? לראות אנשים שמחים מה עושה לך מצב רוח רע? כשאנשים לא שמחים מה עושה לך צמרמורת? זמרים שמצליחים לרגש אותי..או דברים שמחים כואבים.. אוהב שוקולד? מאוד.. אוהב חטיפים? כן.. איזה הכי? אמממ במבה?! מקצוע אהוב: תאטרון..שירה. מקצוע שנוא: מתמטיקה לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? תלוי מתי אני מתחילה.. איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? עולה לי"ב איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד. בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? פנינה. האם אי פעם אכלתם חול? אמממ לא ניסיתי אולי נכנס בטעות לפה..חח נשכתם את החבר/ה שלכם? כן חחחחחח צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? אולי..אם זה תלוי בי אז כנראה שכן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? אממ לא כמה נתנו בלי אישור.. צעקתם לאנשים מהחלון? כן.. צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? זה עוד לא.. לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא.. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? ממש לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 2 לחיים שלך: 5 למידה בה אתה אוהב קולה: 7 להישגיך בלימודים: 7 לכתב שלך: 9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אממ תלוי.. בירה שחורה או לבנה? לא אוהבת בירה שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני ברור הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים.. דובים או נחשים? דובים לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר לאדם אחד לפחות יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? מעולה ענבים או בננה? שניהם קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? מצלמה של פלאפון צבי הנינג`ה או פוקימון? פוקימון החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים.. טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? תלוי עם מי ואיפה.. יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית שתיהיה יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל מויאל בעד/נגד: בעד סמים "קלים": אין דבר כזה סמים "קלים" ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: מזעזע קעקועים: נחמד במידה מסומימת שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: זוועה.. להפציץ את הכור האטומי של איראן: כן.. מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא זוכרת חחחח חשבת שאתה שמן? כל הזמן רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לא זוכרת.. חשבת שאתה נכשל במבחן? כל מבחן חח חשבת שאתם מצליח במבחן? לא זוכרת חחחחחח ישנת מחוץ לבית? לפני כמה ימים.. חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן עם פסים שחורים?! חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? כל יום... יש אלוהים? כמובן.. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אני מאמינה שכן.. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 ישנת טוב אתמול? ניסיתי.. תישן טוב הלילה? אולי.. איפה היית רוצה לגור עכשיו? איפושהו בחור רחוק ויפה שאפחד לא ידע שאני שם חחח תזכיר לי איך קוראים לך? לינוי.. ואיי זה היה ארוך ומיגע..חח אבל העביר ת'שיעמום בפאנן..!!!

ASTAR3

New member
שלי....

מה נשמע? ב"ה הכל טוב מה עשית היום? אממ אכלתי דיברתי בטל עם לינוי עם דודה כמה הודעות כאלה ועכשיו אני במחשב אתה לומד בימי שישי? סיימתי ללמוד... מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?פארה פוסט הכלבה שלי... איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?למעלה בשידה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?אממ כיסא?! איפה נמצאת המראה הכי קרובה?למעלה בסלון מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה?! מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?מאוורר שפועל ואמא ששוטפת כלים במטבח איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בטלוויזיה בוידאו השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:4 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:11 בצהריים כן?! סמיילי מועדף:=) מישו שלא ראיתם הרבה זמן:וואו הרבה אנשים שאני מתגעגעת אליהם... החבר האחרון שהיה לו יומולדת:סימה חברה מהכיתה אתמול=) מזל"ט במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?וניל איזה עוגה הכי טעימה?וואי עם הקרם הלבן הזה... עונה אהובה של השנה: הכל! ריח אהוב:יש מלא...של הבושם שלי היית עושה צניחה חופשית?לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן... על מה היית רוצה לנגן? הייתי רוצה לדעת טוב גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? לא כמו הנוער של פעם.. איזה מגמה היית/אתה בביה"ס?ביולוגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אממ היית השנה באילת?עוד לא ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?כןןןןןןןןןןןןןןן יש לך שיער ארוך?לא כזה הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?מאוורר אוהב לנסוע במוניות שירות?מזה השאלה הזו!? יש לך כלב?ברור וחתול?היה ואפרוחים?היה אתה גר במרכז בדרום או בצפון?מרכז מה צבע החולצה שלכם עכשיו?לבן עם קשקושים צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:אדום ממש שורף-הייתי בבריכה ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירקרק זהב או כסף?זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?אני הולכת על הכל מהו הצבע השולט בארון שלך?ורוד מהו הצבע שמאפיין אותך?ורוד באיזה צבע החדר שלך?ורוד איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?ורוד מה שם השיר האחרון ששמעת?יאללה נסראללה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר יש אחים?כן אם כן, כמה?2 איך קוראים להם?משה ורפאל יש איסיקיו?כן מסנג`ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?טלנובלות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?וואו ב"ה =) כרגע אני עם המון שאיפות לעוד 10 שנים מקווה שזה התממש ב"ה! כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?כן ורוד-צבע פקאצי או יפה?יפה מה עושה לך מצב רוח טוב?המון דברים! מה עושה לך מצב רוח רע?המצב הביטחוני כרגע.. מה עושה לך צמרמורת?שעושים עם הציפורן על הלוח...בעעעעע אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?כיפלי בצל מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא:אנגלית לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?אין לי בית ספר..
איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?
תזכירו לי מזה כיתה... איזה תיק יש לך?....... הולך לבד לביצפר או עם מישו?....... בהסעה או ברגל?......... איך קוראים למחנך/ת?............ האם אי פעם אכלתם חול?לא....נו באמת אור מזה השאלון הזה?! נשכתם את החבר/ה שלכם?אויי צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?חח אולי... שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן... צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)?אמממ לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?טוב שלא חדרתם לי לחיים... -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למידת התעניינותך בלימודים:10 לחיים שלך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:10 להישגיך בלימודים:10 לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?ה-כ-ל בירה שחורה או לבנה?שחורה שיעור לשון או חינוך גופני?חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדות ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?נעעעע שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים כאילו דובים או נחשים?דוביםםםםםםם לחיות או למות?לחיות=)))) סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לאדם אחד... יום שישי או שבת? שניהם! חגים-זה טוב או לא טוב?מעולה! ענבים או בננה?שניהם! קפה או תה?תה רכבת הרים או רכבת שדים?הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג`ה או פוקימון? שניהם חמודים החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?חחח שניהם... מה יותר מציק-יתושים או זבובים?שניהם! טעם באוכל-מתוק או מלוח?כשאני אוכלת מתוק אני צריכה אח"כ מלוח ושאני אוכלת מלוח אני צריכה אח"כ מתוק מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?קצפת מכונית-יפה או בטיחותית?חחחחח המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?תנ"ך זה יותר חשוב יהודה סעדו או הראל מויאל?הראל מויאל בעד/נגד: סמים "קלים":נגד!!! ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגד!! קעקועים:נגד!! שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות?לפני 10 דק' התקלחת?אתמול בערב... אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?אמממ היום בבוקר חשבת שאתה שמן?מזמן... רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?חחח בקורסים של בית"ר עם אור... חשבת שאתה נכשל במבחן?וואי זה היה דיי מצחיק במתכונת בהיסטוריה. חשבת שאתם מצליח במבחן?אממ ישנת מחוץ לבית?בקורסים... חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?וואי פשוט פיגור! חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול?אתמול יש אלוהים?ברור!! חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?וואי שאלה מעולה...עם 13 איש!! זה פשוט לא להאמין כמה מפריעים לי... ישנת טוב אתמול?אממ לא תישן טוב הלילה?לא יודעת איפה היית רוצה לגור עכשיו?בבית שלי? תזכיר לי איך קוראים לך?אסתר...

היכנסו חבריה

מה נשמע: הכל אחלה מה עשית היום: כלום בנתיים בוקר עכשיו נראה לי ישנתי הרבה אתה לומד ביום שישי: משנה הבאה לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך: הבובה שלי בצורת כבשה (כבשה זה פרוותי) איפה נמצאת חבילת הקלפים הקרובה אליך: (טאקי זה נחשב?) ובקומה למעלה קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה ושלושה אחורה מה יש לימינך: (וואו איזה שאלה ה--יסטרית) כשאני יקום אני יבדוק איפה נמצאת המראה הכי קרובה: בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא: (וואו איזה שאלה קשה חכו אני צריכה לחשובב) יש ריצפה..... מה אתם שומעים עכשיו: Mtv איפה נמצא האור האדום הכי קרוב אליך: באילת! (למרות שאני גרה 4 שעות נסיעה משם) השעה הכי מוקדמת שקמת בה אי פעם: נראה לי 3 לפנות בוקר (כי היה לי סיוט שבת הים הקטנה רוצה לאכול אותי) השעה הכי מאוחרת שקמת בה אי פעם: הלכתי לישון ב-8 וקמתי ב-7 בערב סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: דוד שלי שנמצא פרו החבר האחרון שהיה לו יומולדת: מאירה (איזה שם.... פייייי מדהים { אז זהו שלא!!!!}) איזה טעם גלידה אתה מעדיף: שוקולד איזה עוגה הכי טעימה: זאת שאמא שלי עושה (פייייייי נדוווווש) אגב היא עושה עוגת תפוזים ועוגת קפה במשפחה- מי מכין תאוכל הכי טעים: סבתא עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: הא? מה זו השאלה הפלצנית הזאת? ברור שה- ריח הוא.... (מאיפה לי ימעפנים) היית עושה צניחה חופשית: לא!!!!! אמא רוצים תתאבדו אתם אני בבית! אתה מנגן על משהוא? ואם כן על מה: לא יש לי גיטרה בחדר עם מיטר קרוע אז אף פעם גם לא ניסיתי על מה היית רוצה ללמוד לנגן: גיטרה קלאסית מה אתה אומר על הנוער של היום: נוער סבבה לפחות חלקנו ( אהמ.. אהמ...) איזה מגמה תהיי בבית הספר: עוד שנתיים ואו תקשורת ( איזה נדוש ולא מקורי..) או ארץ ישראל קיים מקצוע שאתה לא יודע אבל מעוניין לדעת: חשבון אבל אני לא מעוניינת לדעת אותו בכלל! הוא האויב הכי גרוע שלי! הייתה השנה באילת: לא ובכינרת: לא ובחו"ל: לא מה אני נראת לכם מליינית שיש לי פווול כסף לדברים כאלה נוו באמת! התגעגעת לבית הספר: לאאאא יש לי מורה חראית לא רוצה לחזור לשם! יש לך שיער ארוך: בינוני הסתכל מתחתיך מה הדבר הראשון שאתה רואה: אממ.... מה יש מתחתינו???? על מה אנו יושבים?? כיסא כמובן אלא אם כן יש מישו שיושב על משו אחר ורוצה לספר לנו על כך.... אוהב לנסוע במוניות שירות: לא יודעת אף פעם לא ניסיתי אני נוסעת בטרמפים! יש לך כלב: לא חתול: לא אפרוחים: נוו מה אני נראת לכם הדודה טובה? ברור שלא! אתה גר במרכז בדרום או בצפון: במרכז בשטחים! מה הצבע של החולצה שלכם עכשיו: כתום!!!!!!!! צבע עניים: חום צבע שער: בעיקרון הוא חום עכשיו הוא ג'ינג'י כזה... צבע עור: כצבע העור.... ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול: כחול אדום או לבן: אדום שחור או לבן: לבן כחול או תכלת: תכלת ורוד או סגול: ורוד ירוק או ירקרק: ירוק זהב או כסף: כסף עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך: אממ- חולצה צבעונית יותר מידי ומרוב שהיא צבעונית היא כבר מכוערת מהו הצבע השולט בארון שלך: כתום!!!!!! מהו הצבע שמאפיין אותך: כתום! באיזה צבע החדר שלך: כחול ועץ (זה מה שההורים בחרו) איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה: עם זה היה תלוי בי הוא היה בצבעים זוהרים כמה שאפשר.. מה שם השיר האחרון ששמעת: משהוא ממני החדר שלם מבולגן או מסדור כעת: עם אמא כבר סדרה אותו אז הוא מסודר אם לא אז לא יש אחים אם כן כמה: כן 2 שתי בנים קרציות כל אחד יותר מהשני איך קוראים להם: יפתח ומלאכי יש אייסיקיו: כה ברור - 314088280 מסנג'ר: לא אני אף פעם לא נכנסת חבל על המאמץ אימייל: כה [email protected] סרט מצוייר או אמיתי: גם וגם טלנובלות או תוכניות ראליטי: ראילטי ברור! איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים: לא רוצה לדמיין בנתיים יש עוד זמן עוד 10 שנים! כבר יודע במה אתה רוצה לעבוד כשתגדל: לא אולי בתור גננת או משו כזה.. ורוד זה צבע פאקצי או יפה: ופאקצי ויפה במיוחד פאקצי מה עושה לך מצב רוח טוב: קוקה קולה! מה עושה לך מצב רוח רע: מוות של אנשים גם אם אני לא מכירה אותם מה עושה לך צמרמורת: לראות דברים מגעילים במיוחד אוהבת שוקולד: דההההההההההה! אוהבת חטיפים: כה! איזה הכי: דובונים מקצוע אהוב: שיעור חופשי (סתאאאאאאאאאם) ספרות ג"ג ומדעים למה? כי אני טובה בזה באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביה"ס: 6 בבוקר איזה כיתה אתה: עולה ל-ט' איזה תיק יש לך: סטיבס סגול הולך לבד לביה"ס או עם מישו: עם מישו בהסעה או ברגל: בהסעה איך קוראים למחנכת: הדסה הפקצה גורקבי'ץ האם אי פעם אכלת חוך: לא! נשכתם את החבר\ה שלכם: לא מה אני נראת לך מטומטמת? צרחתם משו מטומטם באמצע הרחוב: ב- 12 בלילה עם החברה ליד איזה דוס אמרנו לו לקבל המפקד המסדר יעבור להקשב 2,3, הקשב! שכנעתם את אנשים לתת לכם סטירה: לא מה אני מזוכיסטית? צעקתם לאנשים מהחלון: כה ברור זה מצחיק! צרחתם אני תרנגול גאה מהחלון: לא אבל אני אמבה גאה צרחתי אבל לא מהחלון לבשתם פיג'מה לביה"ס: לא! האם יש לכם תחתונים של לאטביז: ברור הם כ"כ חמודים!!!!!! (מה אנחנו נראים לך? מטומטמים?) תן ציון מה1 - 10 לדברים הבאים: למידה שבה אתה אוהב פיצה- 7 למידת התענינותך בלימודים: 5 לחיים שלך: 10 אם לא יותר למידה אתה אוהב קולה: 10000 להשיגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 8 זה אוזה! מוזיקה אלקטרונית או שקטה: שקטה בירה שחורה או לבנה: שחורה שיעור לשון או חינוך גופני: אפאחד בשתיהם אני גרועה הורדת ידיים או משיכת חבל: לא זה ולא זה זה קשור לספורט! אני אתה והוא או הוא אתה ואני: אני אתה והוא! שתייה מים קרים או פושרים: קפואים דובים או נחשים: דובים לחיות או למות: לחיות סודות לשמור בבטן או לספר לאדם אחד: תלוי מה הסוד יום שישי או שבת: שבת יש אחלה אוכל חגים זה טוב או לא: ברור שזה טוב! ענבים או בננה: ענבים קפה או תה: תה אני שונאת קפה! רכבת הרים או רכבת שדים: הרים ברור מצלמה רגילה או של הפלאפון: רגילה ברור יש איכות תמונה יותר טובה צבי הנינג'ה או פוקימון: שתיהם החמישיה הקאמרית או קומדי סטור: לא ראיתי אף אחד מאלה אני רואה סקראבס! שזה ה-דבר מה יותר מציק יתושים או זבובים: יתושים טעם באוכל מתוק או מלוח: תלוי מה אתה אוכל אבל אני מעדיפה חריף מלון או צימר: צימר! יום שישי או ראשון: שישי לא לומדים! עוגת גבינה או עוגת קצפת: קצפת כאילו דה..! מכונית יפה או בטיחותית: אאודי טיטי כסופה גם יפה גם בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להיסטוריה: ברור שלהיסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל: אפאחד מהם! בעד\ נגד סמים "קלים": נגד (למרות שאני לוקחת) ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: תלוי איזה סוג שימוש בפרוות של בע"ח לביגוד: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה! דיברת עם האח\ אחות: אתמול התקלחת: היום בבוקר אכלת משו ממש אבל ממש טעים: אתמול חשבת שאתה שמן: אתמול רצית לישון אבל נאבקת בעניים הנעצמות שלך: עכשיו מרוב שזה משעמם השאלון הזה חשבת שאתה נכשל במבחן: במדצי"ם חשבת שאתה מצליח במבחן: במדצי"ם ישנת מחוץ לבית: במדצי"ם (איזה תשובה מקורית!) חשבת מה הצבע של הזברה לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים: כשהייתי בספארי לפני 5 שנים! חשבת מה אתה רוצה לעשות כתהיה גדול: כשהיא נתנה תשאלה שלה בהתחלה מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול יש אלוהים: אף פעם אני פשוט יודעת שיש! חיזרים עבמי"ם. האם באמת נמצאת שם: כשראיתי תפרק של ארתור שבקסטר כתב סיפור על חיזרים עם כמה אנשים דיברת בזמן שמילאת את השאלון הזה: 4 ישנת טוב אתמול: ב"ה תישן טוב הלילה: בע"ה איפה היית רוצה לגור עכשיו: באותו מקום שאני גרה בו ענתות!! תזכיר לי איך קוראים לך: ערבה

זה מרוב שעמום חחח

מה נשמע? דובדב מה עשית היום?עשיתי מגן אתה לומד בימי שישי?לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?בובה של מלאך איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?במרפסת חח קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?מיטה איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בחדר צמוד לספרייה מה יש לך מתחת לכיסא?נעליים מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? היפ הופ איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?במערכת סטריאו השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:5 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:14:00 בצהריים סמיילי מועדף:כל מיני חח מישו שלא ראיתם הרבה זמן:ידיד טובב שלי החבר האחרון שהיה לו יומולדת:דניאל ידיד שלי במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אמא ואבא מכין פירה קטלני איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?תות איזה עוגה הכי טעימה?קרם עונה אהובה של השנה:קיץ ואביב ריח אהוב:בושם או ספר חדש היית עושה צניחה חופשית?לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה,פסנטר ניגנתי על מה היית רוצה לנגן?גיטרה חשמאלית בקרובב מה אתה אומר על הנוער של היום?ת'אמתת שונה מפעם מאודד לרעהה איזה מגמה היית/אתה בביה"ס?הייתי במגמת מחול ועכשיו בתאטרון קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא היית השנה באילת?לא בסוכות בע"ה ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?ממש ממש ממש כן חחח רק צחוקים יש לך שיער ארוך?התספרתי הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?מחשב ובקבוק אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב?לא וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?מרכז מה צבע החולצה שלכם עכשיו?כחולה צבע עיניים:חומות דבש צבע שיער:חום שטני צבע עור:חום ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירקרק זהב או כסף? כסףף עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? פייטים או זהב מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור,כתום,אופייט,חום מהו הצבע שמאפיין אותך?כחול באיזה צבע החדר שלך?הקיר לבן אבל הרהיטים חום ושמנת איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כתום אפרסק מה שם השיר האחרון ששמעת?be easy היפ הופ החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?ככה ככה יש אחים?כן אם כן, כמה?2 איך קוראים להם?אלון וברק יש איסיקיו?340718808 מסנג`ר?שכחתי אותו כרגע חחחח אימייל?אין לי כוח לרשום את זה חחח סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? אם גבר שאני יאהבב או שחקנית כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?כוריאוגרפית,שחקנית,או זמרת ולהוציא דיסקים ורוד-צבע פקאצי או יפה?פאקצי מה עושה לך מצב רוח טוב?מוזיקה וריקודיםםם שולטים מה עושה לך מצב רוח רע?לריב אם ההורים ולריב אם חברים מה עושה לך צמרמורת?שירי אהבה ודברים רומנטים אוהב שוקולד?ככה אוהב חטיפים?כן איזה הכי?דובונים
מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא:לשוןןן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7:15 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?י"א איזה תיק יש לך?שחור הולך לבד לביצפר או עם מישו?לבד או לפעמים א חברהה בהסעה או ברגל?הסעה איך קוראים למחנך/ת?יפעת האם אי פעם אכלתם חול?לא נשכתם את החבר/ה שלכם?כן חחחחח צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן חח שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לאאא נתנו בלי לשכנע חחח צעקתם לאנשים מהחלון?כן אני פשוט שוקית חחחחח צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לאאא כי אני לא לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)?לאאאא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לאא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצהה:5 למידת התעניינותך בלימודים:7 לחיים שלך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:6 להישגיך בלימודים:4 לכתב שלך:8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?אלקטרונית בירה שחורה או לבנה?לבנה חחחח
שיעור לשון או חינוך גופני?חינוך גופנייייי הורדות ידיים או משיכת חבל?לא זה ולא זהה אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים?קריםם דובים או נחשים?דובים לחיות או למות?לחיותתתתתת ברור סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר זה לא בריא לשמור בבטן יום שישי או שבת?שישי קדושש שבת מנוחה חגים-זה טוב או לא טוב?טובבב ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?קפה רכבת הרים או רכבת שדים?רכבת שדים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג`ה או פוקימון? פוקימון החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?הקאמרית מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מלוח מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון? ראשון עוגת גבינה או עוגת קצפת?קצפת מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל?לא זה ולא זהה בעעעע בעד/נגד: סמים "קלים: נ=ג=ד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים:נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגדדד להפציץ את הכור האטומי של איראן:בעד חח מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות?היום כל רגע חח התקלחת?עוד מעט חחח אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני חודש בורגראנץ שולטטטט חשבת שאתה שמן?יש רגע שאני לא חושבת את זהה גם עכשיו רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לא זוכרת מתי חשבת שאתה נכשל במבחן?לפני 3 ימים צליח במבח? היום ישנת מחוץ לבית?לאא חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?לבן אם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? להוציא דיסק או לשחק בתאטרון או לרקוד יש אלוהים? בטחחח אבא האחד והיחיד חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אם עצמי ישנת טוב אתמול?ככה תישן טוב הלילה?אמן איפה היית רוצה לגור עכשיו? בוילה בקיסריה תזכיר לי איך קוראים לך?ספירר

הינה!

מה נשמע? ברוך השם מה איתך? מה עשית היום? עשנתי נרגילה ושחקתי קלפים אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? החתול שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? מתחת לכרית קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? מיטה איפה נמצאת המראה הכי קרובה? במקלחת מה יש לך מתחת לכיסא? הרגליים שלי מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? 2pac איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בעכבר השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5:40 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 20:35 סמיילי מועדף: :p מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אממ בת דודה שלי החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אליאב במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד נוגט איזה עוגה הכי טעימה? של אמא עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: של הושם שלי היית עושה צניחה חופשית? כן.. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים על מה היית רוצה לנגן? על כינור מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא של נוער איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? מחשבים קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא היית השנה באילת? לא כי זה כבר משעמם ובכנרת? רציתי אבל המצב הרס ובחו"ל? ^^^ התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? בנוני הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? תלוי מה אני לוב O-) אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? כלבה וחתול? כן ואפרוחים? מתו אתה גר במרכז בדרום או בצפון? באמצע מה צבע החולצה שלכם עכשיו?לבנה צבע עיניים: אפורות צבע שיער: בלונדיני שטני צבע עור: שזוף ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? לבן שחור או לבן? תלוי במה.. בגדים לבן צבע גוף שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?חולצת הנוער העובד והלומד מהו הצבע השולט בארון שלך? לבן מהו הצבע שמאפיין אותך? לבן באיזה צבע החדר שלך? כחול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום מה שם השיר האחרון ששמעת? dear mama החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן יש אחים? כן אם כן, כמה? 1 איך קוראים להם? דני יש איסיקיו? כן מסנג`ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מנהל מאפיה איטלקית כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כן מנהל מאפיה איטקלית ורוד-צבע פקאצי או יפה?יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? הרבה דברים מה עושה לך מצב רוח רע? ילד קטן שבוכה בגלל האזעקה של הקטיושות ואז מתברר שהוא לבד בבית ואין לו מפתח או ילד שאבא שלו תפס אותו מעשן והביא לו מכות.. מה עושה לך צמרמורת? האזעקה אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: חינוך מיני מקצוע שנוא: תנ''ך לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 9 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? עולה לי''א איזה תיק יש לך? של RIP הולך לבד לביצפר או עם מישו? מי שבמונית / אוטובוס אז איתו בהסעה או ברגל? באוטובוס איך קוראים למחנך/ת? אין לי מושג משהו עם א האם אי פעם אכלתם חול?כן נשכתם את החבר/ה שלכם?הרבה:) צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כל יום שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? בטח צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? כן -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 11 למידת התעניינותך בלימודים:6 לחיים שלך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:1 אני אוהב RC להישגיך בלימודים: 6 לכתב שלך:7 זה או זה- זה? מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? חח שניהם לא סובל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני והוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרירים דובים או נחשים? דובים לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב מאוד ענבים או בננה? בננה קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת שדים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? מצלמה של פלאפון צבי הנינג`ה או פוקימון? פוקימון החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? החמישייה מה יותר מציק-יתושים או זבובים? אני! טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? לתנ''ך יהודה סעדו או הראל מויאל? יהודה בעד/נגד: סמים "קלים": בטח! ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: לא! להפציץ את הכור האטומי של איראן: בטח1 מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? בבוקר אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? עכשיו חשבת שאתה שמן? תמיד רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? תמול שראיתי פפרצי חשבת שאתה נכשל במבחן? כל פעם שיש מבחן חשבת שאתם מצליח במבחן? בחיים לא ישנת מחוץ לבית? אממ לפני שבוע חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חח היא לא חומה? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? כן!!! להיות מנהל המאפיה האיטלקית1 יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא.. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? בעזרת השם איפה היית רוצה לגור עכשיו? בכפר ניצנים תזכיר לי איך קוראים לך? ליאור

וואי איזה שאלון...ממ..מפגר...

מה נשמע? הכללל מושלםםם! מה עשית היום? ממ..הייתי עם חברות.. אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלב שלי! איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אין לי קלפים.. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? למה ניראה לך?! איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בחדר מה יש לך מתחת לכיסא?ריצפה! מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? חתולים הולכים צכות בחוץ.. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? על המחשב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:4 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:6 סמיילי מועדף::p מישו שלא ראיתם הרבה זמן: את אספוש:( החבר האחרון שהיה לו יומולדת:עמיתוש! במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? ברור שסבתא! איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד! איזה עוגה הכי טעימה? עוגת קרס ביסקוויט עונה אהובה של השנה:אביב ריח אהוב:של דאודורנט אקס היית עושה צניחה חופשית? בטח! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה.. איזה מגמה היית/אתה בביה"ס?ניהול עיסקי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כה, וטרינריה.. היית השנה באילת?כן!! ובכנרת?עדיין לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?מממממשששש לא! יש לך שיער ארוך?כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הרגל שלי.. אוהב לנסוע במוניות שירות? לא עושה לי את זה.. יש לך כלב?בוודאי! וחתול?כה! ואפרוחים?כה אתה גר במרכז בדרום או בצפון?צפון מרכז..חח מה צבע החולצה שלכם עכשיו?לבן צבע עיניים:משתנה..כחול,תכלת ,ירוק צבע שיער: שתני צבע עור:לבן ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?ברור שכחול! אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?איכס שתיהם מגעילים.. זהב או כסף?...ממ..אפחד.. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?זהב! מהו הצבע השולט בארון שלך?ורוד..כחול מהו הצבע שמאפיין אותך?כחול באיזה צבע החדר שלך?ורוד בייבי איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?ורוד בייבי..עם הייתי רוצה משהו אחר הייתי צובעת בצבע אחר.. מה שם השיר האחרון ששמעת?"כמה עוד אפשר" של הראל סקעת החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגןןן יש אחים?כן אם כן, כמה?אחות ו2 אחים איך קוראים להם?עדן עופרי וים יש איסיקיו?כן מסנג`ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?ממ..שתיהם שווים! טלנובלות או תוכניות ריאליטי?טלנובלה איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?עוד 10 שנים דבר איתי!ואז תיראה! כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?וטרינרית! ורוד-צבע פקאצי או יפה?יפה..אבל גם פאקצי! מה עושה לך מצב רוח טוב?חיות ואסף מה עושה לך מצב רוח רע? כאין לידי חיות..או שאני רבה עם אסף.. מה עושה לך צמרמורת?ליראות חיה דרוסה על הכביש.. אוהב שוקולד?כההה! אוהב חטיפים?כה איזה הכי?אפרופו,כיפלי מקצוע אהוב: שיעור חופשי! מקצוע שנוא:הכללל! לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?י' איזה תיק יש לך? יפה הולך לבד לביצפר או עם מישו?חברות בהסעה או ברגל?בהסעה איך קוראים למחנך/ת?סימונה האם אי פעם אכלתם חול?לאאא! נשכתם את החבר/ה שלכם?חחח כן! צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא! צעקתם לאנשים מהחלון?כן! צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:7 למידת התעניינותך בלימודים:0 לחיים שלך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:0 להישגיך בלימודים:0 לכתב שלך:6 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה?לבנה שיעור לשון או חינוך גופני?חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדת ידיים..אבל גם חבל נחמד.. אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?מה שתגיד... שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?דובים לחיות או למות?לחיות! סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לשמור לא חייב בבטן אבל לשמור... יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?בטח טוב! ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?תה רכבת הרים או רכבת שדים?רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?מצלמה רגילה צבי הנינג`ה או פוקימון? פוקימוןןןןןןן החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?שתיהם לא משהו.. מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מלוח מלון או צימר?צימר יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?יפה! המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?איכס שתיהם לא משהו... יהודה סעדו או הראל מויאל?בטח שמויאל בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגד קעקועים:בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגדדדד! להפציץ את הכור האטומי של איראן:בעד מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות?היום התקלחת?היום אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?לפני יומיים חשבת שאתה שמן?מממ....לא זוכרת.. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?ממזמן... חשבת שאתה נכשל במבחן?חחחחח כל הזמןןן! חשבת שאתם מצליח במבחן?חחח אף פעם! ישנת מחוץ לבית?בפעם הארונה שאסף היה פה... חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?לבן עם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול?וטרינרית..השאלה הזאת כבר הייתה... יש אלוהים?לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?אהה? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? וואי...הרבה...עם לא היה לי כול כך משעמם זה בחיים לא היה קורה.. ישנת טוב אתמול? לא האזעקה העירה אותי.. תישן טוב הלילה?מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו?אין מצב אני עובר מקום! תזכיר לי איך קוראים לך? גוני...נעים מאוד!

למעלה