התפקדות

התפקדות ../images/Emo124.gif

בגלל שהמון זמן לא היה ובגלל שהצטרפו אנשים ואנשות חדשים לפורום המת של משה (שכניראה שבקרוב נאלץ להפסיק לקרוא לו מת) אז שאלון קטן... טוב נו, קצת גדול.. תהנו לענות עליו
מה נשמע? מה עשית היום? אתה לומד בימי שישי? מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: החבר האחרון שהיה לו יומולדת: במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? מה אתה אומר על הנוער של היום? איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות? יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? זהב או כסף? עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? מה שם השיר האחרון ששמעת? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? יש אחים? אם כן, כמה? איך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג`ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למידת התעניינותך בלימודים: לחיים שלך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג`ה או פוקימון? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמן? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתה נכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

who is this

New member
...

מה נשמע? וואלה הכל טוב מה עשית היום? הייתי אצל סבא וסבתא וביקרתי את אחותי אתה לומד בימי שישי? אני לא לומד בכלל!!!!!!! מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אין כזה דבר איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בחדר שלי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? התחלנו עם שאלות מטומטמות?? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? ממשיכים איתן מה יש לך מתחת לכיסא? ועוד אחת מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את רחשי המקלדת איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: שתיים בצהריים סמיילי מועדף: :) מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש הרבה החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לא זוכר במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא וסבא איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? רוזמרין (למרות שכבר אין אותו) איזה עוגה הכי טעימה? שאמא שלי מכינה עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: ריח האורנים בסתיו.. מה השאלות המפגרות האלה? היית עושה צניחה חופשית? בטח אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? שיתבגר איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? הייתי בפיסיקה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ממש ממש לא היית השנה באילת? כן.. ובכנרת? בטח ובחו"ל? גם התגעגעת לבית ספר? ממש לא יש לך שיער ארוך? לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה אוהב לנסוע במוניות שירות? לא מתלהב יש לך כלב? כן וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? בצפון מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול ים צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור צבע עור: חום בהיר ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד מהו הצבע השולט בארון שלך? כחול מהו הצבע שמאפיין אותך? אין לי מושג באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? תכלת שמיים מה שם השיר האחרון ששמעת? איי רייט סינס נוט טראגדיס החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? באמצע יש אחים? כן אם כן, כמה? אחות ואח איך קוראים להם? עינת ועידו יש איסיקיו? כן מסנג`ר? כן אבל לא בשימוש אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? מצוייר טלנובלות או תוכניות ריאליטי? כלום איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? יפה כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי מי לובש אותו מה עושה לך מצב רוח טוב? להרביץ למי שמכין את השאלונים האלה מה עושה לך מצב רוח רע? לענות על השאלון הזה מה עושה לך צמרמורת? לראות את משה אוהב שוקולד? בטח אוהב חטיפים? בטח איזה הכי? אפרופו מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: אלקטרוניקה לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא.. אני לא צריך באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? אין לי ביצפר!! איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? אין גם כיתה!! איזה תיק יש לך? של בית"ר הולך לבד לביצפר או עם מישו? לא הולך בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? לא נשכתם את החבר/ה שלכם? ממש לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? ממש ממש לא שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? מה אני מזוכיסט?? צעקתם לאנשים מהחלון? מעניין אותי איזה פורום לקוח השאלון הזה.. צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? כי הם אנשים מסכנים.. לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? בוקסר נחשב? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למידת התעניינותך בלימודים: 0 לחיים שלך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 10 להישגיך בלימודים: 0 לכתב שלך: 8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? אף אחד הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? מה מעניין הוא ואתה? הכי חשוב זה אני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים לחיות או למות? בטח לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר למישהו אחד יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? מצויין ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? שוקו רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג`ה או פוקימון? צבי הנינג'ה החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? שניהם מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? ראשון עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? נשיהם המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אף אחד מהם יהודה סעדו או הראל מויאל? אף אחד מהם בעד/נגד: סמים "קלים": מה שבא לכם ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות? היום התקלחת? היום אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול חשבת שאתה שמן? אף פעם רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתה נכשל במבחן? תמיד חשבת שאתם מצליח במבחן? אף פעם ישנת מחוץ לבית? לפני כמה ימים חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? סוס עם פיג'מה חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? אני יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ארבע ישנת טוב אתמול? בטח תישן טוב הלילה? בטח איפה היית רוצה לגור עכשיו? שקד תזכיר לי איך קוראים לך? נ.ב אור אני שונא אותך.. מאיפה לעזאזל הבאת את השאלון הזה?

mean girl 16

New member
"מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?"

אתה לא רוצה לחשוב על זה שוב?

חחחח גם אני חשבתי על לכתוב לו

דבר כזה...
ותראי מה הוא כתב בשאלה של "מה גורם לך צמרמורת" חחחח.. תמיד ידעתי שהוא מרגיש משהו למשה

לה לה לה...

מה נשמע? וואלק החיים בסבבה. מה עשית היום? ישנתי
אתה לומד בימי שישי? למדתי עד עכשיו.. אבל משנה הבאה אני לא ילמד בימי רביעי.. יותר שווה
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הממ לא יודעת. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בחדרי החמוד. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? כשיהיה לי כוח לקום אני יבדוק את זה. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי.. מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה.. דהה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? שירים.. ואת הרעש של האייסי שמקבלים הודעה. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? למה שיהיה קרוב אלי אור אדום!? מה אני גרה ברמזור?! השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: המ.. 5 בבוקר ניראה לי. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: זה תלוי מתי אני הולכת לישון.. סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אעעע לא יודעת. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אבירן. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? סבתא.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עוגיות איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד עונה אהובה של השנה:חורף ריח אהוב: אה?! היית עושה צניחה חופשית? לא...חחח אני פחדנית
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה. על מה היית רוצה לנגן? הממ תופים. מה אתה אומר על הנוער של היום? נוער... איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? שנה הבאה לוקחת ביולוגיה וביו רפואה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? חח מתמטיקה (?!) היית השנה באילת? יאפ ובכנרת?יאפ.. ובחו"ל? לא. התגעגעת לבית ספר? לאא.. יש לך שיער ארוך? הממ.. באמצע. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? כיסא מן הסתם. אוהב לנסוע במוניות שירות? לא.. תמיד אני נתקעת לשבת בכיסא האחרון
יש לך כלב? יאפ. וחתול? איככ ברור שלא. ואפרוחים? פחחח לא. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אי שם.. שקד זה מקום לא מוגדר. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור. צבע עיניים: כחול. צבע שיער: שטני. צבע עור: הממ רגיל? חח ירוק או לבן? ירוק. צהוב או כחול? צהוב. אדום או לבן? לבן. שחור או לבן? שחור. כחול או תכלת? תכלת. ורוד או סגול? ורוד
ירוק או ירקרק? ירוק. זהב או כסף? זהב. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? סגול. מהו הצבע השולט בארון שלך? הממ.. לבן ניראה לי. מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודעת. באיזה צבע החדר שלך? ורוד.. איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד. מה שם השיר האחרון ששמעת? אוכלת מהצד.. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? משהו באמצע
יש אחים? כן. אם כן, כמה? 3 איך קוראים להם? טל רון ומתן. יש איסיקיו? יאפ מסנג`ר?יאפ אימייל? אם יש מסנג'ר אז מן הסתם שכן. סרט מצוייר או אמיתי? מצוייר
טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ת'לכס שניהם לא. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לא מדמיינת את עצמי עוד 10 שנים.. חיחי כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? הממ בערך.. ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפההה
מה עושה לך מצב רוח טוב? שינה, מוזיקה ושוקולד
מה עושה לך מצב רוח רע? עומר. (חח סתם.. עומר אל תבכה). מה עושה לך צמרמורת? שמשפשפים שתי חתיכות קלקר אחת בשניה.. חח אני רצינית. אני לא יכולה לשמוע את זה. אוהב שוקולד? ברורר אוהב חטיפים? כמובן שכן. איזה הכי? אפרופו ודובונים. מקצוע אהוב: הממ.. לשון. מקצוע שנוא: פיסיקה.. לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? -- באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? היה 7 וחצי.. משנה הבאה יהיה 6
איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? עולה ל-י'. איזה תיק יש לך? תיק של ביצפר (?) הולך לבד לביצפר או עם מישו? משנה הבאה לבדי... בהסעה או ברגל? בהסעה.. למי יש כוח ללכת על הבוקר?! איך קוראים למחנך/ת? ענת... לזו שהייתה עד עכשיו. האם אי פעם אכלתם חול? חח כן. נשכתם את החבר/ה שלכם? כן
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? ניראה לי שכן... בטעות. שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?
לא.. צעקתם לאנשים מהחלון? בטח.. כל פעם שאני בנתניה אצל סבתא.. חחח צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא.. למה לי לעשות את זה?! לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? חחח לא. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למידת התעניינותך בלימודים:5 לחיים שלך:9 למידה בה אתה אוהב קולה:10 (אבל רק קוקה קולה
) להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה. בירה שחורה או לבנה? שחורה. שיעור לשון או חינוך גופני? לשון. הורדות ידיים או משיכת חבל? לא זה ולא זה. אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא. שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים. דובים או נחשים? אה?! לחיות או למות? לחיות מן הסתם.. מי הדביל שיעדיף למות?! סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר. יום שישי או שבת? שבת. חגים-זה טוב או לא טוב? טוב מאוד. ענבים או בננה? ענבים.. שונאת בננות
קפה או תה? תה. רכבת הרים או רכבת שדים? הרים.. מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה. צבי הנינג`ה או פוקימון? צבי הנינג'ה.. חח איך אהבתי אותם החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור. מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים.. כי הם עוקצים
טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק. מלון או צימר? מלון. יום שישי או יום ראשון? ראשון. עוגת גבינה או עוגת קצפת? הכל חוץ מקצפת.. בעע שונאת את זה.. מכונית-יפה או בטיחותית? יפה ובטיחותית
המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? שתיהן ממש לא. יהודה סעדו או הראל מויאל?
בעד/נגד: סמים "קלים": נגד. ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד. קעקועים: מי שרוצה שיהיה לו בכיף.. אני לא אוהבת. שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נ-ג-ד.. להפציץ את הכור האטומי של איראן: חחח מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות? לפני שניה התקלחת? לפני שעה בערך. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני שעה בערך.. חשבת שאתה שמן? אה?! רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? הממ.. בשיעור שנתי העביר לנו בקורסים. חשבת שאתה נכשל במבחן? המממ.. לא זוכרת.. אחרי שאני עושה מבחן לא ממש מעניין אותי אם הצלחתי בו או לא.. חשבת שאתם מצליח במבחן? כנ"ל.. ישנת מחוץ לבית? לפני שבוע.. בקורסים
חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? למה שאני יחשוב על זה? ברור שזה לבן עם פסים שחורים. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? הממ.. יש אלוהים? אכן כן
חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אם עומר ועודד קיימים אז כניאה שכן... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3.. ישנת טוב אתמול?טוב מאודד.. ישנתי 16 שעות רצופות ויפות
תישן טוב הלילה? לא ניראה לי שאני באמת יצליח להירדם בלילה
איפה היית רוצה לגור עכשיו? הממ... בשקד
תזכיר לי איך קוראים לך? אור

הכל בגלל הברית....חזי ברסי....

אני אף פעם לא עניתי לדברים האלה, אבל סוחטים אותי כחלק מהברית ביני לבין אור, אז אני אענה על השאלון הקצר מאוד מאוד מאוד הזה. מה נשמע? בסדר מה עשית היום? ראיתי חצי המנשה בלוף אינסופי בערוץ 23, ועבדתי אתה לומד בימי שישי? אני לא לומד לא ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי,שישי ושבת!! אני ש"ש מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכי קרוב פיזית- אזורים מסוימים בגופי. הכי קרוב רגשית- הידידה הגרוזינית שלי. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בארון של אבא קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? תמונה של הבר מצווה שלי איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר של אחותי מה יש לך מתחת לכיסא?בלטות/מרצפות מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את הפלייבק של השיר החדש שאני כותב.... איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בחנות פלאפל שליד הבית שלי, מעל הצ'יפסים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא ישנתי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: הכל יחסי סמיילי מועדף: רגיל. הכי זול שיש לכם. מישו שלא ראיתם הרבה זמן: חברים שלי מהצבא החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אתם לא מכירים... במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אחותי איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?לימון איזה עוגה הכי טעימה?ביסקויטים עונה אהובה של השנה:חורף ריח אהוב:פרגיות היית עושה צניחה חופשית? כן. העיקר לא להתרומם. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים של כמה מהאנשים בתנועה. על מה היית רוצה לנגן? על החזה של.... מה אתה אומר על הנוער של היום? "הנוער של היום זה לא מה שהיה פעם" איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? פיסיקה מחשבים קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אני לא יודע... היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? מה זה בית ספר, תזכירו לי ?? יש לך שיער ארוך? השאלה איפה.... הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? יש דברים שהם רק לאנשים מעל גיל 18 אוהב לנסוע במוניות שירות? יש לי ברירה ??? בתנועה הזאת אין תקציב לדבר אחר.. יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: אור מחפשת חבר - השאלון הזה זה רק כיסוי צבע שיער:אור מחפשת חבר- השאלון הזה זה רק כיסוי צבע עור: אם אור עדיין לא מצאה חבר- אפשר לסדר לה מישהו בהתאם לברית שלנו ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? תבחרו בעצמכם ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד מהו הצבע השולט בארון שלך? לבן מהו הצבע שמאפיין אותך? כחול באיזה צבע החדר שלך? כתום איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום מה שם השיר האחרון ששמעת? "כבר אחרי חצות...עוד לא כיבו את הירח..." החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 איך קוראים להם? סימה ואלי יש איסיקיו? כן מסנג`ר?לא אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? בטח מצויר טלנובלות או תוכניות ריאליטי? "האלופה" זה טלנובלה. לא ? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? נוסע לטיול אחרי הצבא כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? סרסור ורוד-צבע פקאצי או יפה? פקאצי מה עושה לך מצב רוח טוב? צחוקים... מה עושה לך מצב רוח רע? השאלון הזה... מה עושה לך צמרמורת? חריקה של מתכת על עץ... אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: באיזה הכשר ? מקצוע שנוא: באיזה הכשר ? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? דיאטת השמנה באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? מה זה בצפר???????????????? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? עולה לי"ד? שנה הבאה אני אהיה ט"ו כי אסור להגיד י' וה'. איזה תיק יש לך? תיק של בנק לאומי שחילקו בחינם הולך לבד לביצפר או עם מישו? אין בצפר בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? כן. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן. "נדבה...נדבה..." שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? כן צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? במקרה היום נקרעו לי... -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למידת התעניינותך בלימודים:7 לחיים שלך:7 למידה בה אתה אוהב קולה:11 להישגיך בלימודים:10.5 עם הבונוסים... לכתב שלך:3 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל - כי אז אפשר להאשים אחרים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? נחשים לחיות או למות? לא סגור על זה סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור בבטן יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב! מצוין! ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג`ה או פוקימון? הנינג'ה- אני מהדור של הזקנים החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? צימר - אין עליו יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית - גנים פולניים אין לי מושג מאיפה באו המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? תנ"ך , למרות שהמורה להיסטוריה הכינה לי עוגות באיזה התערבות יהודה סעדו או הראל מויאל? אפשר סקעת ???? בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד לקרובים אלי, בעד למי שעם נתונים טובים קעקועים: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד! מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות?לפני חצי שעה התקלחת? לפני שעתיים וחצי אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני שבוע חשבת שאתה שמן? אף פעם רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? ברגע זה לקראת סוף השאלון חשבת שאתה נכשל במבחן? "בחן את עצמך" נחשב ? חשבת שאתם מצליח במבחן? "בחן את עצמך" נחשב? ישנת מחוץ לבית? לפני 2 דקות חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? ברגע זה חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? גודל תמיד הפחיד אותי יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? בוודאי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 ישנת טוב אתמול? מצוין תישן טוב הלילה? אוי ואבוי אם לא איפה היית רוצה לגור עכשיו? רק בלוד תזכיר לי איך קוראים לך? לא זוכר. נראה לי חזי.

z i v a n

New member
היי אור

ואיי הרבה זמן לא דיברנו התגעגעתי קצת... רואים שאת סובלת מאי שפיות, וטוב שאת נהנת ממנה... ומי הדפוק שיענה על כל השאלות האלה!?

היי לך..

מה המצב? וואי את לא מבינה איך הפסדת שלא באת לקורסים.. היה ממש ממש ממש כיף.. עשינו מלא צחוקים וזה. חבל שלא יצאת. אה.. ואף אחד לא ביקש ממך לענות על השאלון הזה

z i v a n

New member
שמעתי

כן חבל שלא באתי רציתי לבואו אבל לא אתפשר לי... מה שלומך?

MS6

New member
לה לה לה

מה נשמע? סבבה מה עשית היום? אכלתי אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? עומר איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? למעלה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אני מעולף מהקיר שצמוד למחשב איפה נמצאת המראה הכי קרובה? למעלה מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? כלום איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במחשב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: רבע ל4 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 6 סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: ישו החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אין לי חברים
במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל איזה עוגה הכי טעימה? קצפת עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: אה? היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על הרבה
על מה היית רוצה לנגן? כינור מה אתה אומר על הנוער של היום? טעון שיפור איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? מחשבים וישיבתית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אווירונאוטיקה נשמע מעניין היית השנה באילת? כן ואני יחזור עוד מעט ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? כן יש לך שיער ארוך? היה הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? חולצה? אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? כן וחתול? לא ואפרוחים? היה אתה גר במרכז בדרום או בצפון? דרום-מרכז מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבנה צבע עיניים: חום צבע שיער:שחור צבע עור:חום ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?ורודה מהו הצבע השולט בארון שלך? לבן-שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? אמממ באיזה צבע החדר שלך? בננה איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? בננה סגולה מה שם השיר האחרון ששמעת? העיר באפור החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 איך קוראים להם? רפאל ואסתר יש איסיקיו? כן מסנג`ר? לא אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? תלוי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? יפה יותר ועשיר יותר כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא יודע ורוד-צבע פקאצי או יפה? פקאצי מה עושה לך מצב רוח טוב? אממ מה עושה לך מצב רוח רע? אממ מה עושה לך צמרמורת? אממ אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? לא יודע מקצוע אהוב: אממ מקצוע שנוא: לשון לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? חח איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? חחח איזה תיק יש לך? תיק של בית"ר
הולך לבד לביצפר או עם מישו? חחחח בהסעה או ברגל? וואי אני נהרג פה איך קוראים למחנך/ת? שמישהו יתקשר למד"א האם אי פעם אכלתם חול?
נשכתם את החבר/ה שלכם?
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? ברור... שרתי מלא פעמים שירים של שלמה ברחוב שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? יאפ צעקתם לאנשים מהחלון? חחח כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא יצא לי לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? נראה לי האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למידת התעניינותך בלימודים:8 לחיים שלך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:10 להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים לחיות או למות? ? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? לא טוב ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? שדים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג`ה או פוקימון? נינג'ה החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי-סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי מה השאלה... עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? 2 גרועים אבל מויאל פחות בעד/נגד: סמים "קלים" : נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: שיעשו מה שבא להם קעקועים: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות? היום התקלחת? היום אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היום חשבת שאתה שמן? אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אין לי כוח זה נהיה ארוך... חשבת שאתה נכשל במבחן? לפני שבועיים חשבת שאתם מצליח במבחן? לפני שבועיים ישנת מחוץ לבית? בקורסים? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? אני מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? בבית שמש תזכיר לי איך קוראים לך? יעקב

mean girl 16

New member
אני אני אני../images/Emo20.gif

מה נשמע? סבבה מה עשית היום? ישנתי ישנתי והייתי אצל חברה אתה לומד בימי שישי? לאאא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? 2 כריות ורודות איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במזוודה עוד מהקורסים קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? תיק איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על המדף מה יש לך מתחת לכיסא? נעל מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את המזגן איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במזגן השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4-5 בבוקר בשביל לנסוע לאילת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 8 בערב ככה סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אם לא ראיתי הרבה זמן הוא כנראה לא שווה ציון החבר האחרון שהיה לו יומולדת: גלית במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמאאא איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל דובדבנים איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד עונה אהובה של השנה: אביב היית עושה צניחה חופשית? כן! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? נגנתי על אורגן פעם שלוש-ארבע שנים אבל אני לא זוכרת כלוםם על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? איכס! איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? ביולוגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הממ כן, הייתי מאוד רוצה לדעת משהו בביולוגיה. היית השנה באילת? בטח ובכנרת? נופ ובחו"ל? לחצות את הגבול עם ירדן זה נחשב? התגעגעת לבית ספר? לא ממש יש לך שיער ארוך? כן די הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אותה נעל מוזהבת אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? אפילו שניים וחתול? איכסס ואפרוחים? בגיל 10 היו לי ארבע אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור חח זאת החולצה של הקורס צבע עיניים: ירוק טורקיז צבע שיער: חום צבע עור: לבן ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? אהאא? זהב או כסף? זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כתוםםם פיכס!!
מהו הצבע השולט בארון שלך? לאדעת מהו הצבע שמאפיין אותך? " באיזה צבע החדר שלך? צהוב איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אדום-ורוד כזה מה שם השיר האחרון ששמעת? שיר פרידה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגןן ברמה לא נורמלית יש אחים? כן אם כן, כמה? אחד איך קוראים להם? אורי יש איסיקיו? 159624200 מסנג`ר? [email protected] אימייל? [email protected] סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מסיימת צבא כנראה... כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כןןן ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה! מה עושה לך מצב רוח טוב? לצחוקקק(כל כך מקורי!) מה עושה לך מצב רוח רע? כשעונים על חצי שאלון ואז הכל נמחק. מה עושה לך צמרמורת? שנוגעים לי בשיער אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? הממ במבה מקצוע אהוב: היסטוריה(ציפי מפתיעההה) מקצוע שנוא: ביולוגיה גאד דמט לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? למה רק בנים.. ? שאלון שוביניסטי.. אור זאת פעם אחרונה שאני עונה על שאלונים שלך באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? וואי צריך להזכר.. הממ 7 ורבע איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? עולה לי"ב איזה תיק יש לך? ג'אמספורט ורוד הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם האייפוד שלי זה לא מישו? בהסעה או ברגל? ברגל.. אם אבא נחמד באותו בוקר אז הסעה. איך קוראים למחנך/ת? תמי האם אי פעם אכלתם חול? לא שזכור לי נשכתם את החבר/ה שלכם? אהא לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? אני לא צריכה לשכנע אנשים בשביל זה צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? חחח כן!!!! כמה פעמים אפילו! זאת הייתה משימה במשחק קופסא כשהייתי קטנה חח לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למידת התעניינותך בלימודים: 7 לחיים שלך: 9 למידה בה אתה אוהב קולה: 10(רק דיאט קולה שיהיה ברור) להישגיך בלימודים: נראה כשיגיעו תוצאות בגרויות.. לכתב שלך: 9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכה בחבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? וואטאבר שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים לחיות או למות? לחיות..? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר לאדם אחד לפחות יום שישי או שבת? שבת.. כשיש בצפר אז שישי חגים-זה טוב או לא טוב? זה מעולה ענבים או בננה? ענביםםם קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג`ה או פוקימון? וואי החלטה מטורפת.... אני צריכה עוד לחשוב על זה החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים כי הם גדולים ומפחידים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי.. עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? ברור שיפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה, כפרעליה יהודה סעדו או הראל מויאל? איכס! בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: וואטאבר קעקועים: לא אכפת שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: בעד להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד! מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות? הממ לפני 6 שעות ככה התקלחת? ב3 בצהרים אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא יודעת חשבת שאתה שמן? הממ עכשיו? חח לאדעת רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לפני יומיים חשבת שאתה נכשל במבחן? הממ בחיי שאני לא זוכרת חשבת שאתם מצליח במבחן? בכל הבגרויות האחרונות, מקווה שזה לא רק "חשבתי" ישנת מחוץ לבית? חחחחחח וואלה ממש קשה להזכר
חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? עכשיו חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? היום יש אלוהים? ברור חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים. ישנת טוב אתמול? מעולה תישן טוב הלילה? כן! או הבוקר.. איפה היית רוצה לגור עכשיו? ת"א תזכיר לי איך קוראים לך? ציפי! ת'נק גאד!

מה נסגר איתך

טוב בגלל שאצלנו יש קטיושות ואין דבר יותר טוב לעשות אני ישאל מה נסגר איתך ואז יתחיל לענות על הסקר שלך מה נשמע? - בסדר מה עשית היום? - עפתי מהדף של קטיושה אתה לומד בימי שישי?- לא לומד מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? - האזיקים של האקסית שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? - בקזינו קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? - חור איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר מה יש לך מתחת לכיסא? - רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? - את ידידה שלי חופרת לי על זה שאני צריך לרדת למקלט איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? - ברמזור השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: - לא הלכתי לישון זה נחשב השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: - אחרי קורס ד שלי יומיים שינה סמיילי מועדף: - שטן מישו שלא ראיתם הרבה זמן: - האקסית שלי החבר האחרון שהיה לו יומולדת: - לינוי (קבענו שהרספים חברים) במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? - אני איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?- בננה איזה עוגה הכי טעימה? - קרם עם תותים עונה אהובה של השנה: - חורף ריח אהוב: - בושם בשם היפנוטיק לבנות מטריף לי את השכל (רמז למעריצות) היית עושה צניחה חופשית? - עשיתי בצבא לא חופשי מת לעשות באזרחות אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? - לא על מה היית רוצה לנגן? - גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? - זה לא הנוער של הלילה איזה מגמה היית/אתה בביה"ס? - אומנות ואח"כ מנהל (אני לא יצירתי ) קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? - משתדל לדעת כל מה שמענין אותי היית השנה באילת? - לא ובכנרת? - כן ובחו"ל? - לא התגעגעת לבית ספר? - כן יש לך שיער ארוך? - לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רגלים אוהב לנסוע במוניות שירות? - משתדל שלא יש לך כלב? - לא וחתול?- לא ואפרוחים? - לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? - צפון מה צבע החולצה שלכם עכשיו? - תכלת צבע עיניים: - חום צבע שיער: -חום צבע עור: -חום ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול? את חופרת ירוק או ירקרק? חפירה זהב או כסף? דייייייי עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זהב מהו הצבע השולט בארון שלך? אין כזה מהו הצבע שמאפיין אותך? כחול באיזה צבע החדר שלך? קרם חום איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אותו דבר מה שם השיר האחרון ששמעת? יאללה נסראללה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 איך קוראים להם ? יש איסיקיו? 333573161 מסנג`ר? [email protected] אימייל? [email protected] סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? עשיר כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? אין לי לאיפה עוד לגדול ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? לא יכול להגיד (רמז חיוך של מישהי) תביני לבד מה עושה לך מצב רוח רע? הדבר ההפוך ממקודם מה עושה לך צמרמורת? זה אישי אוהב שוקולד? מאד אוהב חטיפים? כן איזה הכי? אין מקצוע אהוב: תוכנה מקצוע שנוא: חדו"א לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? מי קם איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ת איזה תיק יש לך? של ביתר הולך לבד לביצפר או עם מישו? ??????? בהסעה או ברגל? באוטו איך קוראים למחנך/ת? ?????????? האם אי פעם אכלתם חול?בטח אתם מכירים מישהו שלא ל"ג בעומר לדוגמא נשכתם את החבר/ה שלכם? בטח צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן כל התיכון האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למידת התעניינותך בלימודים:5 לחיים שלך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:8 להישגיך בלימודים:9 לכתב שלך:6 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? ----- שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? נחשים לחיות או למות?לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? פלאפון צבי הנינג`ה או פוקימון? ------ החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? להיסטוריה היא היתה סקסית יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד ויפה שעה אחת קודם מתי בפעם האחרונה: דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? לפני חצי שעה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? עכשיו חשבת שאתה שמן? אף פעם רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? כל הקורסים חשבת שאתה נכשל במבחן? לפני חודש חשבת שאתם מצליח במבחן? לפני חודש גם ישנת מחוץ לבית? כל הקורסים חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? זה משתנה חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? שהייתי קטן יש אלוהים? בטח חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? בטח עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא איפה היית רוצה לגור עכשיו? לא יכול להגיד זאת הפתעה תזכיר לי איך קוראים לך? רס"פ ביה"ס וואו זה יותר גרוע מהתחקיר בטחוני של הקבלה לשב"כ אבל תודה שהעברת לי את הזמן

חחחחחח כנסו!!!

מה נשמע?וואלה, מה איתך? מה עשית היום?התנחלתי במועדון שלנו ביישוב! אתה לומד בימי שישי?לאא אבל קורעת תתחת כל יום עד 5 בבצפר! מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?הרגליים שלי חחח סתם קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?גרב משלשום! איפה נמצאת המראה הכי קרובה?מראה זה מסכן לפרצוף כמו שלי! מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?את החתול המיוחם שלי פורק את דחפיו! השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:2 ורבע, היום אחריי שהלכתי לישון בשש! סמיילי מועדף:זה שמתנשק והשטן! מישו שלא ראיתם הרבה זמן:טלי שרעבי (המבין יבין) חחחחחחח במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?סבתא!!! אוכל מרוקאי דיאטטי! מן תמרון שכזה! איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?איכסה גלידה איזה עוגה הכי טעימה?איכס עוגה עונה אהובה של השנה:קיץץ!!! כי בחורף אני לא יכולה להסתובב עם גילי ברחוב מהסכנה שהיא תטבע בשלולית! ריח אהוב:דלקק!!! ובנים זה לכם--->רושאס או הוגו בוס היית עושה צניחה חופשית?עשיתי בקורס על אבירן ואליה! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?על העצבים של ההורים שלי! על מה היית רוצה לנגן?מפוחית! חחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה אומר על הנוער של היום?זה לא הנוער של הלילה.....(זכויות שמורות לשי) איזה מגמה היית/אתה בביה"ס?מחוללללללל!! מגמת מחול שליטהה!!! התגעגעת לבית ספר?אני לא אבל טל אלקס כן! יש לך שיער ארוך?ארוך ובלונדיני!!! הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?כפות רגליים! אוהב לנסוע במוניות שירות?לא אמא הסטרית היא לא מרשה כמעט! ועם כן היא כל שנייה ממתקשר ולא תתן לי "להנות" מהנסיעה, חח סתם אמא חולה עלייך! יש לך כלב? אחי הקטן וחתול? כןןן ג'רי כפרותתת ואפרוחים?אחותי נחשבת? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? בחו"ל! מאחורי הקו הירוק! בהתנחלות! מה צבע החולצה שלכם עכשיו?אממממ אדום ירוק ועוד... מיקי מאוס קיצר! צבע עיניים:כחול אלא מה?! צבע שיער:בלונדיני וחלק! צבע עור:צהוב:) ירוק או לבן?ירוק הגראס, לבן קוקאין, מה עדיף?! צהוב או כחול?איכס מכבי אדום או לבן?הפועלללללללל זהב או כסף? בטח שזהב! כמו השיניים של הרופאה מהבית חולים! עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?זהב וכסף! מה אני כדור דיסקו?! מהו הצבע השולט בארון שלך?אמממ אדום, שחור, חום,ועוד ועוד ועוד אהה ולבן... מהו הצבע שמאפיין אותך?חחחחחחחח צהוב (צבע עור) ושחור... וואי בית"ר!! באיזה צבע החדר שלך?כתום!!! התנחלות והתנתקות לא?!?!?! איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כתום! מה שם השיר האחרון ששמעת?"חבר אתה חופררררררררר" שיר שאני המצאתי רוצים לשמוע?! החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן הכי יפה! יש אחים? אחים=בע"ח אם כן, כמה?2 איך קוראים להם?דקל ויהונתן יש איסיקיו?274819381 סרט מצוייר או אמיתי?מצוייירררררר!! דרדסים קליפורד(אהם אהם) ו... בובספוג שליטה!!!!! כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?עורכת דין! או משהו כזה ורוד-צבע פקאצי או יפה?תלוי איזה ורוד! ורודדד צבע הפקאצההה כתוםם צבע התנתקות, ורוד כתום זה אנחנו-זהו צבע ענתות! גילי זה לך! מה עושה לך מצב רוח טוב?שאני מצחיקה אנשים! מה עושה לך מצב רוח רע?שאנשים עצובים מה עושה לך צמרמורת?להסתכל במראה! אוהב שוקולד?תלוי איזה אוהב חטיפים?איכס לא פריכיות זה הכי! איזה הכי?אומרים לך שלא!!!!! מקצוע אהוב: שיעור חופשיייי מקצוע שנוא:אמממ אנ דן דינו..... באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?חחח 6... איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?עולה ל-ט איזה תיק יש לך?סטיב!!! איך קוראים למחנך/ת?יוחאי עמרם המלךךךךך!! האם אי פעם אכלתם חול?בטח גם טעים גם בלי קלוריות! נשכתם את החבר/ה שלכם?חחחחחחחחחח יאמממי! צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?חחחחחחחחחחחחחחח הרבה.... שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צריך לשכנע אותם הם יעשו זאת בשמחה! נכון "אנשים"?! צעקתם לאנשים מהחלון?חחחחחחחחחחח כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? "אני אמבה גאה" נחשב??? לבשתם פיג`מה לביצפר(חוץ מפורים)?חחחחחחחחח שכחתי להתלבש נו מה אני יעשה?! האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?חחחחחחחחחחח כן... עם טינקי ווינקי מאחורה -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:0 למידת התעניינותך בלימודים:תלוי מה! לחיים שלך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:איכסהההה להישגיך בלימודים:10 לכתב שלך:9 זה או זה- בירה שחורה או לבנה?לא יודעת הגזים קופצים לי באף! שיעור לשון או חינוך גופני?תלוי איזה לשון ואיזה חינוך גופני! חחחחחח סתם הורדות ידיים או משיכת חבל?שניהם לא נשמעים טוב! אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני! שתייה-מיים קרים או פושרים?לא אוהבת לשתותתתתת דובים או נחשים?דובים! לחיות או למות?לחיות! חגים-זה טוב או לא טוב?בטח! יש חופש! קפה או תה?נס קפהה הכי טעיםםם רכבת הרים או רכבת שדים?רכבת רוחות! מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?של הפלאפון ככה התמונה קטנה יותר ורואים אותי פחות טוב! צבי הנינג`ה או פוקימון? בח שצבי הנינג'ה רפאל הוא חתיך! וגם מיכאלנג'לו! עוגת גבינה או עוגת קצפת?איכסה עוגות מכונית-יפה או בטיחותית? יש לי בימבה, נחשב? יהודה סעדו או הראל מויאל?סעדווווו!! בעד/נגד: סמים "קלים":בעדד!! סתם איכס ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:יש גבולל קעקועים:אממ עוד לא הוחלט שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:לאאאאאא נגדדדד להפציץ את הכור האטומי של איראן:נביא את דניאל מקורס ג' שיפליץ עליהם, זה מספיק כימי מתי בפעם האחרונה: התקלחת?בראש חודש האחרון! זה התאריך החודשי שלי! חשבת שאתה שמן? עבר, הווה, עתיד רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?בשיעור של נתי ישנת מחוץ לבית?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי כייף לא זוכרת מתיי בקורס חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? זו בכלל פיג'אמה!!! יש אלוהים?כן! חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?אני ההוכחה לקיומם! עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?9:) ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?חחחח לא עוד שעתיים יש לי בדיקת דם איפה היית רוצה לגור עכשיו?אילת! תזכיר לי איך קוראים לך?אממממ לא זוכרת... סטלה?!

למעלה