התפקדות,1

FunkyGiraffe

New member
אם כבר להתפקד, אז כמו שצריך:

שם: גיל: מגורים: ועוד דברים שהיתם רוצים להגיד
אז ככה: עידו 13 וחצי כפר סבא הדג נחש מס' 1 בשטח

chen2408

New member
יאללה, עכשיו אני! ../images/Emo67.gif

חן הינדי בת 18 וחצי מפרדס חנה עורכת וצלמת בהווה ובעתיד גם יהיה לי תואר עוד פחות משבועיים חיילת! אההההההה

עניייי ../images/Emo9.gif

שם :דניאלה קלוני
גיל:15 וחצי מגורים:חולון דברים שהייתי רוצה לומר:דניאלה המטורפת על הדג ,שבקס וכלא 6

lioryifrah

New member
../images/Emo8.gif

שם: ליאור גיל: 13 , עוד 26 ימים אני אהיה בן 14 לפי הלועזי (28/12) ועוד 21 ימים אני אהיה בן 14 לפי העיברי (יא' טבת) מגורים: jerusalem דברים שהייתי רוצה להגיד: הדג נחש, הדג נחש, הדג נחש...

חבל"ז פגז.. ../images/Emo3.gif

שם: יעל כהן (כן כן מתופפת של המכשפות, אני סלב חחחח) גיל: 15 וחצי מגורים: עמוק עמוק בתוך מרכז ת"א כבר מגיל שנה ורבע עוד דברים שהייתי רוצה להגיד: ג'וקים זו חיה נעלה, אנחנו, בני האדם, נחותים ליד החיה המופלאה הזו אשר מסוגלת לשרוד פצצת אטום ואף לחיות שמונה ימים לאחר עריפת ראשה. להבין, לתרגל ולדעת.

° w a v e °

New member
גמני רוצה ../images/Emo9.gif

שם: גל
מגורים: חולון
ועוד דברים שהיתם רוצים להגיד: אין כבוד בין אדם לאדם אין כבוד בין אדם לאלוהים אם לא נפתח את העיניים עכשיו אללה איסטור מה יביאו ימים [כי אני שומעת את זה עכשיו
]

shiroo

New member
גם אניייי

שיר ולא שירו ולא שירי פשוט ש-י-ר.... 17 וחצי מפ"ת..... וברגע זה אין לי ממש מה להגיד חוץ משאני מתגעגעת לדגיייייייי !!!!!!!!!!!!!!! SHIROO

RESTO

New member
אני!!!

אביעד יקותיאלי בן 16 וחצי גר בגבעת זאב...

skwooshi

New member
טוב אזזז...

שם:הדר גיל:עוד חודשיים (קצת פחות) 14! מגורים:בנימינה משהו להגיד... "גיא תעשה לנו ילד" והמבין,יבין.

למעלה