התפקדות שומרית!!!

yadiderel

New member
חצופה... חכי חכי בבית!../images/Emo123.gif

אני כן אחראי שטיפת ריצפה? אולי המצאתי את התפקיד, אבל זה נכון? 3 פעמים מתחילת השנה, וזה המווווווון (מבחינה תנועתית). ומי שוטף - אני. ומי מזכיר לכולם לשטוף - אני!

פורה

New member
יו.אתה כזה חוצפן.

אין גבול לחוצפה! מהשנייה שנכנסנו לקן החדש אני שטפתי את הקן כלכך הרבה פעמים שאני כבר לא יכולה לספור! והיו 2 שפקים ובשניהם שטפתי פעמיים!!!!!1 אתה חצוף. שטפת את הרצפה אפילו לא 3 פעמים.. אז לכל המחמיאים- אתם רוצי *שאני* אבוא אליכם לקן. אם כבר... וידיד- אתה יודע שהכל מאהבה...נכון?

יודעים מה!

שגם אתה ידיד וגם את ליאורי ..תבואו לקן שיכון,פעם בשבוע..ותנקו ת'קן שלנו!נראה אותכם שורדים את ערמת הלכלוך והסקבייס שבקן חחחח...:] סתם כפרות עלייכם, כיף לי לדעת שלא כולם כמו הקן שלי,שעובר ניקוי בין יומולדת ליומודלת [שאנשים אחרים עושים בקן].. אוהבת!

חזוז

New member
מתפקד

שם: זהר משפחה: איזנמן כמה אחים: אנחנו שישה אחים מקום בארץ: קיבוץ (ברוחו לפחות) רמת השופט קן: הרי אפריים שכבה: שומריה תאריך יום הולדת: 15.5.90 שם קבוצה: אין לנו תפקיד בקן: מלווה מדצי"ם תמונה: אין לי אחת מעודכנת

גם אני!

שם: דור משפחה: ברטל כמה אחים: אני ועוד שלושה (שתיי אחיות גדולות ואח קטן) מקום בארץ: קיבוץ (בנתיים) ניר דוד קן: גלבוע שכבה: דרור תאריך יום הולדת: 15.4.91 שם קבוצה: פלג תפקיד בקן: ראש ועדת עלון. אבל רק בכאילו. אני לא מצליח להשקיע גם בזה וגם בעל החומה. ומעדיף את המאמץ לשים בעל החומה. אבל אני תורם בכל מקום אחר. ועוזר בכל ועדה אחרת. תמונה: אין לי כוח להעלות... לילה טוב.

פורה

New member
בשביל מה ההתפקדות הזו תזכירו לי...?

שם: ליאור משפחה: מלכה כמה אחים: 3 קן: כרמיאל שכבה: שומריה אימפריה תאריך יום הולדת: 14.3.90 שם קבוצה: קישקשתא! תפקיד בקן: מלווה מדציות ד', חברה בו. תרבות. תמונה: מהצופינודד קבוצות המשך.

מתפקדת!~

שם: אמי. משפחה: נגר. כמה אחים: 2 אחיות D: מקום בארץ: שלומי. קן: שלומי - לבנון D: שכבה: למרד- פורצת גבולות. תאריך יום הולדת: 12.2 שם קבוצה: אותי זה מצחיק. תפקיד בקן: מדריכת ז'. תמונה:

התפקדות!!!

שם: יעלי משפחה: שגב כמה אחים: שניים, כפרה עליהם מקום בארץ: ירושלים- הנה אני בא!!! קן: אני חתיך אני פגז אני חניך בקן מרכז! שכבה: שכבת שומריה (תשלימו אותי...) תאריך יום הולדת: 6.10.90 שם קבוצה: חור בגרב- טעם החיים תפקיד בקן: מרכזת וועדת לימודי קן ומרכזת וועדת איזור ירושלים תמונה: אני וחבריי הטובים ביותר...

מתפקדת

שם: מרינה משפחה: אלטשולר כמה אחים: 1 מקום בארץ: ראשלצ קן: במקור שיכון המזרח שכבה: פלך תאריך יום הולדת: 5.5.88 שם קבוצה: גרעין אני מבקשת..כוורת תמונה:

למעלה