התפקדות שומרית!!!

התפקדות שומרית!!!

בגלל שכל הזמן מצטרים אלינו שומרים חדשים ואחרים הולכים אז עכשיו אנחנו מתפקדים כדי לדעת מי באמת נמצא פה!! שם: משפחה: כמה אחים: מקום בארץ: קן: שכבה: תאריך יום הולדת: שם קבוצה: תפקיד בקן: תמונה:

~מתפקדת~

שם:חן משפחה:מתוק כמה אחים:3 מקום בארץ:ראשל"צ קן: שיכון המזרח שכבה: שומריה,יב'. תאריך יום הולדת: 26.5.90 שם קבוצה: הגראציות ז"ל? תפקיד בקן:רכזת ועדת תרבות ואצלנו זה גם הנהגת קן ביחד ואולי אולי אולי בקרוב,גם מדריכה. תמונה:תפוזבל לא מאשר,אנסה מאוחר יותר:]

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifאני נטלי ואני... לא יודעת><

שם:נטלי
משפחה:זיס שלייכר. יש בעיה?
כמה אחים:2
מקום בארץ:ירושלים מתוכפרתי^^
קן:גונן אליאב[אימפריה כמובן]
שכבה:למרד
תאריך יום הולדת:26/3/1992
שם קבוצה:מהכפת'ך[משומה גם אימפריה]
תפקיד בקן:אממ.. חברת הנהגת קן וועדת תרבות? ומדריכה, אך לצערי[ה-ר-ב] בבקעה=[
תמונה:אממ... טוב נו><
מדגישטמטיק זה להומואיP= אני ינשוף הומו><
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AizoMe

New member
היי

שם:מעיין משפחה:גולצמן...עם צ ! כמה אחים:אין...אבל יש 2 אחיות מקום בארץ:ראשל"צ קן:שיכון המזרח שכבה:דרור תאריך יום הולדת:26/5/91 שם קבוצה:אין...\: תפקיד בקן:כמו חן אני ביחד איתה מרכזת את וועדת תרבות/הנהגת קן תמונה:אני לא באמת יודעת איך מעלים לפה אחת אז לכל הממש מעוניינים (http://stage.co.il/Authors/79083) פה יש גם סוג של תמונה שלי

אאאני! ../images/Emo13.gif

שם: זוהר משפחה: וייס כמה אחים: 2 מקום בארץ: כרמיאל! קן: כרמיאל? שכבה: שומריה
תאריך יום הולדת: 12.5.90 שם קבוצה: קישקשתא
תפקיד בקן: מדריכת ז' + מרכזת ועדת עלון + חברה בוועדת תרבות.. :) תמונה-

ye ye

New member
אני...

שם: איילת משפחה: רון כמה אחים: אחות 1 קטנה, שלאט לאט הופכת להיות אחלה שמו"צניקית. מקום בארץ: תל אביב!!!!!!!!!!!!!! 3> קן: רמת אביב (הכי מגניב) שכבה: שומריה תאריך יום הולדת: 2.11.90 [אתמול!!!!!] D= שם קבוצה: אין... או הקבוצה האזורית- החריימה הפיקנטי? או שזה לא נחשב? תפקיד בקן: מרכזת הדרכה, מרכזת ועדת צ"ס (צופיות וסביבה) תמונה: אין לי כוח P=

אניאניאני :):):)

שם: חלי משפחה: זכריה כמה אחים: 1 מקום בארץ: חולון אימפריה!!! :) קן: ג'סי כהן!!!!!!!1 שכבה: שומריה
תאריך יום הולדת: 30.7.1990 שם קבוצה: החריימה הפיקטני!!! קב' אזורית אדירה!!
תפקיד בקן: מדריכה ח'. תמונה: אין לי כוח ;( =]

אניייייייייי

שם: ליאת משפחה: זרקוס כמה אחים: אחות אחת...כפרה עליה... מקום בארץ: קיבוץ עין השופט קן: הרי אפריים שכבה: ש-ו-מ-ר-י-ה-! תאריך יום הולדת: 16.5.90 (ואם עוד מישהו מהפורום הזה בתאריך שלי אני מרביצה לו...) שם קבוצה: אין לנו שם... תפקיד בקן: מדריכה ט' ומרכזת את פורום רכזים (במילים אחרות: אני שולטת במוסד בערך...חחחחח) תמונה: זה ממתישהו במוסד....יש לי הבעה מוזרה כאן....

אני?

שם: אלונה כמה אחים: מסובך מאוד. בתכל'ס יש 4, מחשיבה רק אחד בתור אח. מקום בארץ: ליד אשקלון קן: צפיתוש שכבה: דרורוש תאריך יום הולדת: 20/8/91 שם קבוצה: גולש תפקיד בקן: מדריכה ז' תמונה: אין לי כוח לחפש. כמעט כולם פה יודעים איך אני נראת. [חוץ מחלי הכלבה! אל תדברי איתי יותר!]

אהמאהמזונהאהמאהמ

אלונה!!!!! לא ראיתי אותך מימיייייייייי מאיפה אני אמרוה לדעת איך את נראית!??!!?? האאאאאא!?!?!?! אני לא. יופי מפגרת!!! בגללך אני חושבת שאני באמת רעה. כלבה את בעצמך. :p

לא נכון!

את ידעת שזו אני מחן מתוק!! אם לא לא היית יודעת בכלל!!!!!!!!!!!!!! חוצמזה. לא ציפיתי לראותך וזה לא היה מיזאת ומה היא רוצה ממני זה היה מיזאת החמודה הזאת? XD

TziMHoNoa

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

שם:
נועה
כמה אחים:
2 אחיות
מקום בארץ:
ראשון, אבל ירושלים בלב
קן:
שיכון המזרח
שכבה:
שומריה
תאריך יום הולדת:
2.9
שם קבוצה:
בעיקרון הגראציות, אבל לא כל כך. קבוצה רעיונית?
תפקיד בקן:
בקרוב מדריכת ח', וכרגע מרכזת את הקבוצה הרעיונית.
תמונה:
אין לי תמונות שלי, אבל אני אשים משהו אחר

yadiderel

New member
מתפקד!!!!

שם: ידיד משפחה: אראל כמה אחים: 2 מקום בארץ: כרמיאל קן: כרמיאל? שכבה: שומריה
תאריך יום הולדת: 28.3.90 שם קבוצה: קישקשתא!
תפקיד בקן: מדריך ז + משתדל להגיע לו.תרבות + אחראי שטיפות ריצפה!!! תמונה: אוייש איזה סקסי.... מסמינר הרכבה, אוגוסט 2007

פורה

New member
תפקיד שהוא המציא עכשיו.

ידיד, תרגיע, שטפת את הריצפה כולה 3 פעמים..

AizoMe

New member
אוווו

מטורף לא ניראה לי שהקן שלנו משטף כל כל הרבה פעמים מאז שפתחו אותו אפילו

למעלה