התפקדות ראש השנה!

dweck2k

New member
התפקדות ראש השנה!

שם: גיל: אייסיקיו/מסנ: עיר: כיתה: ברכה לשנה החדשה:

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם:עדי (קטני) ברנע גיל:15 (בקרוב מאוד 16) אייסיקיו/מסנ:[email protected] עיר:קיבוץ!!!!!!! בית העמק כיתה:י'4 ברכה לשנה החדשה:שתהיה שנה פאנן ושהבל יהיה אחלה בחלה ביסלי במבה

יערולה13

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: יערה גיל:13 אייסיקיו/מסנ: [email protected] עיר:קרית חיים כיתה: ח' ברכה לשנה החדשה: שתהיה שנה טובה ושנגיע כבר לחופש הגדולD: לגאיה יש יומולדת היום תגידו מזל טוב
המייספיס שלי: www.myspace.com/yaarula

moran916

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo90.gif../images/Emo221.gif../images/Emo29.gif../images/Emo39.gif

שם:מורן
אייסיקיו/מסנ:212444606
עיר:קיבוץ גשור
כיתה:יא
ברכה לשנה החדשה:מממ שנה טובההה

S p r i n g B

New member
שנה טובה! ../images/Emo140.gif

שם:אביב גיל:15 עיר:נהריה כיתה:י' ברכה לשנה החדשה: שתהיה שנה מוצלחת, מלאת אהבה, עשייה , מוזיקה, ריקוד, הנאה וכל דבר אשר משמח אתכם! שנה טובה!

orel4400

New member
מתפקדת!!

שם: אוראל גיל: 15 וחצי אייסיקיו/מסנ: [email protected] עיר:לוד כיתה: י' ברכה לשנה החדשה: שתבוא עלינוו שנה של שמחה ואושר המון הצלחה בבגרויות ושנת אהבה :)

liavii

New member
(=

שם:ליאב גיל:14 אייסיקיו/מסנ:[email protected] עיר:עפולה כיתה:ט' ברכה לשנה החדשה:שתהיה שנה יותר טובה משנה שעברהD:

טל 182

New member
שנה חדשה?... יאבאל'ה.

שם: טל גיל: 14+...עוד מעט 15 אייסיקיו/מסנ: [email protected] עיר: רמת גן כיתה: י' ברכה לשנה החדשה: שנה טובה ומתוקה לכולם!

just gaya

New member
התפקדות!!!!!../images/Emo195.gif

שם:גאיה גיל:12 בדיוק היוםאעאעאעאעא אייסיקיו/מסנ:[email protected] עיר:גבעתיים כיתה:ז' ברכה לשנה החדשה:שנה מתוקה וטובה
ושנמשיך להיות פורום כלכך גזעי!
-------->הוא כלכך מצחיק

Lukas8

New member
=]

שם: אילה גיל: 15 אייסיקיו/מסנ: [email protected] עיר: שוהם כיתה: י'10 ברכה לשנה החדשה: שנה טובה ומתוקה לכולם!!!

ליעתע

New member
אח שלי יולד! ../images/Emo2.gif

יש לו צירים באמשלי!! שם: ליאת גיל: ב22 אני 16!! והוהווו אייסיקיו/מסנ: [email protected] עיר: פתח תקווה כיתה: יא ברכה לשנה החדשה: לעבודה להגנה ולשלום, עלו והגשימו!

ליעתע

New member
אני אני אני

איזה מחוז את? מחוז שרון ממירון עד לכינרת! יהיה כזה טוב! ובסוף יש יוצרים! יאללה שיגיע כבר O:

למעלה