התפקדות ראשונההה|מלבן|מעיון|

Kawaii Me

New member
התפקדות ראשונההה|מלבן|מעיון|../images/Emo29.gif

תענו ואל תהיו כבדים אוף איתכם >=] ותכתבו איזה מספר אתם P:
שם:
איזור בארץ:
תאריך לידה:
שיר אהוב מהסדרה:
דמות אהובה מהסדרה:

Kawaii Me

New member
1. ../images/Emo29.gif

שם: תקראו לי מרי-רוז><
תאריך לידה: 19.2.1989
שיר אהוב מהסדרה: Haruka kanata
דמות אהובה מהסדרה: קאקאשי

Kawaii Me

New member
|מתה|../images/Emo29.gif

>_<!! קסו. *נוטשת את תפוז לטובת עיסוקים אחרים*

Soviet Spy

New member
2.

שם: לב פ. גיל: עוד מעט 18 ^.^ מין: זכר D: איזור בארץ: צפון תאריך לידה: חסוי X: שיר אהוב מהסדרה: Naruto Opening Theme 3 דמות אהובה מהסדרה: Itachi :E

Snake Bandage

New member
טוווווב.

שם: שי גיל: 16 פלוס חמישה חודשים. מין: נקבה איזור בארץ: ירושלים תאריך לידה: 29/10/1988 שיר אהוב מהסדרה: Go דמות אהובה מהסדרה: גאארה? קיבה. לא, גאארה. קיבה. גאארה. קיבה. ארג. גאארה וקיבה.

dndboy

New member
המממ

שם: עמרי גיל: ½17 מין:
איזור בארץ: מרכז תאריך לידה: 29/07/87 שיר אהוב: לא זוכר את השם אבל נראה לי שזה הפתיחה השניה דמות אהובה מהסדרה: chugi

Adi Chan

New member
אני! אני! אני!

שם: עדי כהן צ'אן
גיל: 16 ו-4 חודשים מין: איזור בארץ: אשקלון תאריך לידה: 14.11.88 שיר אהוב מהסדרה: ima made nandomo דמות אהובה מהסדרה: קאקאשי*_*

עונה:

שם: סיון גיל: >.> מין: נחשו גאונים שלי איזור בארץ: המרכז תאריך לידה: <.< שיר אהוב מהסדרה: לא יודעת עוד לא ראיתי נארוטו דמות אהובה מהסדרה: כנ"ל כמו הקודם

digiash

New member
6

שם: בני גיל: 15 מין: זכר איזור בארץ: אשדוד תאריך לידה: 4.7.1989 שיר אהוב מהסדרה: ... דמות אהובה מהסדרה: LEE כל כך בישי שאי אפשר לא לאהוב אותו *-*

yoyoyud

New member
7. קוקוריקו

יהונתן 16 זכר תל אביב 25-9-88 שיר הפתיחה השני, אבל בעיקרון כולם.... Garaa, ונארוטו....

yoyoyud

New member
השמות של השירים:

Fu Generation - Haruka Ga Anat שיר פתיחה שני Little By Little - Kanashimi O Yasashisa Ni שיר פתיחה שלישי והאמת שגם את flow -go פתיחה רביעית...

yoyoyud

New member
כן קונג פו ג'נרישן

ולגביי השם שלך השיר, אם אתה אומר אני מאמין לך...

XannieChan

New member
o.o

שם: אלונה גיל: 17 מין: נקבה נידמה לי איזור בארץ: אשקלון תאריך לידה: 31.12 שיר אהוב מהסדרה: we are fighting dreamers~ o.o דמות אהובה מהסדרה: שיקאמארו וארו סנין D:

למעלה