התפקדות ראשונההה|מלבן|מעיון|

9...

שם: ניר אלימלך גיל: 18 מין: זכר איזור בארץ: גוש דן.. (טוב על מי אני עובד, בני ברק ._.) תאריך לידה: 1987\02\07 שיר אהוב מהסדרה: ...Flow - Go דמות אהובה מהסדרה: רוק לי.

shadow XD

New member
^__^

שם: שני
תאריך לידה: 15.9.88
שיר אהוב בסדרה: רובם... ^^"
דמות אהובה מהסדרה: יש יותר מדיי...

למה? o_O

זה שכתוב מספרים לא עוקבים לא אומר שזה לא נכון היו אנשים שלא ציינו את המספר שלהם למרות שעכשיו אני שם לב לטעות של בני שהובילה לטעות של כל מי שאחריו אבל זו לא אשמתו בגלל שהוא כתב הודעה באותו הזמן עם אלונה. :x

Kawaii Me

New member
איי קנואו =.= ../images/Emo29.gif

רק צחקתי דסו ניא ;( אני לא לאכילה

אני../images/Emo70.gif

שם: דפנה.
איזור בארץ: ת"א.
תאריך לידה: 15/1/1987
שיר אהוב מהסדרה: שיר הפתיחה השני - Haruka Katana.
דמות אהובה מהסדרה: האקו.

Ashaman

New member
../images/Emo65.gif

שם: אופיר גיל: 17.5 מין:
איזור בארץ: חיפה תאריך לידה: 23/8/1987 שיר אהוב מהסדרה: WIND דמות אהובה מהסדרה: SHIKAMARU

Reyoga

New member
אתם באמת לא יודעים לספור...

שם: נועם גיל: 17 מין: זכר איזור בארץ: מרכז - ראש העין תאריך לידה: 10.04.87 - י' ניסן שיר אהוב מהסדרה: פתיח רביעי> Flow - GO!!! דמות אהובה: הינטה

אוקיי, אני! :}

שם: חופית =] גיל: 15 וחצי, 16 בקרוב... בקרוב ;; מין: נקבה P: עיר: אילת ^_^. תאריך לידה: 15.5.89 שיר אהוב מהסדרה: שיר הסיום הנוכחי, ושיר הפתיחה הנוכחי, ואמ.. כעיקרון, כל השירים ^^; דמות אהובה מהסדרה: פששש.. יש המון? להתחיל לשפוך? אז ככה.. קיבה ושיקא באותו המקום. אח"כ נג'י, צ'וג'י וג'יראיה. ואז.. אינו-צ'אן ונארוטו. ויש עוד המון ^^;;

juggernaut

New member
אין מספר!! אני אות!

שם: צור אליהו גיל: 18 מין: זכר איזור בארץ: כפר סבא, יענו אזור השרון וכו'. תאריך לידה: 22.12.1986 שיר אהוב מהסדרה: נראה לי הפתיח השני הוא מגניב. או הסיום של רייקו(אלייב) דמות אהובה מהסדרה: נארוטו דסקה! או לי!

למעלה