התפקדות פסח..

התפקדות פסח..

איפה אתם עושים את ערב פסח? עם מי? איפה אתם מבלים את כל כל המועד? האם אתם הולכים יחד עם המסורת, או שאתם מתכוונים לדפוק לחם חופשי? יאללה זרמו ושיהיה לכולנו חג שמח וכשר!

mayag6

New member
אני..

איפה אתם עושים את ערב פסח?אצל סבתא וסבא.. :) עם מי? כול המשפחה המורחבת איפה אתם מבלים את כל כל המועד? מתי זה.. אם תגידי לי תאריכים אני הגיד לך.. :] האם אתם הולכים יחד עם המסורת, או שאתם מתכוונים לדפוק לחם חופשי?|דגש|אני לא אוכלת לחם אבל בכול זאת אני שומרת כמה שיותר..

anat135

New member
אני..../images/Emo13.gif

איפה אתם עושים את ערב פסח? בבית! עם מי? משפחה וסבא סבתא.. איפה אתם מבלים את כל כל המועד? וואווווו אמממ.. בעיקר חברים.. אם אתם הולכים יחד עם המסורת, או שאתם מתכוונים לדפוק לחם חופשי? מה פתאוםםםם אני בקושי אוכלת קטניות.. ברור שלשמוררררר!

אוקיי...אני רוצה!

איפה אתם עושים את החג?אצלינו בבית:) עם מי?עם המשפחה של אמא איפה אתם מבלים את כל כל המועד?אמממ אין לי מושג...ספונטניות... האם אתם הולכים יחד עם המסורת?אמממממ אני כן המשפחה לא כל כך...

ואני

איפה אתם עושים את ערב פסח? בחדרה אצל הסבא והסבתא עם מי? עם כל המשפחה המורחבת איפה אתם מבלים את כל כל המועד? אצל סבא וסבתא בחדרה.. זה כבר מסורת של שנים... האם אתם הולכים יחד עם המסורת, או שאתם מתכוונים לדפוק לחם חופשי? מה פתאום- רק כשר- למרות שאני לא בדיוק אוכלת מצות...

mayag6

New member
גם אני לא אכולת מצות.. :\

נשמע מוזר פסח בלי מצות.. אה?!

תראי...

בדוגרי אני לא חולת מצות לעומת הרבה אנשים ממשפחתי אני אוכלת רק בשביל הברכה... אפילו עם שוקולד קשה לי.. אבל שיהיה... מוזר אבל אפשרי!

הו הו ../images/Emo155.gif

איפה אתם עושים את ערב פסח? בבית של אבא. עם מי? עם כל המשפחה של אשתו
איפה אתם מבלים את כל כל המועד? בבית שלי, בבית של אבא, סבא וסבתא, וטיולים של כל חוג
. האם אתם הולכים יחד עם המסורת, או שאתם מתכוונים לדפוק לחם חופשי? אני מתה על מצות, כך שלא נראה לי שאני אתפתה ללחם ממש...

yoyole123

New member
טוב..

איפה אתם עושים את ערב פסח? בבית שלנו עם מי? עם.. המשפוחה ועוד כמה נספחים
איפה אתם מבלים את כל כל המועד? בגליל האם אתם הולכים יחד עם המסורת, או שאתם מתכוונים לדפוק לחם חופשי? אני חושב שהולכים סתם בשביל הכיף. יאללה זרמו ושיהיה לכולנו חג שמח וכשר! אכן!

אני../images/Emo26.gif

איפה אתם עושים את ערב פסח? בבית. עם מי? עם המשפוחה. איפה אתם מבלים את כל כל המועד? בבית, אצל חברים, בכל מיני מקומות. האם אתם הולכים יחד עם המסורת, או שאתם מתכוונים לדפוק לחם חופשי? אני אוכלת לחם.
יאמי.

למעלה