התפקדות פסח

axnholic

New member
התפקדות פסח

חדשים, שקטים וגולשים וותיקים, גלו את עצמכם! שם: תאריך לידה: מקום מגורים: איפה חוגגים את החג? אוכלים חמץ? פוררתם פעם מצה בקפה?

GILADOS

New member
נמ... שם: גלעד תאריך לידה: 20.4.1987 מקום מגורים: איזור השרון איפה חוגגים את החג? לא יודע אוכלים חמץ? לא פוררתם פעם מצה בקפה? לא../images/Emo5.gif

SHEX

New member
למה נראה לי שכבר דיברנו בעבר?../images/Emo95.gif

SHEX

New member
אין לי מושג..../images/Emo95.gif

אבל יש לי תחושה שכזו

R o t e m G

New member
אני

שם: רותם תאריך לידה: 11.12.1990 מקום מגורים: נס ציונה איפה חוגגים את החג? אצל אחות של סבתא אוכלים חמץ? כן פוררתם פעם מצה בקפה? לא שותה קפה

אממ

שם:עומר. תאריך לידה:2.6.1984.מקום מגורים:איזור הצפון.איפה עושים את החג:אצל סבתא.האם פוררתי מצה בקפה:ממש לא

SHEX

New member
מתפקד../images/Emo95.gif

שם: עופר תאריך לידה: 23.2.1988 מקום מגורים: קרית אונו (אבל חי בתל אביב..) איפה חוגגים את החג? נראה לי שאצל דודים שלי.. אוכלים חמץ? נראה לי שכן פוררתם פעם מצה בקפה? פוררתי מצה במרק.. זה נקרא?

shiroshy

New member
אני

שם:שיר תאריך לידה:22.11 מקום מגורים:אשקלון איפה חוגגים את החג?אצל סבתאאא אוכלים חמץ?לא פוררתם פעם מצה בקפה? לא...שווה לנסות.. |סגגש|

טאם טא טאם.

שם : ליטל תאריך לידה : 13.12.88 מקום מגורים : איזור ירושלים. איפה חוגגת את החג ?: אצל סבא וסבתא. אוכלים חמץ ?: תמיד, אבל בפסח לא. פוררתי פעם מצב בקפה ?: מי שותה קפה ? ומצה זה רק עם שוקולד למריחה. :]

necky

New member
שליייייייי

שם: ערפא תאריך לידה: 24.2.1985 מקום מגורים: לוד איפה חוגגים את החג? בעבודה אוכלים חמץ? כן פוררתם פעם מצה בקפה? לא

danielle23

New member
אני..

שם: דניאל תאריך לידה: 23.7.92 מקום מגורים: חיפה איפה חוגגים את החג? לצערי אצל דודים אוכלים חמץ? לא פוררתם פעם מצה בקפה? לא

ס א ט י ן

New member
גם אני../images/Emo13.gif

שם: נעה תאריך לידה: 14.03.86 מקום מגורים: איזור ירושלים איפה חוגגים את החג? אצל סבא וסבתא אוכלים חמץ? משתדלת לא...בגלל המסורת פוררתם פעם מצה בקפה? אני כבר פוררתי הכל בקפה

dorgilyt

New member
בו!

שם: דור
תאריך לידה: 14.3.92
מקום מגורים: ת"א
איפה חוגגים את החג?: בבית
אוכלים חמץ: כן
פוררתם פעם מצה בקפה?: לא

Freemee

New member
me

שם: תומר תאריך לידה: 23.7.1987 איפה חוגגים את החג?: בצבא
אוכלים חמץ?: לא פוררתם פעם מצה בקפה?: אני לא שותה קפה

buffgirl

New member
נאמ.

שם: דניאל. תאריך לידה: 29.5.88 מקום מגורים: בקעת אונו. איפה חוגגים את החג? אצל הדודה בכפ"ש. אוכלים חמץ? עוד לא החלטתי... נראה כבר. פוררתם פעם מצה בקפה? אני אל שותה קפה, אז בטח שלא פוררתי לשם מצה.

JAMES DEAN

New member
עכשיו תורי

שם: גלעד תאריך לידה: 21/10/79 קשיש מקום מגורים: י-ם איפה חוגגים את החג? בבית אוכלים חמץ? לא פוררתם פעם מצה בקפה? לא איכסססס

kobisa

New member
אני,חג שמח לכולם ושה 4400 תחזור מהר

שם:קובי ששון תאריך לידה:23.6.81 מקום מגורים:ת"א איפה חוגגים את החג:כרכור(אצל ההורים של החברה ומיד אחרי זה לאילת...) אוכלים חמץ:לא(חוץ מוודקה שאני לא יכול להעביר יומיים שלמים בלעדיה) פוררתם פעם מצה בקפה:לא!!!!! חג שמח!

למעלה