התפקדות פורום

moranush86

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

orianush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דרך אגב, סבא שלי נפטר אתמול בלילה ומחר הלוייה אז אם יצא שלא נכנסתי שלא תחשבו שנעלמתי.. אני אשתדל להיכנס כל ערב לילה טוב

מתוקה,

מצטער לשמוע, ברור שנבין מזתומרת!! תהיי חזקה, מצטער לשמוע, ואם את רוצה לדבר עם מישהו, אני בטוח שכולם כאן בשבילך!!! אוהבים אותך.

orianush

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

והאמת שלא ממש היה לי קשר איתו.. אז לא קיבלתי את זה כל כך קשה אבל עדיין עצוב... חח שמעו קטע.. אמא שלי עכשיו מתקשרת למחנכת שלי להגיד לה שאני מחר צריכה להשתחרר בגלל הלוויה ויצא שהיא משפחה שלי חחח היא נשואה לבן דוד של אבא שלי חחחחח ואני נקרעתי מצחוק חח פדיחהה אני בקושי מכירה את המשפחה של אבא שלי.. אבל אבא שלי בטח מכיר אותה.. הוא גם אף פעם לא בא איתי לאסיפות הורים בשביל לראות אותה חחחח הקיצר פדיחה.. בטח היא תתחיל לדבר איתי על המשפחה ואני בכלל לא מכירה אותם חח בושות

1מאיוש

New member
אוריאניי ../images/Emo201.gif

משתתפת בצערךך ... תהיי חזקה הכי שאפשר.. ותזכרי שאם סבא שלך ז"ל לא נמצא איתך פיזית.. הוא עדיין נמצא.. ויותר מתמיד אם את צריכה משהוו את יודעתת שיש את הפורום שתמיד אנחנו יחד
אוהבתת..

moranush86

New member
אוריאנו'ש משתתפת בצערך........

ולמרות שלא היית בקשר טוב איתו עדיין זה משפחה וזה עצוב. תהיי חזקה, אני בטוחה שהוא במקום יותר טוב עכשיו

1מאיוש

New member
התפקדתייי ../images/Emo45.gif

תמיד פה מזה... משפחה שנייה אי אפשרר לעזובב... אוהבת את הפורום הזה! שמחה שאני פה!

ניר86

New member
אני פה ! ואוריאן מותק ..

את יודעת שכל הפורום הזה באמת יעמוד לרשותך בכל מה שתצטרכי גם אם לא היה לך קשר איתו עדיין כמו שאמרת זה עצוב... משתתף בצערך ושרק נדע שמחות ..

חן 16H

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערך

אוריין אני משתתפת בצערך תהיה חזקה כולנו אוהבים אותך מאוד ושתמיד נשמע רק על שמחות

פה!!!

חחח השגתי אינטרנט לכמה דקות כדי לשלוח לחברה שלי מדרום אמריקה חג מולד שמח חח אז נכנסתי כמובן להתעדכן... אוריאן משתתפת בצערך... ואממ מאי'וש יש לך ד"ש מפראן ודניס

למעלה