התפקדות פברואר!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
התפקדות פברואר!

אבל לפני זה קצת סטטיסטיקות: 10 הגולשים הפעילים ביותר בפורום בחודש ינואר: 1. RTur 2. MahazotZemer 3. מתה על לירז 4. סתיו ויטל 5. מאיה911 6. מהממת 6 7. עדי עובדיה 8. inbals93 9. OmErLoLa 10. נופריי2 וכמעט נכנסה אבל לא.. i love liraz 5 הפורומים המועדפים ע"י גולשי פורום זה בחודש האחרון: האלופה מירי מסיקה תפוז משוב - פורומים השמינייה השיר שלנו - הפורום הרשמי ועכשיו להתפקדות! שם: גיל: מקום מגורים: תאריך לידה: איך עבר חודש ינואר? משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר:

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: מישל גיל: 14 מקום מגורים: חיפה תאריך לידה: 17.10.92 איך עבר חודש ינואר? מצווווווין! משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: שום דבר נראה לי!

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifמתפקדת!../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

שם: סתיו
מקום מגורים: ת"א
תאריך לידה: 23.2.93
איך עבר חודש ינואר? מצד אחד היה דיי נחמד, הרבה צחוקים וכיף, אבל מצד שני היה הרבה לחץ של הבית ספר והמבחנים. אז ככה ככה.
משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: היום הולדת שלי!:]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

OmErLoLa

New member
עאעאעאעאעא../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

גמאני עשיתי
רק שאת עשית הפוךךךךךךך

RTur

New member
מתפקד

שם: ארתור גיל: 18 מקום מגורים: באר שבע תאריך לידה: 19.11.88 איך עבר חודש ינואר? אחלה משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: הרבה הרבה הופעות ופגישות. החודש האחרון שלי לפני שאני נותן את נשמתי לצה"ל...

OmErLoLa

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

שם:
עומר(צ')
מקום מגורים:
חיפה
תאריך לידה:
20.6
סופ לימודייייייייים
איך עבר חודש ינואר?
קאאאאאאאאאאאאקי
משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר:
יומולדת של החברות הכי מושלמות בעולםםםםםםםם(חנצ' ושירקעעע
)

מתפקדת !

שם:מאיה גיל:14 מקום מגורים: רחובות תאריך לידה: 15.5.92 איך עבר חודש ינואר? מצווייןןן (:) משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: כלוםם בינתיים :)

מאיה911

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: מאיה גיל:14 מקום מגורים: ליד פ"ת תאריך לידה: 19.7.92 איך עבר חודש ינואר? בכיף משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: אני טסה לסקייי

micaly2

New member
מתפקדת...../images/Emo13.gif

שם: מיכל
מקום מגורים: ראש העין
תאריך לידה: 27.5
איך עבר חודש ינואר? מצויין
משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: אני מחכה היום לפרק האחרון של השמיניה וגם למועדון לילה (כבר מתה ליראות את זה)
חוץ מיזה אין ממש משהו שאני מחכה לו אני רק מקווה שהוא יעבור בכייף... ביי יום טוב

לולי 180

New member
מתפקדת

שם: לירוז גיל: 14 מקום מגורים: אריאל תאריך לידה: 18.11.92 איך עבר חודש ינואר? נחמד :p משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: ממ..היום לפרק האחרון של השמיניה , וגם למועדון לילה , ולהמוווון מבחנים !

מתפקדת../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

שם:גל
מקום מגורים:ירושליים
תאריך לידה:16.12.93
איך עבר חודש ינואר?אממ...עבר בסדר...אבל הרבה לחץ בלימודים =/ וקיבלתי היום תעודות..חח
משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר:טיול שנתי והופעה באיילת
סוף שבוע מדהים לכולם

מתפקדת../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

שם:ענבל גיל:12 וחצי מקום מגורים:המרכז תאריך לידה:24.6.94 איך עבר חודש ינואר? נחמד מאוד
משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: שומדבר מיוחד

inbals93

New member
מתפקדת..../images/Emo9.gif

שם: ענבל גיל: 13..עוד מעט 14 :) מקום מגורים: הרצליה תאריך לידה: 9.3.93 איך עבר חודש ינואר? נחמד מאוד! משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: היום..מועדון לילה...=)...

A t z a

New member
מתפקדת../images/Emo80.gif

שם:דנע גיל:16 וחצי מקום מגורים:
תאריך לידה:3.7.90 איך עבר חודש ינואר?הייתי חולה לאורך כל החודש
... משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר:הממ...לאדעת

נופריי2

New member
מתפקדת

שם: נופר
מקום מגורים: מושב בן זכאי
תאריך לידה: 31.5
איך עבר חודש ינואר? מצויין
משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: מחכה שהוא הסתיים אנלא אוהבת אותו .. חחח

i love liraz

New member
איזה באסה.. מתפקדת!!!

שם: יובל הירש גיל:11 וחצי בערך.. מקום מגורים:ראשון לציון תאריך לידה:27.9.95 איך עבר חודש ינואר? קשה מאוד,הרבה מבחנים,כמיות של שיעורי בית ואני אפילו מספיקה מידי פעם להיכנס ולכתוב.. משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: יש לי טורניר מחניים.

Dark chocolate

New member
לא מתפקדת../images/Emo152.gif

סתם
שם: מיכל גיל: 14 מקום מגורים:
תאריך לידה: 25.11.92 איך עבר חודש ינואר? עבר וטוב שעבר
משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: שיעבוררררררררררררררר

מהממת 6

New member
יששש..!../images/Emo13.gif מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:יובל גיל:12 מקום מגורים:נס ציונה תאריך לידה: 24.1 איך עבר חודש ינואר?בכיף..! =] משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: ממ.. לא כלום מה שיהיה יהיה.. =]

עופרי ג

New member
../images/Emo144.gifמתפקדת

שם: עופרי גיל: בקרוב 17 מקום מגורים: קריות, חיפה תאריך לידה: 12.4.90 איך עבר חודש ינואר? לא רע בכלל! חוץ מעומס המבחנים משהו שאתם מחכים לו בחודש פברואר: המוווון שקט ומנוחה! מה שכנראה לא יקרה =\

למעלה