התפקדות פברואר!!

o p c

New member
זה לא הקטע הזה זה הקטע של

"בואו למגמה, תראו! זה קל!!! תראו באיזה קלות אתם מקבלים בבגרות בי' ציון גבוה בלי להתאמץ!" ואז מגיעה כתה י"א וצריך להתחיל לעבוד /-:

o p c

New member
נ\היום V 5, קיבלתי 95 במבחן,קיוויתי להכשל

כדי שיהיה תירוץ טוב לעבור לכימיה

Drenthe

New member
קיווית?

הייתה צריך להיכשל בכוונה

Y a i r 1 9 9 2

New member
יאללה../images/Emo70.gif

שם: יאיר. כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): יב'...סתם לא, יא'2.
אזור מגורים: ראשון לציון!! מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? עיוני, הרחבתי פיסיקה ומחשבים. משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: הצלחה בבגרות במתמטיקה?
משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: המשיח עדין לא הגיע...אני מדבר על החורף כמובן.
משהו שאתם מצפים לו בנובמבר החדש: חורף! משהו שאתם לא מצפים לו: לא לא להצלחי במבחנים . חח

eliav16

New member
מתפקד ../images/Emo150.gif

שם: אליאב
כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): אקסטרני, אין מספרי כיתות
אזור מגורים: ת"א- נתב"ג מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? מחשבים, מדעי החברה משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: קשה לזכור הכל
משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: עדיף לא לדבר על זה
משהו שאתם מצפים לו בפברואר החדש: שיהיה כיף, והתפתחות בתחום.
משהו שאתם לא מצפים לו: נסיגה

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifמתפקדת../images/Emo192.gif../images/Emo163.gif../images/Emo41.gif

שם: שלומץ
כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): י"א 1 אזור מגורים: ירושלים מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? מחשבימוס
מרחיבה 10 יחל משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: אממ..קיבלתי 100 במחשבים באוניברסיטה(טוב זה קרה האמת היוםXDDD) אממ..עשיתי צעדים חשובים בהתקדמות בחיים שלי(
) האמת שזה היה חודש זוועתי.
משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: מתמטיקה, ריחוק, תעודה, כל דבר אפשרי היה תקוע בחודש הזה
משהו שאתם מצפים לו בנובמבר החדש: הרבה הרבה מנוחה והקלה מכל הלחץ שעבר, אממ..התקדמות בקשר שלי עם מישהו שאני מאוד אוהבת וזהו חח
משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים
הרבה מבחנים

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifאופס-פברואר, וההודעה שלי נשלחה ב2/2../images/Emo10.gif

גם אני מתפקדת../images/Emo196.gif

שם:ים
כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?):יא'4 אזור מגורים:קיבוץ במרכז/צפון מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? ספרות, אמנות וסוציו-פסיכו. משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון:*חושבת* משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: ביופסה והרבה מאד מרמור
. משהו שאתם מצפים לו בנובמבר החדש: לא לצאת לטיול שנתי
ולהנות מהחמישיה ימי חופש שזה מעניק לי. משהו שאתם לא מצפים לו: מלאאא מבחנים

אני מכיתה ז' לא יוצאת חח

אני לא אוהבת את זה
לא את הטיול עצמו, לא את האווירה שבו, לא את האווירה בלילה, ואם נאמר את האמת- אז גם לא את התנאים בלילה
. השנה גם הצלחתי לשכנע את כל הבנות מהקיבוץ שלי לא לצאת, וככה ארגנתי לעצמי 5 ימים עם חברות שלי בחופש
.

Drenthe

New member
לדעתי חמישה ימי חופש באים והולכים

בלי להרגיש בהם, אבל טיול שנתי יש רק פעם בשנה; כדאי לך לשקול את האפשרות ללכת
( למרות שבטיול השנתי האחרון והיחיד שהיה לנו, לא היה הכי אחי ).

למעלה