התפקדות פברואר!!

LOLI152

New member
התפקדות פברואר!!

החלפנו חודש!!:O השרשור הזה מוקדש לדנה.
שם: כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): אזור מגורים: מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: משהו שאתם מצפים לו בנובמבר החדש: משהו שאתם לא מצפים לו:

מיאו.../images/Emo12.gif

שם: שקד. ^^ כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?):יא1 אזור מגורים: ראשל''צ מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? מחשבים. D: משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: שנה עם חבר שלי, היה כיף. היה תעודות, הבגרות במתמטיקה הלכה סבבה, התחברתי להמון אנשים חדשים. משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: ההורים היו קצת מעיקים. משהו שאתם מצפים לו בנובמבר החדש: אני מניחה שזה בחודש החדש? MUN. משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים. איכס. חודש מקסים לכולם!

נמש164

New member
יאיי../images/Emo9.gif אני מודה לך מקרב הלבלב שלי../images/Emo3.gif

שם: דנית בננית שמנגנת על חשמלית
חחח סתם לאP= לא דנית, לא בננית ובטח שלא מנגנת על חשמלית
דנה
כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): י"א 3 תמיד בראש! (על מי אני עובדת?? כתה של אנשים רעים!
) אזור מגורים: שרון מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? תקשורת וחברה משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: אממ היומולדת עם המשפחה-שלל מתנות
כמובן שהיו עוד אבל לא משתווה לזה
משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: לוויה לחבר של ההורים שלי. הכרתי אותו מאז ומתמיד. הוא היה החבר הכי טוב של אמא שלי ואני מאוד קשורה לילדים שלהם. הם גרו בארה"ב שנה וחצי ובאו לביקור כמה פעמים ואז לביקור אחרון, כדי שיוכל להיפרד (היה לו סרטן) והם חזרו לארה"ב ושבועיים וחצי אחרי הוא נפטר. הוא נקבר במושב שלהם בארץ על פי בקשתו ואמא שלי הייתה שם כל השבעה כדי לעזור אז היה גם קשה אצלנו בבית... משהו שאתם מצפים לו בנובמבר החדש: נובמבר?? מעתיקנית!
אממ פברואר
יש לנו השבוע הכנה לפולין במשואה-יומיים, גדנ"ע, תעודות והכנות למסע (בתחילת מרץ
) משהו שאתם לא מצפים לו: תעודות!

Insanity Is Me

New member
האו.../images/Emo12.gif

שם: קורל [: כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): 5 אזור מגורים: מרכז מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? סוג של מחשבים משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: יומולדת לחבר, המון יציאות כיפיות, גיליתי שיש לי 100 במגמה שלי בתעודה, תחילת 2009
, עשיתי שופינג מטורף בתחילת החודש, שלא היו מבחנים ועוד כמה דברים שלא ראוי לומר על גבי הפורום
משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: המורה שלי לאנגלית. לעזאזל איתה, שמישהו יתנקש בה כבר! משהו שאתם מצפים לו בפברואר החדש: יומולדת לחברה ממש טובה, ולנטיינ'ס דיי, קבלת תעודות, יום חופש [בחירות] D: משהו שאתם לא מצפים לו: תקופת מבחנים לחוצה בטירוף
, אין לי כוח לזה! שיהיה אחלה חודש לכולם

סוף סוף נגמר הינואר הזה

שם: נופר כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): 7 אזור מגורים: מישור החוף מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? אלקטרוניקה ופיזיקה משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: יומולדת ראשון לבת דודה שלי, סבא וסבתא עברו דירה, חנוכה משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: הבגרות במתמטיקה משהו שאתם מצפים לו בפרואר החדש: אימונים? משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים

LOLI152

New member
~קול של פינגווין~

שם: אלה כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): 3. י"א3- באתי כדי לכבוש.
אזור מגורים: יהודה ושומרון. חחחח! XD סתם. מרכז. מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? תקשורת וחברה
משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: המון דברים.. המ.. נגיד.. ימי הולדת? משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: הורים. פפ. משהו שאתם מצפים לו בפברואר החדש: המ.. ימי הולדת? חחח. כל מיני. כל רגע ורגע.
משהו שאתם לא מצפים לו: לימודים. XD

Rioter

New member
מתפקדת, בתקווה לחודש חיובי יותר ../images/Emo45.gif

שם: שיר
כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): יא1
אזור מגורים: ראשל"צ
מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? פיסיקה ומחשבים
משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: הפוגה קלה בלימודים, הידוק קשרים עם המשפחה
משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: המלחמה וכל מה שנלווה לה
משהו שאתם מצפים לו בפברואר החדש: סיכום המשלחת לפולין, להתחיל לקבל החלטות שאני דוחה כל הזמן
משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים, לימודים, ביה"ס. עייפות כרונית...

םברואר הולך להיות חודש טוב! ../images/Emo9.gif

אחרי מלא פסימיות, החלטתי שהחודש הזה הולך להיות חודש של אופטימיות מבחינתי
בלי תלונות, בלי רחמים עצמיים. שם: יובל. כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): 9 אזור מגורים: אי שם. מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? מחשבים, וכנראה שמתחיל בקרוב מדעי הטכנולוגיה
משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: המחצית נגמרה. משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: לא חושבים על זה
משהו שאתם מצפים לו בפברואר החדש: להתחיל מדעי הטכנולוגיה, להתחיל סבב מבחנים של מחצית ב' ולגמור איתם כבר. משהו שאתם לא מצפים לו: גם על זה לא חושבים

מתפקדת:p

שם: מיכל כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): 3 אזור מגורים: ת"א מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? ביולוגיה וערבית משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: היו אבל אני לא זוכרת ככ! משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: היו הרבה, אבל בקטנה משהו שאתם מצפים לו בנובמבר [
] החדש: המממ לעבור מחר את הבגרות
ולאדעת משהו שאתם לא מצפים לו: -

Drenthe

New member
All you need is LOVE

אחלה שיר לא? שם:אלי. כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?):5. אזור מגורים:חיפה. מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)?פיזיקה, כימיה ואלקטרוניקה ( 5 כ"א, כבר מעיק לכתוב את זה
). משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון:לאזוכר. משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון:ש"נדחיתי" מאפשרות להתמודד למשלחת מסריחה לספרד. משהו שאתם מצפים לו בפברואר החדש: אין משהו ספיציפי. משהו שאתם לא מצפים לו:הע

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: רעות כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?): י"א 5! אזור מגורים: צפון-חיפה מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? מחשבים+ביולוגיה משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: אממ... פגשתי מישהו שמאוד חשוב לי, הכרתי אנשים מגניבים... משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: כאבי ראש וכל הנלווה לזה, צינון מטורף שחירפן אותי... משהו שאתם מצפים לו בפברואר החדש: טיול לתל אביב (כן, שוב. הפעם זה משהו אחר לגמרי), לסיים כבר עם הבגרות באנגלית
משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים
עבודות
המון פרוייקטים להגיש

o p c

New member
הוהוהו

שם:עמרי כיתה (י"א זה ברור, אבל איזו י"א?):4 אזור מגורים: יקנעם (קצת דרומית לחיפה) מה אתה לומד (הרחבות, מגמות... טוב לעזרה בשיעורים)? פיזיקה (כיף),ערבית (חרא) משהו מעניין/מגניב/כיפי שקרה בחודש האחרון: יומולדת, צו ראשון משהו מבאס/מעצבן שקרה בחודש האחרון: תסכול מחברים משהו שאתם מצפים לו בנובמבר החדש: רק אני שמתי לב שזה מועתק ולא שינו את זה?! עכשיו מגיע פ-ב-ר-ו-א-ר. הממ אם אני אכשל מחר בערבית אני אחליט לעזוב את המגמה אז אני מקווה להכשל משהו שאתם לא מצפים לו: תגבור מתמטיקה

o p c

New member
אני רוצה להגיד שאני לא מאויים כי מה שאני לא א

עשה, אני אמות, אני חי עם הידיעה הזו בהשלמה, בסופו של דבר היה משעמם אם היינו חיים עד אין סוף לא?

למעלה