התפקדות פבואר

steelwater

New member
התפקדות פבואר

טוב, שניייים לא הייתה פה בתפקדות כזאת! וזה נו נו נו. זה יש הרבה אנשים חדשים וגם הפורום די שקט בזמן האחרון אז אני פותחת אשכול כזה. ותענו! שם: גיל: עיר: שיר אהוב של Coldplay: להקה אהובה: ערוץ טלוויזיה מועדף: אם הייתי חזיר הייתי: ורוד זה יפה או לא: ארקטיק מנקיז-להקה בינונית ותופעה חולפית או להקה ענקית שעוד תהיה אגדת רוק: תמונה נה נה של מה שבא: חודש מקסים לכולם! אוהבת יעל

steelwater

New member
עונה

שם: יעל גיל: 19 עיר: ירושלים שיר אהוב של Coldplay: Shiver להקה אהובה: U2 ערוץ טלוויזיה מועדף: ביפ וגם ערוצי המוזיקה. אם הייתי חזיר הייתי: מתפלשת בבוץ ושוכבת שעות בלי לעשות כלום. ורוד זה יפה או לא: זה מאד יפה! זה הצבע האהוב עליי. ארקטיק מנקיז-להקה בינונית ותופעה חולפית או להקה ענקית שעוד תהיה אגדת רוק: להקה סבבה אבל לא יותר מזה, מגזימים איתה ממש! אולי זה רק הייפ ואחרי כמה זמן קצת ירדו ממנה ולא יגזימו בתוארים שנותנים לה כמו אחת מהלהקות הטובות בעולם. תמונה נה נה של מה שבא:

steelwater

New member
למי שתהה...

זה בונו

omrimayo

New member
...

עומרי. 19. ירושלים. Trouble להקה? קולדפליי? ערוץ טלוויזיה? YES +. לא הייתי. זה זוועות עולם. ארקטיק מאנקיז פאנטאסטיים! אבל ממש... צופה עתיד גדול בבריטניה, לא יודע כמה הם יתפשטו בעולם.

cspse

New member
מצטרף גם... וחדש פה...

שם: חיים גיל: 17.5 עיר: רחוק, בשומרון... שיר אהוב: The Scientist להקה אהובה: קולדפליי בלבד! ערוץ טלויזיה מועדף: ספורט 5+ אם הייתי חזיר הייתי: מנהיג מרד חזירים כלל-עולמי, ואוסר על כולנו להימכר ברשת "טיב טעם"... ארקטיק מנקיז: מבחינה עולמית, תופעה חולפת, בבריטניה, לדעתי, יישארו לאורך זמן... תמונה: מצורף...

עוד שבוע פבואר נגמר ביכלל../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

שיר 15 הרצליה שיבר ביתהבובות :) אין חזיר? או לא ממ להקה חולפית שעוד רוק מישבא בא ומי שלא בא לא בא [משפט די חכם לא?]

ברררר

New member
חי חה חו

שם:בר גיל:17 עיר:משגב סיטי שיר אהוב של Coldplay:וורנינג סיין. להקה אהובה:קולדפליי חחחחחחח איזה קטעע ערוץ טלוויזיה מועדף:שאלהמ אוד מאוד טובה אם הייתי חזיר הייתי:חזיר
ורוד זה יפה או לא:יפה, אבל לא ורוד חיוור כזה וגם לא פוקסיה
.

גם אני מתפקד

שם עמית גיל 16.5 עיר נידחת בדרום שיר אהוב של קולדפלי דונט פאניק ורוד זה לא יפה ועל השאר אין לי תשובה

Roy1232

New member
למה, דווקא לפני חודש הייתה ../images/Emo3.gif:

שם: רועי.. (לא ידעתם?
) גיל: 15 עיר: אשדודדדד (איפה גיתעעע... תוך 5 דקות תהיה תגובה שלה
) שיר אהוב של Coldplay: וורנינג סיין להקה אהובה: נו.. סוכרייה למי שיגלה.. ערוץ טלוויזיה מועדף: ישראייל פלוס
טוב נו, VH1, כי שאר הערוצים פשוט
..
אם הייתי חזיר הייתי: מדלג ורוד זה יפה או לא: לא ארקטיק מנקיז-להקה בינונית ותופעה חולפית או להקה ענקית שעוד תהיה אגדת רוק: בעע. תמונה נה נה של מה שבא: 0o

למעלה