התפקדות עולמית אני ישרשר את העולמות לפה ומי שבעולם ההו ישרשר לשם עם השם שלו ושם משתמש עם הוא רוצה
U US navy New member 23/11/07 #1 התפקדות עולמית אני ישרשר את העולמות לפה ומי שבעולם ההו ישרשר לשם עם השם שלו ושם משתמש עם הוא רוצה
S spongbob New member 24/11/07 #21 bera RUlz!1 קוסם קרח רמה 65 בקרוב 66 [מספרו של השטן מאאאאוה] wizard4ice
NIR DE LA NOCHE Member 24/11/07 #22 ../images/Emo87.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שרת מעולה. למרות שלאחרונה הוא מזייף.
ק קיקיקיעונת New member 24/11/07 #23 ברא ../images/Emo109.gif שרת מעולה אבל יותר מדי ישראלים ]: סבבה אין לי משו נגד ישראלים, אבל, אנשים, תלמדו לכתוב ישראל באנגלית! :| חוצמזה אחלה שרת (= אה ואין לי מקום בבאדי, סורי XDD אם ממש חשוב אז תוסיפו (; TheCiawLady
ברא ../images/Emo109.gif שרת מעולה אבל יותר מדי ישראלים ]: סבבה אין לי משו נגד ישראלים, אבל, אנשים, תלמדו לכתוב ישראל באנגלית! :| חוצמזה אחלה שרת (= אה ואין לי מקום בבאדי, סורי XDD אם ממש חשוב אז תוסיפו (; TheCiawLady
ק קיקיקיעונת New member 24/11/07 #26 אממ.. 250K.. ../images/Emo109.gif ואני עצלנית ללכת עד האיש המוזר ההוא D; למרות שהוא רק בלודי ובעיר ההיא ששכחתי איך קוראים לה XDD אני מתעצלת.
אממ.. 250K.. ../images/Emo109.gif ואני עצלנית ללכת עד האיש המוזר ההוא D; למרות שהוא רק בלודי ובעיר ההיא ששכחתי איך קוראים לה XDD אני מתעצלת.