התפקדות- ספטמבר

lahav100

New member
התפקדות- ספטמבר

שם: גיל: איזור מגורים: חוויות מהחופש...

lahav100

New member
אנייייייי

שם:להב גיל: 14 איזור הצפון. חוויות מהחופש: עברתי דירה, שמצאתי חתולה ואימצתי אותה, שהייתי במלחמה והעיר שלי הופגזה, שישבנו במקלט, ושהייתי פעמיים בלונהפארק והייתי בים ובבריכות ואצל בן דוד שלי במחנה קיץ שלושה שבועות...... פיו.... חופש עמוס!

ג ב ש ו ש

New member
אני../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

שם:גבי גיל:17 וחצי איזור מגורים:אשקלון
חוויות מהחופש:החוויות הכי יפות היו כשהייתי עם נינט כמה פעמים החופש..אממ עוד חוויה זו הירידה לאילת עם החבר'ה
וכמובן שיש עוד אבל בקטנה... שיהיה חודש מהנה

אני

שם: מוריה גיל:עוד חודש בעז"ה 13 איזור מגורים: מרכז חוויות מהחופש... כל מיני לא משהו ממש מיוחד

../images/Emo27.gif

גיל- 17, אוטוטו וחצי אזור מגורים- נהריה חוויות מהחופש- רק רעות, החופש הגדול הגרוע ביותר שהיה לי- קטיושות, ממ"ד, גלות מעיקה במרכז וכלבה אהובה מתה. מי ייתן והשנה הבאה עלינו, באמת תבוא עלינו לטובה.

../images/Emo60.gif../images/Emo54.gif

שם: מעין גיל: 16 וחצי איזור מגורים: מרכז חוויות מהחופש... הרבה,הרבה כייף

DiRtY BaTeLL

New member
מתפקדת ../images/Emo3.gif

שם: בת-אל
חוויות מהחופש: בישביל זה אני צכ'ה 10 דפים חיחיחי

אנייי../images/Emo13.gif

שם:שירר גיל:13 איזור מגורים: פתח תקווה חוויות מהחופש... הווווו מה לא? תחילת המילחמה קריית שמונה אחר כך המילחמה כל הדודים שלי היום במרכז וחלק אצלנו נסעתי במילחמה ליומיים בצפון
ישר אחרי המילחמה קריית שמונה 6 ימים חזרתי הבייתה אחרי ש בוע עוד פעם קריית שמונה ליומיים רק ושילשום חזרתי
זהו בערךךךך

אופיר ס

New member
כן המפקד!

שם: אופיר גיל: 16.5 איזור מגורים: רמת הגולן חוויות מהחופש: היה לי חרא חופש!!!! עד ל-12 ליולי למדתי למועד ב' במתמטיקה, שניה אחרי שעשיתי את המבחן התחילה המלחמה שביאסה אותי והפחידה אותי מאוד... בזמן המלחמה הייתי קצת במרכז אבל לא היה משהו... כל התיכנונים שלי התבטלו חוץ מקורס מדריכים שלא היה כמו שציפיתי שהוא יהיה... אחרי שנגמרה המלחמה עדיין נשארתי תקועה בבית כי המלחמה לקחה לי ולהורים שלי את הפרנסה והכסף... השתעממתי, התבאסתי.... רק אתמול נהנתי מאוד עם חבורת תיירים שהכרתי אבל לצערי אני לא אראה אותם יותר לעולם... אז אני מבואסת... :(

אניייייייי

שם : ענבר טל שחר...... גיל : 20 ו-5 חודשים.... איזור מגורים : אילתתתתתתתתתתת...... חוויות מהחופש : חברות ים בריכה הופעות........

Neta lli

New member
אני..

שם: נטע מגורים:אלונים חוויה: אמממ... נסעתי לכינרת ליומיים ועשיתי בננות וכל מיני...היה שווה

lital1993

New member
עונה נה :p ../images/Emo108.gif../images/Emo85.gif

שם:ליטל
איזור מגורים: כפר סבא
חוויות מהחופש... ים ים ים בריכה חברים מסיבות קניונים!
ולסיכום: "שלא ייגמר לעולם"

MagnoMale

New member
../images/Emo195.gif

שם: רן גיל: 15 איזור מגורים: דרום. חוויות מהחופש: כל מיני, כיף

../images/Emo219.gif

זוהר 14 נו, אזור ירושלים ._. התאהבות מטורפת בווית'ין טמפטיישן, פגישות מדהימות עם חברים שאני לא רואה הרבה, קניות למיניהן (תליון *_*), הופעה של מוניקה אתמול! D: ו..אממ..ל'דעת, נו.

חחח, חדשה פה

שם: סהר (חדשה פה) גיל 15 איזור: צפון חוויות מהחופש? תאמינו לי שאין רק הבריחה מהקטיושות

למעלה