שם:להב גיל: 14 איזור הצפון. חוויות מהחופש: עברתי דירה, שמצאתי חתולה ואימצתי אותה, שהייתי במלחמה והעיר שלי הופגזה, שישבנו במקלט, ושהייתי פעמיים בלונהפארק והייתי בים ובבריכות ואצל בן דוד שלי במחנה קיץ שלושה שבועות...... פיו.... חופש עמוס!
גיל- 17, אוטוטו וחצי אזור מגורים- נהריה חוויות מהחופש- רק רעות, החופש הגדול הגרוע ביותר שהיה לי- קטיושות, ממ"ד, גלות מעיקה במרכז וכלבה אהובה מתה. מי ייתן והשנה הבאה עלינו, באמת תבוא עלינו לטובה.
שם:שירר גיל:13 איזור מגורים: פתח תקווה חוויות מהחופש... הווווו מה לא? תחילת המילחמה קריית שמונה אחר כך המילחמה כל הדודים שלי היום במרכז וחלק אצלנו נסעתי במילחמה ליומיים בצפון
ישר אחרי המילחמה קריית שמונה 6 ימים חזרתי הבייתה אחרי ש בוע עוד פעם קריית שמונה ליומיים רק ושילשום חזרתי
שם: אופיר גיל: 16.5 איזור מגורים: רמת הגולן חוויות מהחופש: היה לי חרא חופש!!!! עד ל-12 ליולי למדתי למועד ב' במתמטיקה, שניה אחרי שעשיתי את המבחן התחילה המלחמה שביאסה אותי והפחידה אותי מאוד... בזמן המלחמה הייתי קצת במרכז אבל לא היה משהו... כל התיכנונים שלי התבטלו חוץ מקורס מדריכים שלא היה כמו שציפיתי שהוא יהיה... אחרי שנגמרה המלחמה עדיין נשארתי תקועה בבית כי המלחמה לקחה לי ולהורים שלי את הפרנסה והכסף... השתעממתי, התבאסתי.... רק אתמול נהנתי מאוד עם חבורת תיירים שהכרתי אבל לצערי אני לא אראה אותם יותר לעולם... אז אני מבואסת...
זוהר 14 נו, אזור ירושלים ._. התאהבות מטורפת בווית'ין טמפטיישן, פגישות מדהימות עם חברים שאני לא רואה הרבה, קניות למיניהן (תליון *_*), הופעה של מוניקה אתמול! D: ו..אממ..ל'דעת, נו.