התפקדות ספטמבר!

התפקדות ספטמבר!

פעילים לחודש: כלה להשגה let it fall 91 Shir FGS שם: גיל: מיקום: עיסוק: דרכי תקשורת: אתרים אישיים: תמונה:

queen of dreams

New member
מתפקדת גם

שם: ענבל גיל: 23 מיקום: הרצליה עיסוק:עבודה+פסיכומטרי דרכי תקשורת: מסרים אתרים אישיים: אין

Shir FGS

New member
פעילה? אוקיי.

שם: שיר גיל: 17 מיקום: בחדר שלי, שבבית שלי, שבצור יגאל, עייפה ורצוצה מהיום הראשון. עיסוק: בעקר עסוקה בלהיות עייפה. דרכי תקשורת: מסנג'ר- [email protected] אתרים אישיים: בלוג תמונה: פלאפון.. [מועתק באהבה רבה מפורום יוני בלוך] [אני ממש עייפה]

ססילייה

New member
יו, לא הייתי פה הרבה זמן ;[

שם: ליל. גיל:19.5 מיקום: קריית ביאליק. עיסוק: עוזרת במרפאה וטרינרית, מחלקת פלאיירים של אנקורי וליצנית באירועים.
דרכי תקשורת:[email protected] -מסנג'ר. אתרים אישיים: תמונה:

../images/Emo9.gif חדשה+מתפקדת

שם: שלי גיל: 17 מיקום: ראשל"צ עיסוק: ממ ביב' דרכי תקשורת:335236187 [email protected] אתרים אישיים: http://net.mekusharim.co.il/MyFriends.aspx?MemberID=272420 תמונה: ------> אשמח להשתלב :)

../images/Emo9.gifכבוד

שם:עדי גיל:28 מיקום:יהוד עיסוק:מורה דרכי תקשורת:במסר למי מעוניין אתרים אישיים:אין תמונה:

Sweet berries

New member
נו טוב.

שם: ברי גיל:13 מיקום: פרדסיה עיסוק: מוזיקה דרכי תקשורת: [email protected] שזהו מסנג'ר אתרים אישיים: תמונה: מפסח, אבל שיהיה.

../images/Emo192.gif

שם: ניר גיל: 19 מיקום: מוזאון הנגב לרב עיסוק: שירות לאומי ומוזיקה דרכי תקשורת: מסנג'ר מסרים אתרים אישיים: פליקר/דפיוצר תמונה:--> זה מזכיר לי ערב נפלא

הורס 17

New member
מתפקד

שם:גל גיל:19 מיקום:כרמיאל עיסוק:חייל דרכי תקשורת:במסר אתרים אישיים:אין תמונה:פורפבור

B a m b o o k

New member
קצת באיחור..

שם: צליל גיל: 16 וחצי מיקום: באר שבע עיסוק: תלמידה בכיתה י"א דרכי תקשורת: [email protected] אתרים אישיים: אין
תמונה:

dsol

New member
../images/Emo122.gif אוח...._../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 19 מיקום: אשדוד עיסוק: עתודאי דרכי תקשורת: מסנג'ר -> [email protected] אתרים אישיים: http://dsol.deviantart.com תמונה: מלפני התספורת... אני ואחותי עשינו שטויות עם השיער שלי

grace00

New member
גם אני כאן......

שם: גרייס גיל: 17 מיקום: ת"א עיסוק: צילום דרכי תקשורת: מי שרוצה, שישלח מסר. אתרים אישיים: יש קישור לפליקר בדף האישי תמונה: אין לי כוח לשים

למעלה