התפקדות ספטמבר!

kepit

New member
סקוטי דזנט נואו.

שם: סתיהו גיל: 14 (...) מיקום: בית. מה עשיתם בחופש: ממ ניצנים,הכרתי כלכך הרבה אנשים חדשים שעושים לי את החיים יפים
הופעות,נסיעות מחוץ לעיר וכו' וכו'.. לאיזה כיתה אתם עולים? (נו אני יודע שיש גיל אבל אינלי כוח לחשב באיזה גיל זה כל כיתה ): ט' היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: לא !
אפעם לא הייתי בהופעה שלהם. בושות וחרפות
שיר החודש שעבר (אוגוסט): ממ לאדעת נו.. אלבום החודש שעבר: יוני בלוך-הרגלים רעים
ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר:תבריזו כמה שיותר אל תלמדו ותנצלו את החיים כל עוד אתם חיים. (אח המירמור..) תמונה (שלכם! לא להתחכם!):

מתפקדת

שם: ג'ניפר. גיל: 18. מיקום: מול המחשב. מה עשיתם בחופש: הדרכתי במחנה ההכנה של הפנימיה, הייתי בארה"ב, פגשתי אנשים (לא מספיק), הייתי בווליום כנרת, ומחר אני טסה לטורקיה. לאיזה כיתה אתם עולים? (נו אני יודע שיש גיל אבל אינלי כוח לחשב באיזה גיל זה כל כיתה ): עולה לצבא. היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: בווליום
. שיר החודש שעבר (אוגוסט): רוב הזמן שירים מהייר ספריי. אז היה Suddenly I see, וממש בסוף היה אל תדאג. אלבום החודש שעבר: הייר ספריי. ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר: חה. תמונה (שלכם! לא להתחכם!): אני הימנית. הודגש באמצעות מדגישומטיק

clyps

New member
שלום

שם: שיר גיל: 16 וחצי מיקום: צורן מה עשיתם בחופש: המון כלום וקצת שום דבר לאיזה כיתה אתם עולים? (נו אני יודע שיש גיל אבל אינלי כוח לחשב באיזה גיל זה כל כיתה ): י'א היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: לא
שיר החודש שעבר (אוגוסט): ללא ספק so far של הבנות נחמה אלבום החודש שעבר: רונה קינן-עניים זרות ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר: תברחו! תמונה (שלכם! לא להתחכם!): מממ..בהמשך לתמונה הקודמת.

S m e l l y Cat

New member
עונה אני

שם: אריאל גיל: 39 מיקום: ישראל מה עשיתם בחופש: ואו כל מיני דברים . לאיזה כיתה אתם עולים? (נו אני יודע שיש גיל אבל אינלי כוח לחשב באיזה גיל זה כל כיתה ): יב' כמובן היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: לא שיר החודש שעבר (אוגוסט): כלמיני הרבה אלבום החודש שעבר: רנדום ספיריט לאבר,פינק מון ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר: להלה בהצלחה לה לה. תמונה (שלכם! לא להתחכם!): אבל אין לי . ביכי .

Red Bimba

New member
טטה בטטה

שם: שלהב גיל: 16.5 מיקום: להבים? מה עשיתם בחופש: שטויות לאיזה כיתה אתם עולים? י"א היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: בניצנים שיר החודש שעבר (אוגוסט): אנרגיה פוטנציאלית אלבום החודש שעבר: הבנות נחמה ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר: בהצלחה! תמונה (שלכם! לא להתחכם!): עזבו, פעם אחרת

נו טוב...../images/Emo85.gif

חחעחע נטשתי אנשים נחמדים לטובת השאלון הזה! (ככה זה כשעושים מתמטיקה בשבת
דאמ.) שם: נעה D: גיל: 15
לאיזה כיתה אתם עולים?: י' אחד וזה מיוחד! היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: לא
שיר החודש שעבר (אוגוסט): i talk 2 much אלבום החודש שעבר: יוניייי
בלוך!
ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר: שתזכו למצוות ולחתן עם ציציות. ואל תשכחו להצליח! תמונה (שלכם! לא להתחכם!): באמת שאין לי כח.

למעלה