התפקדות ספטמבר!

mamalala

New member
התפקדות ספטמבר!

אז לפני שרוב הפורום פה חוזר לבצפר,התפקדות אחרונה לחופש זה: שם: גיל: מיקום: מה עשיתם בחופש: לאיזה כיתה אתם עולים? (נו אני יודע שיש גיל אבל אינלי כוח לחשב באיזה גיל זה כל כיתה
):
היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: שיר החודש שעבר (אוגוסט): אלבום החודש שעבר: ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר: תמונה (שלכם! לא להתחכם!):

prongs3

New member
אחד!

שם: שי גיל: 16 מיקום: עין גב מה עשיתם בחופש: הרבה- הפגשתי עם המשלחת שלי עם המשלחת של האמריקאים בדגניה ואז אירחנו אותם בבתים סופשבוע. אחרי שבוע וחצי טסנו למילווקי, התארחנו אצלהם (לי יצא להתארח בבית של ההכי עשיר שם
) ועשינו המון כיף וגילינו שאמריקה זאת מדינה מסריחה. שבועיים אח"כ היה לי ניתוח בשיניים (שן בשר ששוכבת במאוזן מתחת לשן חלב); דווקא לא כאב בכלל, מה שממש הפתיע אותי. שבוע אח"כ עבדתי 5 ימים רצופים, ואז נסעתי לת"א, ואז עבדתי עוד 3 ימים רצופים, כשבסה"כ הרווחתי קצת יותר מ-1000 ש"ח. מחר אני יוצא לגדנ"ע
לאיזה כיתה אתם עולים? (נו אני יודע שיש גיל אבל אינלי כוח לחשב באיזה גיל זה כל כיתה): י"א היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: לא
שיר החודש שעבר (אוגוסט): היו יותר מדי חדשים אלבום החודש שעבר: קניתי יותר מדי חדשים, כך שאני לא יכול להחליט ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר: למי שעוד לא הגיע לכיתה ט'- חכו לכיתה ט', היא הכי כיפית בפור! למי שעבר את כיתה ט'- באסה. תמונה (שלכם! לא להתחכם!): אין לי כוח

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

שם: נעם גיל: 14.5 מיקום: ת"א מה עשיתם בחופש: כלמני דברים DDD: לאיזה כיתה אתם עולים? ט' היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: לא
שיר החודש שעבר (אוגוסט): אממ.. שמעתי בלופים את מלנכוליה, אבל עכשיו אני חורשת על "געגוע" של יהודית רביץ
אלבום החודש שעבר: יהודית רביץ ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר: בהצלחה חברס תמונה (שלכם! לא להתחכם!): כן הא, ליאורה, לא עוד תמונות כלבים למניהם! ובכן, הסבר על התמונה - התפקיד שלי היה לגרום ליותם [החבוב שלעומד ליידי] להסתכל על הצד הזה של המכונה כי שם יש את הפורנו, ואז הייתי אמורה לעוף משם. אבל אזזזז דפנה ואופיר [חבובות שלא בתמונה] החליטו לצלם את שנינו ולצחוק עליי. XD

נעמקה19

New member
אני חייבת להודות שזה נורא מחמיא לי,

שכולם כל הזמן טועים ובטוחים לרגע שאני חברה של דפנה קינן

limors2

Well-known member
זה מתבקש!

בכל פעם שתגידי "דפנה" אנו נקפוץ ונגיד "קינן"!

limors2

Well-known member
שתיים! שניים! 2!!!

שם: ליאורה גיל: 20 מיקום: איזור י-ם מה עשיתם בחופש: חופש? מה זה בדיוק?
לאיזה כיתה אתם עולים? (נו אני יודע שיש גיל אבל אינלי כוח לחשב באיזה גיל זה כל כיתה ): חה! היית באחת מההופעות של העוגיות בחופש?: כן! בלבונטין! שיר החודש שעבר (אוגוסט): שיר לחודש שלם? עם שבוע אחד קשה לי
אלבום החודש שעבר: אינפקטד מאשרום- וישס דלישס! ברכה לתלמידי הפורום שיצעדו ביום ראשון אל תוך בית הספר: תהנו?
תמונה (שלכם! לא להתחכם!): אני ואהובתי

limors2

Well-known member
כי פה אני סומכת על אנשים שלא יקחו לי אותה!

סטוקרית

clyps

New member
אני לא מאמינה!

אהובתך היא המטפלת של הקשישה שגרה בהמשך הרחוב שלי

clyps

New member
מצטערת שהיית צריכה לגלות זאת דרכי ../images/Emo10.gif

למעלה