התפקדות ספטמבר

galoosh33

New member
מתפקדת :]]]]]

שם: גל מיקום: ישראל! שיר החודש של קין: Spiralling כמובן .. שיר החודש (לא של קין): Hope There's Somenoe של אנתוני הוג'ונסונס ואבות ובנים - אביתר בנאי. ויש עוד מלא שפרחו מזכרוני! תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ): תוכנית - הישרדות, המירוץ למיליון, המפץ הגדול.. איך עבר החודש בכללי: הממ.. היה אחלה:] ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר: להתחיל ביצפר מחר ולפגוש את כולם, לצלוח את המבחן ב-11.. תמונה: אני אשים אחרי זה, אין לי כוח עכשיו XD שאלת בונוס (מבטיחה שהפעם לא אחפור עם השאלה): מה הציפיות שלכם לשנה הקרובה (לאלה שלומדים, ולאלה שלא. לעובדים מבינינו, למתגייסים, ולאלה שעוד פעם מתעופפים להם לעוד שנה מדהימה בלונדון.) ? פשוט להנות :) גית תהני בלונדון.. לא הבנתי למה את שוב טסה!
שיהיה חודש מעולה..

היא חוזרת לעבוד בבי"ס שבו לימדה

רק שהפעם לא בתור כבת שרות לאומי.. וגל שימי תמונה!

galoosh33

New member
לבקשת קאר..

אין אין.. תראי מה אני עושה בשבילך.. פעם ראשונה שאני שמה תמונה באינטרנט.. :p שונאת להצטלם ^_^

justin9

New member
../images/Emo15.gifמתפקדת

שם:ג'ניפר מיקום:קרית מוצקין שיר החודש של קין: כן כן ספיירלינג שיר החודש (לא של קין): RIDE בגרסה של טייסטו תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ): לא השתנה מאז ההתפקדות האחרונה - רד בנד ופרוייקט מסלול שכבר נגמר בסופש האחרון אאאההה אאאההה והכי הכי הכי שולט ומומלץ ט-י-נ-ו-פ-ת כשאינטלקט מקבל תפנית של טירוף איך עבר החודש בכללי:מה קורה לכם?!?! איזה מדכאים היה לכם חופש! ועשינו מפגש!!! וקין מיוזיק מכירים בנו!!! זה החודש הכי טוב שלנו כפורום!!! ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר: לקבל את המשכורת החדשה שלי, לקוות שהיא באמת משודרגת כפי שהובטח לי ולבזבז אחוזים נכבדים ממנה על בגדים תמונה:
מפלצתו של פרנקנשטיין נותנת לי "ברכה" או סתם מנסה למחוץ אותי
שאלת בונוס : מה הציפיות שלכם לשנה הקרובה ? לראות את קין ולקבל החלטות
גית תקרעי את לונדון!!!

Dolev יי

New member
P:

שם: דולב מיקום: מרכזXD שיר החודש של קין: Some where only we know
הוא כבר נשים לא נמאס שיר החודש (לא של קין): אממ :p תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ): מאוהב| איך עבר החודש בכללי: מצויין ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר:שיעבור מהר :( תמונה: :)

maihlevi

New member
אני פה!!! אני פהה!!! אנלא מאמינה |שוק|

שם:לבנת מיקום:גרה בראש העין..לומדת וחיה בכפר סבא=/ שיר החודש של קין:untitled 2 שיר החודש (לא של קין):high&dry (רדיוהד)+כל השירים של אביתר בנאי:p תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ): איך עבר החודש בכללי:חוזרים ללימודים..וחוץ מזה קרו המון מאורעות ששיבשו את המוח... ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר:להיות מאושרת!! תמונה:אין לי

M a a y a n K

New member
גם אני פה!!

פפפוווו...שנים. שם: מעין מיקום: קרית חיים שיר החודש של קין: The frog prince שיר החודש (לא של קין): לא יודעת... תוכנית/סרט/קליפ החודש (טוב קצת ברור מה יהיה הקליפ): האביר האפל -גאונות
איך עבר החודש בכללי: דווקא לא רע. הופעה של ברי ופוליקר, יום חופש ושבת אחת כל החודש...:) ציפיות/תוכניות לחודש ספטמבר: שהביקורת תעבור בשלום... תמונה:
הציפיות לשנה הקרובה? שחודש אפריל יגיע מהר, שדפש מוד יגיעו לארץ ושאני אסע לחו"ל בחורף. :).

למעלה