התפקדות סוף החופש!!!!!!

benedek22

New member
התפקדות סוף החופש!!!!!!

החופש מגיע לסיומו לחלק מאיתנו הוא כבר נגמר כי הם התגייסו אבל לכל התלמידים שביננו שנת הלימודים מתחילה בשביל חלק מאיתנו האחרונה(יש!!!!!!!!!!!!!!) בקיצר נוספו חברה חדשים לפורום בחופש אז כדי שנכיר אותם והם אותנו הנה שאלון קצר ומרענן לסוף החופש. שם: מין: אזור מגורים: גיל: מסנג'ר: אייסיקיו: עולה לכיתה: חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת): ותעלו תמונה שלכם (זה תרוץ בשבילי לראות עוד תמונות של "השלישיה הנסגדת" שהן עדן עדי ובתאל)

benedek22

New member
איזה עלוב אני עונה לעצמי...

שם:שיר מין:זכר אזור מגורים:גבעתיים גיל:17 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:312-480-340 עולה לכיתה:י"ב חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת):העבודה המסריחה של הקייטנות זאת צלקת לכל החיים, ואיך אפשר לשכוח את שלושת המפגשים שהיו שהראשון היה עם מעט אנשים השני מפוצץ והשלישי באמצע חחחחחחחח ותעלו תמונה שלכם:תגידו לי שאני לא הכי מגניב פה בפורום חחחחחחחח

ofirule

New member
למה אני ער

שם: אופיר מין: זכר אזור מגורים: ליד חולון גיל: 17 מסנג'ר: [email protected] עולה לכיתה: י"ב חוויה בלתי נשכחת מהחופש: יש לי מצלמה דיגיטלית אחרי חצי שנה שמדכאיים אותי

Mugen bla

New member
בלה בלה בלה

שם: פרנסיס מין: זכר אזור מגורים: מכבים- נראה מי מכיר :\ גיל:18 מסנג'ר: אייסיקיו: עולה לכיתה: כנראה לנח"ל (aka צה"ל) חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת): קיבלתי 3000 שקל ביום

Riku FanBoy

New member
ויש שם מקום שנקרא לפיד...

ועוד מקום שהלכתי לאיבוד בו כשניסיתי למצוא את הדרך בחזרה לכביש 6, אבני חפץ, נראה לי, למרות שאינני חפץ באבנים הללו. XD או ללכת לאיבוד שם >< אנשים, לבעילי רשיון כמובן, אם אתם מתכוונים לנסוע בכביש 6 בפעם הראשונה, אל תסעו בו אם האוטו שלכם לא יכול לעבור את ה-85 קמ"ש >< >< >< >< >< >< ><

Shishi san

New member
אני שמן

שם: איתימין: זכר. אזור מגורים: בחור, 20 דקות דרומית לרחובות. גיל: 15 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 315185889 עולה לכיתה: הבצפר התחיל יום רביעיXD , כיתה י'. חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת): ממ, הקון היה שולט אני מניח. ותעלו תמונה שלכם: פורום נארוטו לא? אז אני אעלה את התמונת "וואנאבי נינג'ה" שלי.

Shishi san

New member
אכן.

אבל אם אני אגלה לך את הטכניקות אני אצטרך לחנוק אותך עם מגבת>_>

הו~ אני D:

שם: חופית~ מין: נקבה =ם אזור מגורים: דרום, אילת~ XD גיל: שבעשרה~ מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין~ כאילו זה מז'ה לא באופנה~ XD עולה לכיתה: י"ב ._.; חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת): אהה... נתקעתי עם אחותי בקסטינה XD, פתחתי חשבון בנק~ [3>], וכמובן... צבעתי את השיער 3333>

lgmtk

New member
ok

שם: Lior. מין: sure :D אזור מגורים: Lincolnwood, Illinois, USA XD גיל: soon to be 18...OMFG its damn close O_____O מסנג'ר: [email protected] to me, but say who u are first :p אייסיקיו: 24940493, never there rly. עולה לכיתה: nothing. i finished :D:D:D:D:D:DDDDDDD::::::DDDDDDDDD ^_^_^_^_^ חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת): Chicago? :| ותעלו תמונה שלכם: ok there u go ------------> and the 3some arent that nisgadot :p ~box meshulash~

למעלה