התפקדות סוף החופש!!!!!!

Adi Chan

New member
*נושא*

שם: עדי~ מין: נקבה אזור מגורים: אשקלון~ גיל: 17 ויותר מחצי~ מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: כאילו לא...
עולה לכיתה: י"ב~T_T חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת): מפגשי פורום~~! והנסיעה למשגב ועוד כל מיני דברים קטנים ומהנים~ ותעלו תמונה שלכם (זה תרוץ בשבילי לראות עוד תמונות של "השלישיה הנסגדת" שהן עדן עדי ובתאל) XDDDDD אנחנו תמיד באות ביחד!XD.... תמונה....

ההורס11

New member
yeah...

שם: Or מין: *copy+paste hebrew letters* ==>בן זכר<<== this is taking forever אזור מגורים: Kinki region of the island of Honshu, Kyoto Perfecture, Kyoto, Japan גיל: 22 מסנג'ר: no messenger אייסיקיו: same as the above עולה לכיתה: I'm not in school for a few years, now "^^ חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת): breaking up with the first girlfriend, I had, in japan, and meeting the soon to be second one "^_^

Riku FanBoy

New member
23 לינואר, יא פוץ! תגיד לפחות.

שהם גם ידעו, אני לא איש הקשר שלך XD זה היומולדת שלו, אנשים.

ליסאן

New member
טוב ... נעשה הפעם *אנחה*../images/Emo41.gif

שם:ליטל מין:נקבה (כן עדי אני מודה :p) אזור מגורים:חור ליד אשדוד גיל:22 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:נכחד עם הדינוזאורים עולה לכיתה:אוניברסיטה חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת):כל המפגשים + נסיעה למשגב אבל הכי ללטף דולפינים בריף באילת *_*

ליסאן

New member
כמובן שיר...הרי איך הייתי יכולה ../images/Emo41.gif

לחיות עם עצמי ללא עשיתי עבורך את הטובה הקטנה הזו *גילגול עיניים* מספיק ליטופים לאגו ?

benedek22

New member
ברור

מספיק שאת כותבת את השם שלי וזה גורם לאגו שלי לחגוג חחחח

Ihavenonick

New member
תורי

שם: חנן מין: זכר אזור מגורים: ראשון כבר יותר מעשרים שנה גיל: 28 ב-25.9 מסנג'ר: אייסיקיו: עולה לכיתה: שנה שלישית במכון האקדמי חולון, תואר ראשון בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה (הייתי חייב לתת את הגרסה הארוכה Showoff) חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת): איזה חופש? אני לומד כל השנה. אבל אם כבר- טיפולי השיניים שעברתי דברים כאלו לא שוכחים. ותעלו תמונה שלכם (זה תרוץ בשבילי לראות עוד תמונות של "השלישיה הנסגדת" שהן עדן עדי ובתאל): לא

Envious

New member
אוקיי אני!D:

שם:אנבי~זוהר מין:אההההההההה T.T אני אנסח את זה ככה, שהלוואי וזה לא היה המין שלי~ אזור מגורים: חולון גיל: באוקטובר 15~ מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:אין עולה לכיתה: י' חוויה בלתי נשכחת מהחופש(לפחות אחת): אההה~ שנסעתי ברכבת!!!!!D: לחיפה!! והייתי עם ליעתו שלי... נסעתי למיטלוש למודיעין, וקורס מדצים שהיה בתחילת החופש. ותמונה!D:

וואטאשי! ^^ ../images/Emo41.gif

שם:רעות מין:נ אזור מגורים:ירושלים ^^ גיל:13 חח ^^ מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:244266631 עולה לכיתה:ח' בשעה לא טובה T_T רוצה לחזור לכיתה א!!! חוויה בלתי נשכחת מהחופש:נאמ נאמ נאממ...כן! שנקמתי בעוד מישו מהרשימה ביומןןן! חחח גזרתי לו ת'מעצורים של האופניים...הוא יופתע לראות שאין לו מעצורים ^^ חוצמזה הוא גזר את המעצורים של האופניים שלי מזמן...מגיע לו XD רעה רעה *בועהעהעהעהעהעהעההעהע*

an none

New member
רעות את בגיל שלי!!!XD

אני דוראל בכיתה ח' הבעיה היא שאני גרה בפ"ת

Reyoga

New member
הרגילה היה בשבילי חופש גדול

שם: נועם זאב רכטשפר מין: זכר אזור מגורים: מרכז (ראש העין) גיל: 19 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 148400511 עולה לכיתה: 9 חודש בצבא, מחזור שני במבצעית. חוויה בלתי נשכחת מהחופש (לפחות אחת): מהרגילה?... שהייתי בסופרלנד!! (כמו הילדים הקטנים..) נ.ב: עומר! לא כדאי להתחיל עם תמונות רעל...

למעלה