התפקדות נובמבר

PerfectSP

New member
התפקדות נובמבר../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo190.gif

שם: גיל: כיתה: חור מגורים: שיר שעשה לי את החודש: להקה שעשתה לי את החודש: דבר טוב שקרה החודש: דבר פחות טוב שקרה החודש: דבר שאתם מצפים לו בחודש הבא: דבר שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: תמונה: תגיבוווווווווווווו D:

PerfectSP

New member
נכון;; ../images/Emo190.gif

XDDDDD צריך אה... טוב בעצם זה אשמת לוסטפרופטס! הם צריכים כבר להוציא ת'דיסק הזה במקום להשתתף במשחקי וידאוXDD

PerfectSP

New member
~מנסה להציל את השרשור בכל זאתXD~ ../images/Emo190.gif

שם:מחמוד! גיל: 106 D: כיתה: י' D: חור מגורים:חור הדסה<: שיר שעשה לי את החודש: נובמבר רייןD: להקה שעשתה לי את החודש:גאנסD: דבר טוב שקרה החודש: לילה לבן!@ דבר פחות טוב שקרה החודש: מבחנים דבר שאתם מצפים לו בחודש הבא: טיול שנתי^^ דבר שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: מבחנים רציניים>>" תמונה:

../images/Emo3.gif

שם: מורן גיל: 14.8 כיתה: ט' חור מגורים: בני ברק שיר שעשה לי את החודש: Pink - So What ללא ספק
Jonas Brothers - Lovebug
Beyonce - Beautiful Nightmare
להקה שעשתה לי את החודש: Jonas Brothers דבר טוב שקרה החודש: היו הרבה חגים - חופשים
דבר פחות טוב שקרה החודש: לא זכור לי משהו כזה D: דבר שאתם מצפים לו בחודש הבא: טיול שנתי 23.11-25.11 :] דבר שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: המון מבחנים
תמונה: הייתי רוצה להיות שם

PerfectSP

New member
יו לכולם יש טיול שנתי בסוף נובמבר!../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

גם בבצפר שלנו ולנו!!@# מה הקטע?!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלנו גם יש חח

בכלל אמרו שזה במרץ ואז פתאום יום לפני סוכות - האא שמעו. קחו אישור לטיול הקדמנו אותו לשבועיים אחרי סוכות XD אז עוד 4 ימים טיול P:

PerfectSP

New member
XDDD ../images/Emo190.gif

כל העולם הולך עכשיו לטיול שנתי חחחחח נראה לי בגלל קיצוצים במשרד החינוך

Lyla Bellamy

New member
מגיבה

שם:שגית גיל:16 וחודש כיתה:י"א חור מגורים:מבשרת שיר שעשה לי את החודש:ספיירלינג - קין להקה שעשתה לי את החודש:קין דבר טוב שקרה החודש:הופעה של אסף אבידן! דבר פחות טוב שקרה החודש:בצפר דבר שאתם מצפים לו בחודש הבא:כלום? דבר שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: בצפר.. תמונה:נה

../images/Emo3.gif

שם: דניאלה גיל: 16 וחצי כיתה: יא חור מגורים: נתניה שיר שעשה לי את החודש: McFly-Ignorance יש עוד מלא
להקה שעשתה לי את החודש: הות'ורן הייטס, פוראבר דה סיקסט קידס דבר טוב שקרה החודש: טיול שנתי! (אתמול D:) דבר פחות טוב שקרה החודש: בצפר מעייף דבר שאתם מצפים לו בחודש הבא: -- דבר שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: -- תמונה:...לא...

../images/Emo80.gifעונהD:

שם: פרדיP: גיל: 15 וחצי:] כיתה: א'3 חור מגורים: בדרום
שיר שעשה לי את החודש: Sweet Child O Mine - Guns' n Roses להקה שעשתה לי את החודש: גוד שארלוט וגאנזP: דבר טוב שקרה החודש: הממ..לילה לבןןןDDD: ושהיה חופששDD: דבר פחות טוב שקרה החודש: בצפר
דבר שאתם מצפים לו בחודש הבא: אמג
..חודש הבא זה..זה..דצמבר..?..לא יכול להיות נכון.?!..האאא ההופעה של סימפללDDD:: דבר שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: שום דבר לא יכול להרוס אותוP: תמונה:

oODamnRegretOo

New member
~מגיבה~

שם: -- מור גיל: -- 17 ומשהו כמו 7 חודשים כיתה: -- י"ב וווהו עוד חמש חודשים לסיום הלימודים D:: חור מגורים: -- זה לא חור! היו פה הופעות של אוונסנס ועוד
נו רעננה בקיצור >> שיר שעשה לי את החודש: -- ממ אשלי של ETF להקה שעשתה לי את החודש: -- ALL TIME LOW וESCAPE THE FATE דבר טוב שקרה החודש: -- שומדבר טוב לא קרה החודש! רק דברים רעים! דבר פחות טוב שקרה החודש: -- ;; דבר שאתם מצפים לו בחודש הבא: -- משכורת D: פיצויים D: העלאה במשכורת D: הו כן.. ואיתי
דבר שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: -- לימודים
תמונה: במיוחד בשבילכם!

למעלה