התפקדות נובמבר
.

פרב

New member
התפקדות נובמבר../images/Emo183.gif.

שם:
מקום מגורים:
אייסיקיו:
מסנג'ר:
אימייל:
משהו שעשה לך את החודש הקודם:
תכנונים/בילויים לחודש שבפתח :
תמונה :

קדימה...

שם: אורעד גיל: כמעט 18 כיתה/עיסוק: מתגייסת עוד חודש... מקום מגורים: חיפה אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל משהו שעשה לך את החודש הקודם: אילת תכנונים/בילויים לחודש שבפתח: לנצל את החודש האחרון באזרחות תמונה : מהטיילת באילת.

פרב

New member
מהווה דוגמא../images/Emo195.gif.

שם: עילית גיל: 16 כיתה/עיסוק: יא מקום מגורים: קריית oh, no!!
אייסיקיו: מת. מסנג'ר:מסר. אימייל:מסר. משהו שעשה לך את החודש הקודם: ההופעות לענבלי, המון מוזיקה, חופש מאנשים והרבה מצב רוח טוב. תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : שילה (כמובן. וכמה זמן שלא
), לנפוש בעבודה וליח"צן כמה מסיבות.. יהיה כיף
תמונה : אחותי
, באחת מהתמונות מהבוק שעשיתי לה. גוד שייבס
!

reiya

New member
זה סתם זה.זה סתם.

שם:מתושלח גיל:17 כיתה/עיסוק:י'א.אתמול פוטרתי מעבודתי :] מקום מגורים:איירושלים אל קוץ. אייסיקיו:227753496 מסנג'ר:[email protected] אימייל:same. משהו שעשה לך את החודש הקודם:המון הופעות,סיני,שרגא חזר,קצת שקט.. תכנונים/בילויים לחודש שבפתח :הופעות,לסדר את את כל השרגאים שלי .. תמונה :אין לי כח וקר לי בעיר הקרה הזאת.

November Rain ? ../images/Emo182.gif

שם: נעה גיל: 17 כיתה/עיסוק: י"ב. מקום מגורים: קריות אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] אימייל: משהו שעשה לך את החודש הקודם: השביתה :] תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : להפסיק להיות
תמונה : (-: הודגש באמצעות מדגישומטיק

pishkashit

New member
../images/Emo113.gif

שם:לירון גיל: 20 וחצי כיתה/עיסוק:מובטלת כרגע מקום מגורים:ראשון לציון מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] משהו שעשה לך את החודש הקודם: השתחררתי ביום שני!! תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : הופעה של אפרת, הופעה של שילה, הופעה של בית הבובות, טיול לצפון, קניות... כל מיני.. תמונה : בדרך לאפסנאות להחזיר ציוד!

ליאןןן

New member
../images/Emo41.gif

שם: ליאן גיל: 18 כיתה/עיסוק: עוד דקה וחצי חיילת מקום מגורים: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: אימייל: משהו שעשה לך את החודש הקודם: פסטיבל התמר. טיסה למשפחה בחו"ל. וכל מיני אנשים.. תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : הופעה של שילה שבוע הבא. ולהתגייס
. ושבעז"ה אני אצליח להגיע להופעה של היהודים בכפ"ס.
תמונה :

התפקדות.

שם: ענבר. גיל: 18. כיתה/עיסוק: שנת שירות. מקום מגורים: אריאל / כפר-גלים. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר:
. אימייל:
. משהו שעשה לך את החודש הקודם: לזכרה של ענבל, הופעות של היהודים, של עומר, של נועם, יציאות עם הגרעין. תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : היהודים ביגור ובכפר סבא, מחר שילה, ספיר סופסוף בת 18 (!), דרבי. תמונה: אני הימנית .

פרב

New member
וואו..בתמונה המוקטנת את ממש דומה לאורית שחף!

(*אני לא באמת נתתי מחמאה עכשיו
)

גע גע גע

שם: מתושלח המקורי גיל: 22 כיתה/עיסוק: מפיק מחזות כושלים מקום מגורים: ירושלם משהו שעשה לך את החודש הקודם: עבר הרבה זמן, לא זוכר תכנונים/בילויים לחודש שבפתח : ליאנות. תמונה :

אוי זה ממש קל

כתוב בתורה, ואמא אמרה שכל מה שכתוב בתורה זה נכון, וגם פעם אחת הלכתי ברחוב ואנשים צעקו לי 'הנה מתושלח התימני', אז אמרתי להם שאני לא תימני, הם לא ממש האמינו לי, אבל זה בעיה שלהם, וגם כשהייתי בגן, אז אמא שלחה פתק לגננת- 'מתושלח לא יבוא היום, הוא לא רוצה', מה, את צריכה עוד הוכחות? פשוט תפתחי תנ"ך, מסופר שם על בריאת העולם ודברים כאלה מוזרים, ואז מתישהו גם מזכירים אותי.

למעלה