התפקדות נובמבר 2008 שם: גיל: אזור מגורים: משהו מיוחד שיקרה החודש: שלא תעלמו לי! חודש נעים =]
R roey406 New member 4/11/08 #1 התפקדות נובמבר 2008 שם: גיל: אזור מגורים: משהו מיוחד שיקרה החודש: שלא תעלמו לי! חודש נעים =]
מ מיוש94 New member 4/11/08 #2 מתפקדת על הבוקר../images/Emo199.gif שם:מיה גיל:14 אזור מגורים:תל אביב משהו מיוחד שיקרה החודש:יום הולדת לאישתו של אח שלי מלא מבחנים!!!!
מתפקדת על הבוקר../images/Emo199.gif שם:מיה גיל:14 אזור מגורים:תל אביב משהו מיוחד שיקרה החודש:יום הולדת לאישתו של אח שלי מלא מבחנים!!!!
D danieli skaat New member 4/11/08 #3 ../images/Emo195.gif מתפקדת (-; שם: דניאל גיל: 15 ובקרוב 4 חודשיםD; אזור מגורים: צפון משהו מיוחד שיקרה החודש: לפי המצב, כנראה שאני אעשה עגיל בגבה (-: ותמיד אשמח לאיזה משהו שישבור את השגרה, לא שכרגע יש משהו כזה שמתוכנן לחודש הזה.. המשך יום נעים (-:
../images/Emo195.gif מתפקדת (-; שם: דניאל גיל: 15 ובקרוב 4 חודשיםD; אזור מגורים: צפון משהו מיוחד שיקרה החודש: לפי המצב, כנראה שאני אעשה עגיל בגבה (-: ותמיד אשמח לאיזה משהו שישבור את השגרה, לא שכרגע יש משהו כזה שמתוכנן לחודש הזה.. המשך יום נעים (-:
ד דניאל חיימשלי אתה New member 7/11/08 #4 מתפקדת ../images/Emo195.gif שם: אורפזיי גיל: 14 3 חודשיים ו- 5 ימים חחחח אזור מגורים: צפפון משהו מיוחד שיקרה החודש: אמא שלי התחילה לעבוד חודש ממדהיםם חח
מתפקדת ../images/Emo195.gif שם: אורפזיי גיל: 14 3 חודשיים ו- 5 ימים חחחח אזור מגורים: צפפון משהו מיוחד שיקרה החודש: אמא שלי התחילה לעבוד חודש ממדהיםם חח