התפקדות מרץ.

bmt29

New member
אחח מרץ... החודש ההפכפך ../images/Emo3.gif

שם: יאיר AKA ראול AKA נחי AKA Turambar תאריך לידה: 18.12.1990 מקום מגורים: רעננה. דרכי תקשורת: מסנג'ר [email protected] ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? אחח נושא כאוב... אוהבים את החג הזה בכלל? מאוד! מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? וואו אני כבר לא זוכר... איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) הרבה הרבה אוכל! (צום היום) ות'אמת הייתי שמח לקבל עכשיו משלוח מאוסטרליה... מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? כנראה שללמוד...
אבל אולי עם קצת מזל הופעה של השוטים וקצת ת"א
פורים שמחים לכולם!!!
JB

B l a c k tears

New member
טםטם.

שם:אלמוג. תאריך לידה:4.2.90 :$ מקום מגורים:ראשון. דרכי תקשורת:403368200 ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים?חחח כנראה לדתיה. תכלס אני סתם רוצה ללבוש חצאית אבל לא זנותית אוהבים את החג הזה בכלל?כן נחמד. מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם?אנארף.. רוצחת שכירה? P: איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל)את המשלוח מנות של שיר מהכיתה. אבל אני אצטרך להיות בדיאטה שנתיים.
אז.. זוג כרטיסים למלא הופעות של אמנים שאני אוהבת. אה וגם נסיעות הלוך חזור אם אפשר P: מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה?תחפושות,שיעור נהיגה,יוצאת לאנשהו. חג שמח פיפול. :]

itoosh2

New member
מרץ... מלא מרץ...

שם: איתוש תאריך לידה: 1.6.91 מקום מגורים: רעננה, פנינת השרון. דרכי תקשורת: אני בדרך כלל משתמש בפה... ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? לפרקון אוהבים את החג הזה בכלל? מאוד מאוד מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? לפרקון וטלטאביז איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) נשיקות... אני לא אוהב ממש ממתקים בכמויות... מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? להנות

בלרינה24

New member
יאאא מרץ.. חודש עמוס למדי

שם: דניאל תאריך לידה: 24.9.91 מקום מגורים: רעננה דרכי תקשורת: פלאפון ומסן ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? לטינקרבל אוהבים את החג הזה בכלל? לא מתה עליו מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? אמממ אממ וואי לא זוכרת איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) משלוח מנות עם המון הצלחה, אהבה ושמחה
מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? לצאת עם אהובי
חג שמייחחחחחחחחח!

TEENAGER1

New member
../images/Emo178.gif

שם: מיכל תאריך לידה: י"ח סיון 11.6 מקום מגורים: איזור ירושלים דרכי תקשורת: מסרים ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? לצערי - לכלום. פשוט לא היה לי שום רעיון מעניין, ולא התחשק לי להתחפש למשהו בנאלי. אני בטח סתם אאלתר משהו, רק בשביל האווירה. אוהבים את החג הזה בכלל? האמת שלאחרונה לא ממש... ככל שאני גדלה, יותר ויותר חגים עוברים מהרשימה של אלו שאני אוהבת לרשימה של אלו שלא
אבל אני אוהבת את חודש אדר וכל מה שמסביבו. מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? רוב התחפושות שלי היו מושקעות. בתחפושת של הרמיוני מלפני שנתיים ממש השקעתי, וגם התחפשתי בכיתה ה' עם חברה שלי לפרד וג'ורג'! זה היה ממש מגניב, אבל בקושי אנשים הכירו אז הארי פוטר, אז לא כ"כ הבינו את הרעיון... בכיתה ג' או ד' התחפשתי לתולעת ספרים, וגם זו הייתה תחפושת מגניבה. מקוריות זה לא ממש הצד החזק שלי... איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) שעות שינה, דחוף!! מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? האמת היא שאני לא ממש יודעת... יש סעודה בשושן פורים. ואני רוצה אולי ללכת להופעה כפולה של דניאל זמיר בראשון בערב, או לפחות לראשונה מבין שתי ההופעות (ניצן חן רזאל מתארח
). נראה. כרגע אני בעיקר מתכננת לנוח... לילה טוב!

InfeCtedShesek

New member
טוב, עכשיו גיליתי שהם שלושה..

את השמות הכרתי אבל נראה לי שעכשיו הם מתחילים לעניין אותי.

TEENAGER1

New member
בהנחה שהבנתי אל מי את מתכוונת,

אהרן ויונתן הם אחים, וניצן חן בן דוד שלהם.

ברררר

New member
את מיתרי אהבת איזה מזזזזזזזזזל

שם:בר תאריך לידה:6.1.89 מקום מגורים:משגב דרכי תקשורת:296893141 ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים?חיפושית זבל אוהבים את החג הזה בכלל?כן זה נחמד שיש חופש חח מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם?--- איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל)את אהובי עטוף בסרט חחח מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה?מסיבה היום בורטיגו! בואו חח

cspse

New member
../images/Emo150.gif

שם: חיימ(קה) תאריך לידה: 31.8 מקום מגורים: יקיר דרכי תקשורת: אייסיקיו - 205664177 ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? כלום... אוהבים את החג הזה בכלל? נחמד, לא יותר. מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? וואיי תמיד הייתי איזה צב-נינג'ה או פאוואר-ריינג'רס או משו.. איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) טיסה לאירלנד
מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? מרתון סרטים אצל חבר שלי, וזהו בערך. חג שמח

cspse

New member
יווווווווווווווווווו כיף לך!!!

הוכתרת כאדם שאני ה-כ-י מקנא בו בעולם.

לקנא זה לא בריא.. ../images/Emo3.gif

וגם הנסיעה שלי עוד לא יותר מדי סגורה.. זה תלוי כמה נצליח לחסוך עד אז

Saffron

New member
קצת באיחור

שם: איילת תאריך לידה: 5.4 מקום מגורים: תל אביב דרכי תקשורת: מסנג'ר ומסרים ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? השנה לא תכננתי תחפושת כי הייתי בפולין. אוהבים את החג הזה בכלל? כן מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? בשנה שעברה התחפשתי לברוך מ"המגפיים של ברוך". לבשתי חולצה משובצת וכובע טמבל, והלכתי לכל מקום עם שלט שעליו כתבתי "אבד זוג מגפיים. המוצא הישר מתבקש להחזירם לברוך. תודה." איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) הממ, לא יודעת מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? עד כמה שזה אירוני - בפורים עצמו הייתי בטרבלינקה וביער לופוחובה.

למעלה