התפקדות מרץ.

TEENAGER1

New member
התפקדות מרץ. ../images/Emo154.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: דרכי תקשורת: ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? אוהבים את החג הזה בכלל? מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה?

sloovi

New member
האמת שאני לא כ"כ פעיל

אבל בכל זאת :) שמי אליהו בן 26 רמת גן אני לא יודע למה אני אתחפש, אבל אני בהחלט מתכוון לשמוח בחג, לקרוא במגילה, לנצל את הזמן למשפחה וחברים הקרובים ולשתות עדלאידע (אבל רק לשם המצווה!!).

../images/Emo13.gif

שם: עדי. תאריך לידה:9.1.85 מקום מגורים: חדרה דרכי תקשורת: מה שעולה בדמיונכם.. או סתם בכרטיס האישי שלי..
---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? לאמא של בילי.. (לא הביולוגית
) אוהבים את החג הזה בכלל? לא.. מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? וואי היו לי מלא.. הכי אהבתי אבל מאלו שאני זוכרת זה קשת בענן.. אולי אני אסרוק לכם תמונה אח"כ
איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל)- יש מישהו שהייתי רוצה בתור משלוח מנות אבל לא מדברים על זה
אהה ואני אשמח לכמות נדיבה (מאוד) של כסף, זה יפתור לי כמה צרות בחיים
מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? אולי ללכת לעדלאידע עם האחיינים שלי ובטח תהיה איזו מסיבה תל אביבית שיגררו אותי אליה איכשהו..

Agodal

New member
חיחהחו

שם: בן תאריך לידה: 6/7/89 מקום מגורים: מרכז דרכי תקשורת: :/ לא הבנתי כל כך את השאלה,,,, ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? בדר"כ שם פאה וכאלה ככה סתם.. משו מוזר אוהבים את החג הזה בכלל? כן חג חמוד וקצר... אין סיבה שלא. מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? פעם התחפשתי לגוליבר ! איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל): ת'אמת ? 100 שוברים לדיסקים מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? יש כמה עבודות לבצפר, אבל בעיקר לבלות

../images/Emo148.gif

שם: רותם תאריך לידה: 15/2 מקום מגורים: חדרה דרכי תקשורת: מסנג'ר, אייסיקיו, מסרים.. ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? אצלנו התחפשנו היום, התחפשתי לפיית הפרפרים
רק אתמול חזרתי מטיול, אז יצא די פשוט אבל היה ממש ממש כיף ללבוש את זה :p אוהבים את החג הזה בכלל? מאד מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? אממ תמיד היו לי תחפושת מעפנות ופשוטות.. היום נראה לי היה לי הכי יפה איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) אממ מצאתי היום 20 ש"ח אז זה כבר כיף :p אממ והייתי רוצה אייפוד, ולהיות עם כל החברים מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? היום חגגנו בבי"ס, מחר יש עדלאידע בעיר, וביום ראשון יש לנו פורימון בסניף

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

שם: אלעד תאריך לידה:זה לא משתנה משבוע לשבוע
מקום מגורים:כנל
דרכי תקשורת:
---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? דורה אוהבים את החג הזה בכלל?ממש לא מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? התחפשתי למפזר חוֹם- פשוט חילקתי לאנשים פתקים שכתוב עליהם חוֹם. איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) כרטיס טיסה לאנגליה מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? בערב עם חברים, כל המשפחה אצלנו בחג עצמו.

ח ל ו ן

New member
אני עובד בצומת ספרים

והחלטנו כולנו להתחפש אך ורק לדמויות מספרים, אז הייתי חייב!

ח ל ו ן

New member
נו הייתי חייב דמות מספר ילדים

וזה הדבר הכי מצחיק שחשבתי עליו

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שם: דר תאריך לידה: 26/4/89 מקום מגורים: מושב תאשור דרכי תקשורת: [email protected] ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? לא מתחפשת השנה הפורים בביצפר מעפן. אוהבים את החג הזה בכלל?כן. מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? התחפשתי עם עוד שתי חברות לשקע תקע והסבתא
יצא אדיר. איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל)
מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? מסיבה.

eliavtu

New member
סביבון סוב סוב סוב

שם: סעיד תאריך לידה: 30.1.89 מקום מגורים: קריית שמונה דרכי תקשורת: מסן - [email protected] ---------------------------- והשאלות לחודש זה, הפעם בנושא החג המתקרב עלינו לטובה: למה אתם מתחפשים בפורים? אין לי ממש.. אני אשים עלי איזה משהו ואצבע קצת וכאלה.. אוהבים את החג הזה בכלל? כן
מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? לא היו לי מקוריות.. אבל חבר שלי פעם התחפש למורה שלי וגם לפרח של האייסי
איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (תתפרעו, וזה לא חייב להיות דווקא אוכל) אביתר עם פסנתר כנף :p <אל תשאלו אותי איך זה יכנס לחבילה> מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? עדלאידעעעעעעעעעעעע... :)

למעלה