התפקדות מרץ 2008!

האבק

New member
אם? *אם?!*

אם את לא מגיעה לכנס מיתופיה את תודחי מיידית ממועצת השבט, ותעזבי את הפורום. אין כזה דבר חבר קהילה שלא מגיע למיתופיה - בטח לא *את*! שפספסת כבר שניים בגלל תירוץ עלוב של "אני גרה בניו זילנד עכשיו!". חסר לך!!

נטעש

New member
מי כמוך יודע...

שהילדה הכי אומללה שהייתה בניו זילנד בזמן כנס מיתופיה הייתה לא אחרת מנטע שיינס שאפילו ניסתה לשכנע את ההורים שלה להטיס אותה לישראל רק בשביל הכנס. ואפילו עברה 50 אלף מיריבות איתם... זה רק מוכיח לך כמה אני אוהבת אתכם.

Moiraine

New member
זה יוצא בד"כ בשבוע שלפני תחילת הלימודים.

יום חמישי. אני מקווה שלא ישנו את הנוהג... מיתופיה שווה בהחלט
אישית אני נהניתי יותר בהרצאות של מיתופיה מאשר בכנסים האחרים.

תודה!

יש עוד זמן...אני אתעדכן בהמשך! כי גם לי יש כל מיני קורסים....מדמי"ם.......חח............ככה זה מהרגע שנהיית מד"צ לא עוזבים אותך בשקט! חחח

Moiraine

New member
כן, התכוונתי למיתופיה.

וכבר חשבתי ששוב פעם לא שירשרתי נכון
אפילו שאני בתפוז כבר לפחות 3 שנים עדיין קשה לי להתרגל לשירשורים...

JustRain

New member
כן, גם אני יותר אוהבת את מיתופיה.

יש בו הרגשה יותר נעימה - וחוץ מזה הוא עוסק רק בספרי פנטזיה, שזו הסיבה שאני באה, ולא ביצורים יפניים עם עיניים גדולות.

יווו, כמה מדריכים יש כאן!

אפשר לארגן טיול קהילתי
אני יודעת איפה זה לפיד! איזור מודיעין כזה, לא?

נטעש

New member
אני מדריכה בדרך! ../images/Emo13.gif

(בקקל מתחילים להדריך מכיתה יא לכל החבר'ה מהחברה)

שיהיה בהצלחה!

הדרכה זו באמת הנאה צרופה (רק עם כמה מכשולים קטנים...) אבל באמת כיף. לכל הסיירותניקים למיניהם: נכון שכשמטיילים ופוגשים את החברה של החו"ס האחרים זה כזה חצי יריבות חצי קשר דם? כי זה מצד אחד כזה "אוי, הם מהחוגים של......." ומצד שני אין שום הבדל בינינו..........זה כזה עצוב! בואו נתאחד!!! ואז גם אולי יהיו תקציבים יותר גדולים לחוגים!!! לא יודעת מה איתכם (קק"ל) אבל התקציבים שלנו ממש נמוכים.....בקרשים!

זה בסדר,

התקציבים שלנו יותר נמוכים משלכם
ביום רביעי ישנתי בקומונה שלכם (של החברתניקים) בבאר שבע, ולעומת הקומונה של הקק"ליסטים- אתם ממש עשירים! הו, מי ייתן והאיחוד בוא יבוא!

בבקשה ../images/Emo13.gif

שם: אור ענבר ג. תאריך לידה: 21/05/1987 מקום מגורים (לא חובה כמובן :p): אזור י-ם דמות נאהבת בספר: האביר טיאליס משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: כתיבה ובימוי סרטים תחפושת לפורים: הפעם האחרונה בה התחפשתי באופן רציני היתה בכיתה י', לנסיך הקטן. איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: מועמד לאוסקר ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: ושוב אני אגיד שהרשימה ארוכה כאורך הגלות ואבחר ספר אחד טוב שקראתי לאחרונה- "ליל האוב" של פול אוסטר. מה אתם חושבים על הסרט: סרט טוב, רק חבל שלא מעולה כפי שהיה יכול להיות. פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): הסרט "מחסום כתיבה" מגיעים לכנס?: ודאי משהו קטן על עצמך: נראה לי שאמרתי מספיק
תמונה: אין לי כרגע, יש באתר

ס א י

New member
../images/Emo115.gifקאמבק מטורף.

שם:נעה\סאי. תאריך לידה:22.10 מקום מגורים (לא חובה כמובן :p):חיפה. דמות נאהבת בספר:לי סקורסבי. משהו מיוחד שאתה מתעסק בו:מנגנת על סקסופון? תחפושת לפורים:המ, סלית'רינית. איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים:ממורמרת כרגיל? ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: מה אתם חושבים על הסרט: פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): מגיעים לכנס?: משהו קטן על עצמך: תמונה:

ס א י

New member
../images/Emo115.gifתפוזונה שלח לי את זה למרות שביטלתי!

ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן:כל הספרים של קארד, ההיסטוריה הסודית, ככה אני חיה עכשיו, ספרי רן וכו'. מה אתם חושבים על הסרט:האמת? לא יצא לי עדיין לראות. פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו):אה, אני לא בשבוע של גאווה עצמית. מגיעים לכנס?:לא, אני במשלחת לגרמניה. למרות שממש רציתי. עולמות זה בערך הכנס היחיד שאני מגיעה אליו, אם כבר. משהו קטן על עצמך:המ, אני בצופים?
(למה אני מתגאה בזה?) תמונה:כן, טוב, לא.

galiau

New member
היי... חדשה...

היי, אני חדשה, הגעתי לפורום דרך חברה... אמרתי לה יום אחד: "חבל שחומריו האפלים לא מוכר כל כך בארץ" והיא אמרה לי שהיא ראתה פורום בתפוז, אז החלטתי לנסות שם: גלי לייטנר תאריך לידה: 26.1.90 מקום מגורים: קיבוץ להב דמות נאהבת בספר: ויל
משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: מתנדבת במד"א! תחפושת לפורים: וויש, עבר זמן מאז... התחפשתי להיפית. איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: בת נשואה+1 מאושרת ולומדת רפואה ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: "יש ילדים זיגזג" זה הספר האהוב עלי!! מה אתם חושבים על הסרט: אני לא רוצה שיהרגו אותי פה, אני לא יודעת מה אתם חושבים על הסרט ממש, אבל הוא ככה ככה. יש לו מעט רגעים טובים. פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): ביצעתי הנשמה בפעם הראשונה לפני שבוע, והכידוע, הסיכויים 1 ל100000 שהבנאדם יתאושש מיד, והוא התאושש :-O! מגיעים לכנס?: כן, אני חושבת. משהו קטן על עצמך: אני חדשה פה אבל אני מקווה להשתלב! כמו שאני רואה, יש כאן חבר'ה אחלה!

למעלה