התפקדות מספר 1

התפקדות מספר 1../images/Emo150.gif

אני רוצה לדעת מי באמת נמצא בפורום, כי כנראה שרשימת החברים בפורום בכלל לא מעודכנת ורק עשירית ממנה באמת נמצאים בפורום... אז מי שנמצא פה קבוע שישרשר לכאן הודעה שכוללת את שמו, באיזה שעות הוא בדרך כלל מבקר פה, וכמה זמן. מי שלא מתפקד נחשב כאילו לא נמצא בפורום, וכך נידע מי באמת מרשימת החברים הארוכה נמצא פה.

cHiKiNoNo

New member
כן המפקד !

רזיל´ה {
..} תשמע, אני הרבה שעות ביום מסתובבת בפורום המורדים וקטנטנות.. כל הזמן, כותבת הודעה פה, כותבת הודעה שם, דקה פה, דקה שם... אין לי סבלנות להיות בפורום אחד יותר מ-5 דק´, כי אז לא זורם כלום
, ככה שכללית אני בפורום הזה די הרבה, קוראת תקצירים, רואה תמונות, מגיבה לפעמים ופה ושם אפשר למצוא הודעות חדשות שפתחתי... ככה שאני נאמנה

G@T

New member
3 ../images/Emo26.gif ../images/Emo9.gif

גת פ"ת נמצאת בפורום 6 פעמים ביום נגיד
ובייחוד בלילה ~~~ ד"א - אתמול קיבלתי את הדיסק של מורדים
זה כזה שולט

lay z boy

New member
4

זה hen200 אני מאילת אני נמצא בפורום כל הזמן, כל הזמן אני מרענן

lunita 56

New member
......

אני גם נמצאת בפורום קבוע אני לא יודעת בדיוק באיזה שעות אבל בדרך-כלל לפני 6 או אחרי 10 בקשר לזמן? אני כאן קוראת הודעות ומגיבה לפעמים.... תלוי מה כתוב -מעיין- (lunita 56)

5

חגית... טירת כרמל...(זה ליד חיפה...) אני נמצאת כמעט כל היום בפורום...אני כל הזמן מרעננת... בלילה אני נמצאת לעיתים רחוקות...כי אחי בלילה... כבר 3 פעמים אני מנסה לשלוח את ההודעה ולא מצליחה...הלואי שפעם זה יצליח!

דנה!

New member
6

דנה... באר שבע... אני פה כל יום וכל פעם בשעות אחרות...

HoRsEs

New member
7

דניאל רמת השרון אני כאן כל יום בצהריים ובבוקר ואני מתחילה להתיאש מהבקשה להיות מנהלת נוספת בפורום...תפוז לא מחזירים לי תשובה וכבר עברו שבועיים או יותר...

לא יודעת איזה מספר אני בהתפקדות

שיר וצליל הוד השרון לעיתים רחוקות בוקר {אנחנו מתעוררות רק ב-12} אבל כל יום בערך מ10 בלילה אנחנו מחוברות

ShaDowS GirL

New member
אני עצמי ואנוכי

תמצא אותי בשם הנוכחי, ו"חרמניה", בכל מיני פורומים-כולל זה... אבל תוריד את חרמניה...

קארין14

New member
גם אני גם אני!!!!

נמצאת בפורום הזה קארין חולון אני נמצאת בפורום הזה מתיי שבא לי אני לא סופרת שעות

rebeldes way

New member
גם אני

ציפי מיבנה אני לא מגיבה כל הזמן אבל את רוב ההודעות אני קוראת.... אני נכנסת הרבה לפורום...

או´יש נו ברור.......

שגם אני פה! אני חולה על הפורום הזה!
ליאור-הוד השרון! כל מי שמהוד השרון(חוץ מנטע שהצטרפה- היא חברה מאוד טובה שלי סיפרתי לה על הפרום הזה והיא ישר נרשמה......) שיכתוב לי! מי יודע? אולי אנחנו מאותו בית ספר?
נ.ב- נסו למצוא אותי אני מחליפה שם עוד היום!

idan888

New member
גם אני פה!!!

אני נמצא פה הרבה זמן... כל כמה שעות אני בודק אם יש הודעות חדשות!!

למעלה