התפקדות מאי!

Alaithlos

New member
התפקדות מאי!

אז ככה, יש פה קצת שמות שאנלא מזהה בזמן האחרון, וכל מיני "גולשים מזדמנים" (
) אז רק כדי לראות מי עוד איתנו.. כל אחד בתורו (חע, איזה גננת חמודית אני? ) יענה על השאלות וככה כולם יהיו שמחים יותר!
שם:
תאריך לידה:
באיזו עונה אתם צופים כרגע? אפשר להוסיף תמונה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

שם: איילת תאריך לידה: [קשור?
] 31.05.87 [בת 20 עוד חודש..
] מיקום: מרכז. קריה?
דרכי תקשורת: מסנג'ר במסרים.
באיזו עונה אתם צופים כרגע? 7.
תמונה.>>

Alaithlos

New member
אני? ../images/Emo12.gif

שם: שרון
תאריך לידה: 27.6.89
דרכי תקשורת: מסן: alaithlos#gmail.com
באיזו עונה אתם צופים כרגע? 7.

Alaithlos

New member
לא מקרי בכלל..

יש סיפור מאחורי זה, אבל זו לא מילה ברת משמעות..

lir972

New member
ז'ו!!! ../images/Emo90.gif

שם: לירנוש
תאריך לידה: 09/12/85
דרכי תקשורת: אימיילים, אייסיקיו, מסנג'ר כבר לא כי הוא מביא לי קריזה
באיזו עונה אתם צופים כרגע? 4 ביומיום, 6 בשבתות

ganitav1

New member
היי...חדשה (בערך..)../images/Emo13.gif

שם: גנית
תאריך לידה: 24.09.1989
דרכי תקשורת: מסן, אייסיקיו
באיזו עונה אתם צופים כרגע? 7

asiuta

New member
me

שם: אסיה תאריך לידה: 27.11.1984 מיקום: כרגע בבית, כשתיגמר השביתה- קבורה בהדסה דרכי תקשורת: אימייל, לפעמים מסנג'ר וסיאנסים (אבל זה לא עם אנשים חיים... זה עדיין נחשב?) צופה בעונה שביעית אבל גם התחלתי מהתחלה למען הנוסטלגיה אז עכשיו אני בעונה שנייה.

elena20

New member
אני

שם: ילנה תאריך לידה: 22.4.85 מיקום: צפון דרכי תקשורת: מסנג'ר elenuuush.hotmail.com באיזו עונה אתם צופים כרגע? 6, בקצב של ערוץ 10, נראה לי אני היחידה פה שלא ראתה בהולמרק' את העונה השישית ונאלצת לראות בערוץ 10

סקווצ

New member
נושא להודעה

שם:רותם תאריך לידה:11/1/89 מיקום:מרכז דרכי תקשורת:איסיקיו/מסנג'ר/מסרים באיזו עונה אתם צופים כרגע? סיימתי לראות עונה6 עוד לא התפתתי לראות עונה 7 כי ה6 נגמרה לי ממש מהר]: אז מחכה לטלוזיה [+יתרונות(וקצת חסרון תלוי עד כמה אדיוט האיש שעשה זאת) של התירגום]

GinGerit

New member
לא חדשה אבל לא כתבתי מזמן ...

שם: אירה תאריך לידה: 15/1/86 מיקום: בית בבאר שבע, לא נמצאת בו הרבה...בדרך כלל נמצאת בבסיס אי שם בדרום הארץ, מחנה רמון למי שמכיר :0 דרכי תקשורת: אי סי קיו, שונאת מסנג'ר באיזו עונה אתם צופים כרגע? 7 מן הסתם :)

wishes

New member
לקבלת המפקד..

דיקלה כנראה קצת יותר מבוגרת מהרוב-->24 מרכז דרכי התקשרות-איסיקיו, מסנג'ר, אימיילים.. צופה בעונה ה-7 שבארה"ב, העונה הנוכחית בהולמרק. וכמובן תמונה (של לורן האשה האגדית!!)

Velma Kelly

New member
הלו../images/Emo9.gif

שם: גל תאריך לידה: מיקום: מרכז דרכי תקשורת: לדבר? umm.. מסנג'ר באיזה עונה אתם צופים כרגע? האמת שפרשתי כבר בתחילת העונה הזאת.. זה ממש לא גילמור שאהבתי בהתחלה.. אבל אני קוראת מידי פעם ספויילרים.. (אה וזה למה אני כבר בקושי כותבת.. אבל אני רואה שידורים חוזרים כל הזמן
)

למעלה