אני לא מצליייחה לשים תמונה , ] =
ה ה 1 והיחיד New member 4/5/08 #75 אפשר להעלות בלי להקטין!!! תיכנסי לפורום דרך מערכת הפורומים החדשה, שם ההגבלה היא עד 2 מגה ולא חצי מגה. ותעלי תמונה!
אפשר להעלות בלי להקטין!!! תיכנסי לפורום דרך מערכת הפורומים החדשה, שם ההגבלה היא עד 2 מגה ולא חצי מגה. ותעלי תמונה!
L Lior Maman New member 2/5/08 #28 מתפקדת .. שם: ליאור גיל: עודמעט 16 [כבר כמה חודשים אני אומרת את זה ] איזור: הצפון מסנ'אייסיקיו/מהשבאלכם: מסר וזה .. והשאלה החודשית מה דעתכם על השיר החדש? יפהיפהיפהיפהיפהיפהיפה ברמות . וכמובן שתוסיפו תמונה. ..
מתפקדת .. שם: ליאור גיל: עודמעט 16 [כבר כמה חודשים אני אומרת את זה ] איזור: הצפון מסנ'אייסיקיו/מהשבאלכם: מסר וזה .. והשאלה החודשית מה דעתכם על השיר החדש? יפהיפהיפהיפהיפהיפהיפה ברמות . וכמובן שתוסיפו תמונה. ..
ז זוהרוש15 New member 2/5/08 #31 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתגידי כבר אמרתי לך שאת יפיפיה?!
X XxXSynergitXxX New member 4/5/08 #78 הכי יפה בעולם!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif מקדישה לך ת'בנדוד שלך .
ש שלומיתת New member 2/5/08 #29 אני! שם:שלומית גיל:17 איזור:חיפה מסנ'אייסיקיו/מהשבאלכם:במסר השיר החדש נחמד, המילים לא משו
ז זוהרוש15 New member 2/5/08 #30 ../images/Emo60.gif|וצץ|ואוווווווווו../images/Emo99.gifכ"כ אהבתי את התמונה1