התפקדות מאי?

בת אלי91

New member
התפקדות מאי?../images/Emo3.gif

שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ג'ף באקלי: שיר החודש לא של ג'ף באקלי: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש: משהו שעשה לכם את החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: איפה הייתם ביום העצמאות? וכמובן,תמונה!

KNS

New member
מתפקדת!

שם:
קרן גיל:
17 וקצת מיקום:
חולון אייסיקיו:
237357878 מסנג'ר:
[email protected] בלוג/אתר אישי:
כבר מזמן אין חח שיר החודש של ג'ף באקלי:
forget her שיר החודש לא של ג'ף באקלי:
הממ קשה...כנסיית השכל -ידיים למעלה, או slow dancing in a burning room של ג'ון מייר דיסק החודש:
גרייס, די חרשתי עליו המון חח סרט החודש:
לא זוכרת שראיתי הרבה סרטים...נגיד את האחרון שראיתי "נשיקת הדרקון" ספר החודש:
"אליסה בארץ הפלאות". תתפלאו אבל הגרסה המלאה פשוט מקסימה הופעת החודש:
כנסיית השכל בפ"ת בערב יום העצמאות תכנית טלויזיה של החודש:
על טבעי עונה 3 P: משהו שעשה לכם את החודש:
83 במתכונת בכימיה יההההה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
המון חרישות למתכונות ובגרויות איפה הייתם ביום העצמאות?
אצל חברה בפ"ת, היה נורא נחמד. וכמובן,תמונה! תמונה
[ואם אפשר הצעה, אולי את החלק השני של ההתפקדות נעביר למשהו שבועי? ככה יהיה גם יותר פעיל וגם אני לא אצטרך לזכור את כל השירים והסדרות היפות שעשו לי את החודש]

Stavte

New member
..

שם: סתיו גיל: 16 מיקום: חיפה אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין לי ממש ם: שיר החודש של ג'ף באקלי: אחד הקשים... אבל נגיד Last Goodbye שיר החודש לא של ג'ף באקלי: Lovage- To Catch A Thief דיסק החודש: גרייס של ג'ף סרט החודש: וואלה לא ראיתי שום סרט חדש החודש =\ ספר החודש: כנל הופעת החודש: הייתי רק בהופעה של היהודים אבל לא כזה אוהב אותם ם: תכנית טלויזיה של החודש: סיינפלד משהו שעשה לכם את החודש: החודש רק התחיל O: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שלא יהיה עמוס במבחנים.. איפה הייתם ביום העצמאות? הופעה של היהודים תמונה: שלי או סתם? S: http://userserve-ak.last.fm/serve/160/5742853.jpg

../images/Emo9.gif מתפקדת.

שם: יודית גיל: 17 מיקום: אשדוד אייסיקיו: ממש לא מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: עברתי את כיתה ט' שיר החודש של ג'ף באקלי: So Real שיר החודש לא של ג'ף באקלי: The Connells - 74-75 דיסק החודש: הכבש הששה עשר סרט החודש: האחים בלוז ספר החודש: הארי פוטר או משהו הופעת החודש: פסטיבל ביטלס בחולון! תכנית טלויזיה של החודש: מי רואה טלוויזיה בכלל משהו שעשה לכם את החודש: סינדרלה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: פליזי שהקשר החדש יהיה מגניב כמו שהוא נראה עכשיו איפה הייתם ביום העצמאות? באשדוד עם הגרעין, ועשינו על האש וכמובן,תמונה! העיסוק העיקרי בשעות הלימודים בתקופה הזאת של י''ב...

../images/Emo175.gif

שם: יעל גיל: 16 וחצי מיקום: כפ"ס אייסיקיו: x מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: x שיר החודש של ג'ף באקלי: אמ הקאבר שלו לAll Tomorrows Parties שיר החודש לא של ג'ף באקלי: Mystery Jets - Flakes T.Rex - Children Of The Revolution דיסק החודש: Mystery Jets - 21, Nico - Chelsea Girl, The Velvet Underground & Nico סרט החודש: בקושי ראיתי.. ספר החודש: כפרה \ איאן מקיואן הופעת החודש: x תכנית טלויזיה של החודש: איך פגשתי את אמא משהו שעשה לכם את החודש: שומדבר ספציפי.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ללמוד להרבה מבחנים\\: איפה הייתם ביום העצמאות? עם חברות בעיר

Guybrush Marley

New member
יאללה^^../images/Emo118.gif

שם: איתמר גיל: 18 מיקום: רחובות אייסיקיו: :-S מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: :-S שיר החודש של ג'ף באקלי: everybody here wants you שיר החודש לא של ג'ף באקלי: When I'm Sixty Four, The Beatles דיסק החודש: sgt. pepper's lonely hearts, the beatles סרט החודש: המוסד הסגור, כולם לראות! הקרנות אחרונות ספר החודש: the cat in the hat, Dr. Seuss (היי, אף אחד לא מושלם) הופעת החודש: לא הייתי בהופעות החודש :-S תכנית טלויזיה של החודש: סיינפלד, תמיד משהו שעשה לכם את החודש: סיימתי ללמוד!
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בגרויות, יאיי! איפה הייתם ביום העצמאות? פלמחים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo66.gif

שם: חנג' גיל: עוד מעט 16 ~גאה~ מיקום: ר"ג. אייסיקיו: --- מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: נאנ שיר החודש של ג'ף באקלי: Forget her, ללא ספק
שיר החודש לא של ג'ף באקלי: קשה.. דיסק החודש: -- סרט החודש:--- ספר החודש: רודף העפיפונים הופעת החודש: #@$@#$ תכנית טלויזיה של החודש: לא רואה טלויזיה,אבל מרתון 'שמש' צפוי לי. (VOD) משהו שעשה לכם את החודש: משהו אחד מציק לי,וזה לא דבר טוב..אז אולי עדיף שלא. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ממ.. איפה הייתם ביום העצמאות? בתיכון בלי"ך,היה משינה,בבית שלי,בבית של חברה,בירושלים. וכמובן,תמונה! אולי בעתיד...|שורק| הודגש באמצעות מדגישומטיק

nutela86

New member
../images/Emo8.gif

שם: נטע גיל: עוד מעט 16 מיקום: מודיעין =/ מסנ': [email protected] שיר החודש של ג'ף: the sky is a landfill שיר החודש לא של ג'ף: geek in the pink- jason mraz דיסק החודש: films about ghosts - counting crows סרט החודש: איירון מן הופעת החודש: כוורת חח תכנית טלוויזיה של החודש: מלון בבילון בילויים לחודש הקרוב: אביתר בנאי בבארבי יום העצמאות: מודיעין- כוורת, מוניקה סקס, משה פרץ ומוקי D:

nutela86

New member
כי במודיעין

לא מוציאים עלינו שקל בעיריה המסריחה הזאת במשך כל השנה, וזאת עיר של התאבדות חברתית אז לפחות ביום העצמאות מגיע לנו משהו טוב..

nutela86

New member
האמת שלא הייתי ברחובות כבר הרבה זמן

אבל בעיקרון העובדה שבמודיעין הבילוי האידיאלי לאנשים בלי רישיון הוא לשבת בפארק עד שבאה המשטרה ומעיפה אותנו חח

yaelhr

New member
../images/Emo2.gifאת היית במוניקה סקס במודיעין?

טיהי. אנחנו הופענו שם אחרי מוניקה סקס. (הכפתורים, אם במקרה ראית. אני זאת עם הראסטות >< )

nutela86

New member
ראיתי אותכם בערב להקות במועדון נוער

אבל לישפרו ביום העצמאות הגעתי כשמשה פרץ התחיל =/

עונה :)

שם: ענבר גיל: 18 מיקום: כוכב יאיר אייסיקיו: לא נכנסת מסנג'ר: [email protected] כן כן מצחיק הייתי בכיתה ו' כשפתחתי תאימייל הזה בלוג/אתר אישי: נופ שיר החודש של ג'ף באקלי: last goodbye שיר החודש לא של ג'ף באקלי: oxford comma-vampire weekend דיסק החודש: badroom folk עידן רבינוביץ' סרט החודש: טוויסט (גירסה ממש מגניבה ומומלצת לאוליבר טוויסט) ספר החודש: מספר חסוי-ליעד שוהם מלך הופעת החודש: שלומי שבן תכנית טלויזיה של החודש: על טבעי אולי... אה איך פגשתי את אמא!! משהו שעשה לכם את החודש: אני נוסעת לרומא שבוע הבא לטיול לפני צבא ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אהם רק רומא בנתיים..ולעבור תבגרות בביולוגיה איפה הייתם ביום העצמאות? הופעה של שלומי שבן בת"א

yaelhr

New member
אני מידי פעם מתקאמבקת. ../images/Emo3.gif

שם: יעל גיל: 16 מיקום: רעות. יישוב הפשע והרשע. אייסיקיו: אין
מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: עזבו... שיר החודש של ג'ף באקלי: לא יודעת
שיר החודש לא של ג'ף באקלי: מאיר אריאל \ לא יכול להוריד ממך את העיניים. דיסק החודש: שלומי שבן סרט החודש: שמש נצחית בראש צלול ספר החודש: מחזה מחכים לגודו. הופעת החודש: ההופעה שלנו ביום העצמאות. תכנית טלויזיה של החודש: סיינפלד? משהו שעשה לכם את החודש: הופעה. בחור. חברים. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בגרות בתיאטרון!! רק שילך טוב
איפה הייתם ביום העצמאות? הופעה במכבים עם הלהקה של בית ספר.. ואז הופעה במודיעין עם הלהקה :)

KNS

New member
:O יעל!! ממכבים רעות!

חברה של נופר ויוני! איזה עולם קטן חחחח [ד"א אני קרן, חברה של נופר ויוני חחח יצא לנו להיפגש פעם פעמיים;) ]

yaelhr

New member
קרן -נעל- קרן? ../images/Emo2.gif

מצחיק!! שלום שלום לך. אני זוכרת אותך!

KNS

New member
כן חחח נעל...

איך זכרת שזה נעל? XD חחח אדיר..

למעלה