התפקדות מאי

West Doll

New member
התפקדות מאי../images/Emo195.gif

שם:
איפה תחגגו את חג הלג בעומר
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של הדולז:
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:
החודש אני הכי מחכה ש:
החודש אני ממש לא רוצה ש:
חודש אפריל - עבר בשלום

אממ

שם:איל גיל:13 עוד שבועיים 14 איזור מגורים:חור איפה תחגגו את חג הלג בעומר:לא יודעת השיר הכי טוב ששמעתי החודש של הדולז:לא של הדולז,מליסה סמית'
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:הכל:O תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:חרישות על MTV2 החודש אני הכי מחכה ש:יומולדת החודש אני ממש לא רוצה ש: \= חודש אפריל - עבר בשלום:לא

shir spears

New member
אני..

שם:שיר גיל:עוד מעט 14 איזור מגורים:ראשון איפה תחגגו את חג הלג בעומר:עם חברות.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של הדולז:אממ התמכרתי לStickwitu השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Give It To Me של טימבלנד נלי וגסטין תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:אממ לא משהו מיוחד החודש אני הכי מחכה ש:ייגמר יש לי מלא מבחנים החודש אני ממש לא רוצה ש:יהיה מבחנים חודש אפריל - עבר בשלום?אממ יחסית

Aeon

New member
../images/Emo167.gif מתפקדת ../images/Emo167.gif

שם: מיטל. גיל: 23. איזור מגורים: גבעתיים. איפה תחגגו את חג הל"ג בעומר
: מאז ימי היסודי לא חגגתי את ל"ג בעמר... לצערי...
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של הדולז: כפתורים. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: תראי זה אני - סינרגיה.
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: פענוח על חושי. החודש אני הכי מחכה ש: לספיידרמן 3
החודש אני ממש לא רוצה ש: לראות את טיפקס הדפוקים בארויזיון...... חודש אפריל - עבר בשלום
פחות או יותר...

punky doll

New member
הן הופיעו לסדרה שלו "פרדי"

אבל בסוף זה לא שודר... חתכו אותן בעריכה...

Aeon

New member
פחח איזה מעפנים../images/Emo70.gif ../images/Emo31.gif

West Doll

New member
../images/Emo6.gifלגמרי

לפחות הן קיבלו כסף על ה"הופעה" שלהן בתוכנית?

punky doll

New member
מאמינה שכה...

לא נראלי היו מסכימות להצטלם מבלי שישלמו להן מראש... גם כאלה שנחתכים בעריכה מקבלים את המגיע להם גם אם בסופו של דבר לא הופיעו בסדרה... בכל זאת בזבזו זמן שם... אבל נראה כאילו יכל להיות חלק מעניין למה היו חייבים להוריד את זה??

punky doll

New member
../images/Emo195.gif

שם: יפעת גיל: 16 איזור מגורים: מרכז איפה תחגגו את ל"ג בעומר
: עדיין לא יודעת... בטח אעשה עם חברים וחברות על האש או משהו כזה... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של הדולז: הכל... השיר הכי טוב ששמעתי בכללי: לא יכולה לבחור אחד... ne-yo- because of you natasha bedingfield- i want your babies pink- leave me alone (i'm lonely) ועוד הרבה.... תוכנית הטלויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: מלאך שחור... משדרים אותה עוד פעם... והאלופה החודש אני הכי מחכה ש: אוכל לנסוע לטבריה החודש אני ממש לא רוצה ש: יהיה בי"ס... שאחותי תעבור לאילת...
חודש אפריל- עבר בשלום
עם הרבה באמפרים בדרך אבל כה... עבר ושמחה שכך....

Pushoka

New member
מתפקדת! D=

שם:טל גיל:13 וחצי איזור מגורים:אזור[מרכז] למי שלא יודע איפה תחגגו את חג הלג בעומר? חברות השיר הכי טוב ששמעתי החודש של הדולז: IDNAM השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:כל A Beautiful Lie של 30Seconds To Mars
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:אפ קלוז & פרסונל התוכנית של מקפליי
החודש אני הכי מחכה ש:שיר תבוא כבר לאזור, ולדיסקים!$#^ החודש אני ממש לא רוצה ש:יהיה חרא של חודש? חודש אפריל - עבר בשלום? לא משהו שאי אפשר לחיות בגללו
בילי מג"שי#%@#^^

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo190.gif

שם:
גיל:14 איזור מגורים: צפון >> איפה תחגגו את חג הלג בעומר:בבית
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של הדולז:דונט צ'ה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:איי דונט לאב יו תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:מגרש ביתי פאק איזה פרק היה
החודש אני הכי מחכה ש:הרופא שיניים יוריד לי ת'מכשיר המטומטם הזה,כסף,טיול שנתי ב9-10.5 החודש אני ממש לא רוצה ש:הרופא שיניים לא יוריד לי ת'מכשיר המטומטם הזה חודש אפריל - עבר בשלום:כן(?)

נועם 4

New member
מתפקדת ../images/Emo175.gif

שם: נועם גיל: 13 איזור מגורים: מרכז איפה תחגגו את חג הלג בעומר: עם חברים השיר הכי טוב ששמעתי החודש של הדולז: Wait a Minute השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: יש הרבה! תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: מסודרים החודש אני הכי מחכה ש: אני ילך עם אמא לקנות סנדלים/כפכפים לקיץ! החודש אני ממש לא רוצה ש: אני יכשל במבחנים חודש אפריל - עבר בשלום: כן

למעלה