התפקדות לעונה החדשה

מה הבעיה בהטבעה של הלבן? הטבעה גדולה!

בס"ד עם היפוך לאחור! וקם כמו ענק אחרי הנפילה על המשטח! מדובר במבצע אקרובטי לא פחות וגדול לא פחות מההטבעות הגדולות ביותר של ד"ר ג'יי.

King LBJ

New member
בכיף

שם: אופיר גיל: 17.5 אוהד NBA משנת: אפשר להגיד מאז ומתמיד... ממש מתעניין ועוקב ברצינות בערך משנת 2004. קבוצה אהודה: פיניקס סאנס אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל יגור ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את: קליבלנד, בגלל לברון :) שחקן אהוד בהווה: סטיב נאש, לברון ג'יימס. שחקן אהוד בכל הזמנים: גם נאש ולברון. למרות שלא ראיתי אותם בפעולה בלייב- ג'ורדן ולארי בירד. השחקן השנוא עלי: וואי השאלה הזאת נהייתה קשה מאז שבואן פרש. אין אף שחקן שאני ממש שונא. הגיגים אישיים על החיים באופן כללי: אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד.

Optimus_Prime

New member
כריס דאדלי

שם : אורי גיל : 24 אוהד NBA משנת : קשה לזכור. אני מעריך שעוקב עוקב מאיזור 96+-, אבל לפני זה הכרתי, שמות, עניינים. יש לי אפילו זכרון כלשהו (מגיל 7!!) מהדרים טים המקורית. קבוצה אהודה : ארמ, ניקס. אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל י-ם ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את : מאחר ואני כבר מתורגל בזה לא מעט שנים, יש לי את הקריטריונים שלי. אחרי הניקס יבואו יוסטון, פורטלנד שיקגו ודטרויט, לא בהכרח בסדר הזה. תלוי כמה התחבבו עלי באותה עונה. שחקן אהוד בהווה : אני חושב שברנדון רוי, או עומרי כספי
שחקן אהוד בכל הזמנים : דניס רודמן! ג'ו דומארס. השחקן השנוא עלי : פעם זה היה קובי, לפרקים זה היה דאנקן, אבל התבגרתי
היום זה אולי בארון דיוויס..מעצבן אותי הבחור הגיגים אישיים על החיים באופן כללי : בהזדמנות, לא הפעם

בקצרה

שם טל גיל 25 אוהד NBA משנת 95 אוהד : פחות אוהב קבוצות - לא מרגיש חיבור אמיתי לקבוצה שלא משחקת בארץ ולא הייתי במשחקי היותר ממספר פעמים מועט . אוהד שחקנים שאוטומטית משתרשים כקבוצה : בעברי חיבבתי את בוסטו , היום אני עם דאלאס בגלל דירק עם הרבה סימפטיה לכל שאר הקבוצות מטקסס שחקנים אהובים: דירק , גררנט היל טימי שנואים : קובי לברון אהודים מהעבר : האקים ,סטוקטון ואנטואן ווקר ... מוטו לחיים :Expose yourself to your deepest fear; after that, fear has no power, and the fear of freedom shrinks and vanishes. You are free."

רק כי חייבים

שם: שגיא גיל: שכבר אפשר להתחיל. אוהד NBA משנת: 1988 קבוצה אהודה: גולדן סטייט ווריירס. אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל יגור ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את: למה אם? תן לי אנדרדוגים. שחקן אהוד בהווה: אנתוני ראנדולף, אם אפשר לקרוא לאדם גבוה שיושב על ספסל שחקן. שחקן אהוד בכל הזמנים: כריס מאלין השחקן השנוא עלי: קורי מאגטי. הגיגים אישיים על החיים באופן כללי: להיות אוהד גולדן סטייט זה קשה. אבל להיות סיני זה יותר קשה, אז אני במקום טוב באמצע.

WorldCenter

New member
למה לא

שם: גיל גיל: אוטוטו 24 אוהד NBA משנת: 91 קבוצה אהודה: הלייקרס אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל יגור ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את: כנראה שאת מיאמי שחקן אהוד בהווה: ברייאנט שחקן אהוד בכל הזמנים: מגיק השחקן השנוא עלי: אין ממש אחד כזה

roniway1

New member
מתפקד ../images/Emo13.gif

שם: רוני גיל: 34 אוהד NBA משנת: 1985 קבוצה אהודה: שיקגו בולס
אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל יגור ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את: סן אנטוניו שחקן אהוד בהווה: אני אוהב כל שחקן שמשחק בשיקגו , אבל אם צריך לבחור שחקן מקבוצה אחרת , אז אני הולך על טים דאנקן. שחקן אהוד בכל הזמנים: נו , באמת - מייקל ג'ורדן השחקן השנוא עליי: רון ארטסט

hirshd

New member
התפקדות!

שם:דניאל גיל:22 אוהד NBA משנת:הייתי אומר 95 בערך קבוצה אהודה:מיאמי אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל יגור ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את:שיקגו\בוסטון עקב הנוסטלגיה שחקן אהוד בהווה:וויד,האוורד,גארנט,פול,נאש שחקן אהוד בכל הזמנים:הכי טוב בכל הזמנים הכי אהוד בכל הזמנים- מייקל השחקן השנוא עלי:אין מה לעשות כמו שלאהוב את מייקל בא בטבעיות ככה עם לשנוא את קובי ורג'י הגיגים אישיים על החיים באופן כללי:אוהד את מיאמי מיימי הארדווי\מארלי\מאשבורן\פי.ג'יי בראון ומורנינג ותמכתי גם בתקופה הגרועה שלפני וויד!

Oxycodone

New member
אניי

שם: שי גיל: 24 אוהד NBA משנת: 97-98 קבוצה אהודה: פיסטונס. אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל יגור ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את: דנבר...אטלנטה..דאלאס והספרס. שחקן אהוד בהווה: גוש סמית, גו גונסון, גריינגר, טימי קווין מרטין ולא נגמור בחיים. שחקן אהוד בכל הזמנים: ספריוואל...פיפן ביל לימבייר ..רודמן..וכל הסגל של הקינגס מתחילת העשור בראשות דיוואץ! ועוד הרבה. השחקן השנוא עלי: קובי לברון וכל שחק שמקבל שריקות סתם לטובתו.

Anfield

New member
פה

שם: גיל גיל: 24 אוהד NBA משנת:1994 קבוצה: סיאטל ---> אוקלהומה כשסיאטל לא בפלייאוף: הייתי בעד פיניקס בפלייאוף בשנים האחרונות, ולפני זה בעד סקרמנטו. בגדול זה היה רק שלייקרס לא תיקח כשקובי ושאק היו שם יחד ועכשיו זה רק שספרס לא תיקח. אהוד בהווה: דוראנט כמובן. אהוד בכל הזמנים: גארי פייטון. השחקן השנוא עלי: ברוס בואן.

sbandda

New member
חדש בסביבה

שם: דורון גיל: 34 אוהד NBA משנת: 88 קבוצה אהודה: לייקרס וקליפרס אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל יגור ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את: OKC שחקן אהוד בהווה: אנתוני פארקר שחקן אהוד בכל הזמנים: מגי'ק, קווין ג'ונסון השחקן השנוא עלי: ג'ורדן. וגם קרטר הגיגים אישיים על החיים באופן כללי: הבאסה בלחיות בניו זילנד זה שהמשחקים הם באמצע העבודה...

EizoTop

New member
יווואוווווו דורון

שנים שלא דיברנו...לא נראה לי בכלל תזכור אותי..ראיתי ת'כינוי שלך ישר נזכרתי.. תשלח לי הודעה במסנג'ר אם אני עוד אצלך ברשימה בכלל חחח [email protected]

shaharha12345

New member
אני..

שם:שחר גיל:עוד מעט 17 אוהד NBA משנת:2003 קבוצה אהודה:ספארס אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל יגור ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את:פורטלנד ואוקלוהמה שחקן אהוד בהווה:טים דאנקן,כריס פול,ווסטברק,דני גריינג'ר שחקן אהוד בכל הזמנים:כמו בתשובה הקודמת,אני יחסית חדש בעסק השחקן השנוא עלי:קווין גארנט הגיגים אישיים על החיים באופן כללי:

GIOVANINI

New member
יאללה נעשה גם

אורן 25 1993 שיקגו בולס העיקר לא לייקרס ובוסטון אין קבוצה אהודה ללא שיקגו קירק היינריך אלוהים האחד והיחיד קובי בראיינט החיים הוא כמו NBA לא תמיד יש שעות נוחות אבל סך הכל נהנים.

לאוס

New member
איכשהו אני בדרך כלל חותם את השרשורים האלה

שם: גיל: 25 אוהד NBA משנת: 95' קבוצה אהודה: סן אנטוניו אם הקבוצה שלי משחקת כמו הפועל יגור ולא עולה לפלייאוף אני מעודד את: דנבר, פורטלנד, אורלנדו, בוסטון (למרות שבסדרה מול שיקאגו בפלייאוף האחרון כל כך רציתי שהבולס ייקחו). שחקן אהוד בהווה: ווייד, ג'וש סמית שחקן אהוד בכל הזמנים: דיוויד רובינסון השחקן השנוא עלי: ג'רי סטקהאוז, רג'י מילר הגיגים אישיים על החיים באופן כללי: אני בד"כ קורא סמוי, אם רק היה יותר זמן להתפנות לדברים האלה... (מצד שני, אם לסבא היו גלגלים, היינו קוראים לו סאאב). מחכה לקיץ 2010.

למעלה