התפקדות לעבודה

smile2life

New member
אה... מצאתי בגלריות

ו.... נעים מאוד

danc34

New member
התפקדות למפלגת העבודה

אין שום בעיה להתפקד למפלגת העבודה תתקשר לכל קיבוץ תבקש את השם של נאמן המפלגה תיתקשר אליו והוא יפקוד אותך ברצון.

יוֹאב

New member
אבל בשביל להתפקד

בהוראת קבע, הטופס שבגלריות לא יספיק לך. תזדקק לטופס נוסף.

st dragon flame

New member
אני מציע (!) לך לרדת לנו מהחיים

יש איזו סיבה הגיונית בשבילך להיות בפורום חוץ מכדי להציק?! כל מה שאתה עושה זה לפלוט שטויות ולעצבן אנשים-עשה טובה לאנושות ולך מפה.

לא רוצה! זאת מדינה דמוקרתית!

ופורום דמוקרטי! וזכותי להציא לאנשים להיצתרף למפלגת שינוי! מה תעשי לי?

Lord Buksht

New member
מצד שני

הטרדת גולשים אינה זכות דמוקרטית, ואתה מגיע במיוחד על מנת להטריד אותנו במידה ותמשיך, אני פשוט אחסום אותך אתה רוצה לתקוף את מפלגת העבודה, אז אתה מוזמן אתה רוצה להלל את שינוי, אתה מוזמן אבל תעשה את זה עם עובדות, ממה שקורא ומהאידיאולוגיה לא בקריאות מפגרות של "תצטרפו לשינוי" אם תמשיך להטריד, פשוט תיחסם

אני מבין אותך שקשה לך לראות את

מפלגתך מתפוררת בין ידך! אבל אני יהיה האופוזיצייה של הפורום הזה! ואני מבטיח לך שאני ישאל שאלות נוקבות בנוגע למפלגתך! ואתם תצתרכו לתת דין וחשבון על כל הדברים הרעים שעשתה מפלגתכם!

אשרת

New member
פששששששש

מה אני אגיד לך שאלות נוקבות...
"למה קוראים למפלגת העבודה , מפלגת העבודה? זה מה שאתה יכול להוציא מהמקלדת?

אשרת

New member
מאוד!

על זה יקום ויעמוד העולם... חחחחחחח אתה פשוט משעשע משהו!

st dragon flame

New member
למה שאני אעשה לך משהו?

אתה בן שנתיים? סה"כ ציינתי שאתה מציק ומפריע. וד"א-זה לא פורום דמוקרטי, זה פורום פרטי בבעלות תפוז שמנוהל ע"י אנשים שהם הסמיכו. זכותך להציע(!) לאנשים להצטרף(!) לשינוי, אבל כשמישהו אומר שהוא רוצה להצטרף למפלגת העבודה, ואתה מציע לו להצטרף לשינוי אתה מציק, במיוחד אם הדבר חוזר על עצמו...

st dragon flame

New member
כן, נכון...

כל מי שלא חי על הירח בשנים האחרונות יודע מי זאת שינוי... מי שהגיע הנה כדי לשאול איך להצטרף לעבודה, זה בגלל שהוא חושב שמפלגת העבודה מתאימה לו, לא שינוי.

לא זה בגלל שאבא שלהה הוא מפייניק

לפחות ככה אני חושב..... וזה עובר במשפחה מדור לדור יש בחירה תמידית!

למעלה