התפקדות למפגש

התפקדות למפגש../images/Emo88.gif

אז הנה להלן הפרטים הסופיים : ביום שבת הקרוב 24.8 בשעה 16.00 במקום:"יוטבתה" בטיילת בתל אביב. המפגש יוצא לדרך....... אעביר במסרים אחר כך את ה
שלי לתיאום. אז אני בטוח אגיע(בעלי נתן לי פס
) חברים אנא תרשמו ,שיהיה בצורה מסודרת..... רוצה לראות את כולכם

ברק 188

New member
מס´ 1 ברק מתייצב

שעה 16:00 יוטבתה טיילת ת"א ככתוב ,רק שה...איפה זה יוצא בדיוק יש חנייה בסביבה?

ינשוף23

New member
מס´ 2 ינשוף מתייצב

שעה 16:00 יוטבתה טיילת ת"א,אבל איך נזהה את המתפקדים? ביי ינשוף

ינשוף שכל אחד יכין מדבקה אםהשםשלו

חחחחחחח... אני צוחק אל תדאג אנחנו נזהה אותי למשל אי אפשר לפספס כי אני ענק בגובה 1.95 ויש לי נוכחות בשטח.וחוץ מזה נכים תמיד מזהים לפי הצליעה ומי שלא צולע גם מזהים אותו...חחח בדיחות קרש של נכים. אל תדאג נקבע בכניסה בחוץ.ולא ניכנס עד שכולם יגיעו. לילה טוב...להשתמע...אורן...

ינשוף23

New member
../images/Emo35.gifאיפה כולם אה?

תופעה מעניינת למדי. בבויכוחים ה"מעניינים" שהיו פה נראה לי אין מישהו שלא פתח את פה,כולם היו פה בשביל ל"לראות ולהראות",והנה הפלא ופלא מדברים על מפגש ו....דממה טוב בכל אופן שתתפנו,אז תכנסו לפורום לראות מה הולך. סאלאמת כל טוב ינשוף. נ.ב -אני בטוח שיש כמה שלא יוצא להם, אבל כולם???

ינשופי הי,תאמין לי :אני תמיד

וכנ"ל ביום שישי,שזה יום עמוס. תמיד כל שעה-שעתיים מדליקה את המחשב,ונכנסת לפורום. בשבילי לשבת על הטוסיק מול המחשב זה מנוחה. ביי ביי ושבת שלום לכולם

ברק 188

New member
חבר´ה איתי

אז חבר´ה אני מצפה ממכם מגלל שזו הפעם הראשונה שלנו- איתי לאט..לאט..הרבה סבלנות ...לא,לא מה שאתם חושבים (איזה ראש יש לכם תתבישו)זה מגלל הפגיעה בשמיעה שלי הבנתם. ואורן בירה ´הבנת בירה קרה.והבטחתי כבר שאני לא משתכר ולא תתצתרך לגרור אותי הביתה אף על פי שהפסד שלך יש לי בת בגיל 23 הפסדת ,אבל הבנתי שמאתמול אולי תחילתה של אהבה חדשה בחייך מחזיק לכם אצבעות הלילה ,להת´.

ינשוף23

New member
אהלן ברק!

שלום לך! לידיעתך אני בן 23,מה אתה אומר יש שידוך? הכל ברוח טובה.ביי ביי ינשוף. נ.ב לא להרביץ לי.

ברק המקסים,אתה לא צריך להתנצל

על בעיית השמיעה שלך. כי לכולנו יש נכות מסוימת. כשם שאני לא אתנצל שיש לי צליעה(צליעה לא גדולה)

ערב טוב בקר התותח מה שלומך????

קודם כל אף אחד לא יסתכל על סוג הנכות שלך כי כולנו כאלה. גם לי יש צליעה ברגל שמאל אז מה התרגלנו לזה כבר כל אחד. והחבילה שלו.תמיד תזכור שכולנו משפחה אחת ותמיד נישאר כך. אני מאמין שיהיה אחלה מחר נשב נצחק נאכל נדבר...וכמובן ברק איך אפשר בלי בירה קרה אני ואתה.ובקשר לבת החמודה שלך אז אנחנו נדבר על זה מחר כי אהבה חדשה עדיין לא התחילה בחיי.סך הכל פגישה שנייה ומי יודע מה יהיה או שכן או שלא.אני למדתי בחיים לא לצפות ליותר מדי אחרת אתה מתאכזב בכל. תחום במיוחד בתחום הרומנטי אני לא ממהר לשום מקום מה שצריך לקרות יקרה. מי יודע אולי אתה תהייה חמי פעם...חחח...חחח... יאללה עף למקלחת יהיה לך שבת שלום...וד"ש לילדה... להשתמע...אורן...

ברק 188

New member
מה הבצב אורן

קבלתי אין בעייה רק רציתי להזכיר. בקשר לבת מי יודע אולי בנתיים גם ינשוף הרים את הכפפה להשתמע היום אחה"צ כעת אלך לנסות לישון קצת ביי.

ברק זה יוצא אחרימלוןדןממש בטיילת..

ולפניי מגדל האופרה ויש לך חניון ענק ממש ממול צמוד למגדל האופרה כי ליד יטבתה אסור לחנות. גוררים שם מנסיון עצוב.יאללה מחכה לשתות איתך בירה קרה תזכור שלא תשתכר לי אתה יודע בירה,שמש,חם אם תשתכר אני לא סוחב אותך הבייתה אחר כך...יאללה זז לישון...להשתמע מחר...לילה טוב... אורן...

אם יש לי שלט של נכה,ואני חונה על

המדרכה גם יגררו לי? או שגוררים רק מכוניות ללא שלט נכה.

smile2life

New member
החוק אומר

שאסור לך לחנות בשטח צומת, תחנת מוניות או תחנת אוטובוס. מותר לך לחנות בצידי הכביש במקום בו אין חניה מוסרת או חנית נכים כל עוד את לא מסכנת הולכי רגל או מפריעה לזרימת התנועה. חניה על המדכה זה כבר עולם אחר: כמובן שאסור לכלי הרכב להוות סיכון בתנועתם של הולכי רגל או לגרום להם לחצות את הכביש עלייך להשאיר מקום ל"אם ועגלה" (לפחות מטר וחצי-שניים) ולתת זכות קדימה לרכב חוצה בכניסה וביציאה מהחניה. בתל-אביב לפקחים יש גישה למרכז מידע לגבי תווי נכה וניתן להתאים תו למס´ רכב וכך מזהים הפקחים תווי נכה מזוייפים (יותר מ50 אחוז הם כאלה).

אהלן ענתי חזרתי ומתאים אני מגיע...

לפי מה שאני מבין אנחנו 4 אנשים בנתיים גם משהו חבל שאין יותר התעניינות מי שלא בא מפסיד. תנסי לתפוס את פלסר ולהודיע לו גם אם הוא יכול כמובן.וואלה היה לי דייט יותר נכון דאבל דייט. חבר שלי הכיר מישהי בטעות טלפון קבע איתה ואמר לה יאללה תביאי חברה. ונצא ברביעיה מה אני אגיד לך בליינד-דייט.מבוכה,חששות,אתה מתבייש. אבל אמרתי מה אכפת לי אני בא ומתיחס לזה כבילוי של יום חמישי אם יוצא משהו מה טוב ואם לא אז לא קרה כלום.והיה אחלה טפו טפו. דווקא אותה בחורה שהוא קבע איתה נדלקה עליי והחברה שלה עליו. והיינו בפאב ושתינו והיה כייף השיחה הייתה קולחת וזרמה ואני והיא הרגשנו כמו זוג של שנים.מחר נצא לבד ומי יודע אולי תצא אהבה גדולה. וואלה היה שווה לצאת לפגישה עוורת. אני זז לישון שיהיה לך לילה טוב...ואחלה בוקר... להשתמע...אורן...

הי בוקר טוב,

ברק,ינשוף ואורן אני אשמח לראות אותכם
במשף היום אעביר במסרים את הפלאפון שלי,וכך נתאם. לגבי המיקום של "יוטבתה",האמת גם אני לא יודעת איך להגיע,בעלי תמיד הוא הנהג בת"א הגדולה
. בקיצור חברה מחכה בכיליון עיניים למחר רות- תבואי....... אני רוצה שתבואי..... יהיה כייף,את תראי. אשלח לך יותר מאוחר מסר. מני-אני כל כך מכירה אותך ,שציפיתי שזו תהיה התגובה שלך,עצוב מאוד שאתה חושב ככה

למעלה